Campionat de Top Speed
Moderator: Manu
campionat de top speed
si am o intrebare pentru domnu emanuell cati jucatori trebuie sa fie neaparat intr-un campionat de top speed?
Silviu
- Manu
- General de divizie
Cine e "domnul Emanuel"?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
campionat de top speed
Ma refeream la domnul Emanuel Boboiu.
nu stiu cand se va incepe, organizatorii vor spune cand. si cred ca este si in functie de cati participanti sunt.
va multumesc
nu stiu cand se va incepe, organizatorii vor spune cand. si cred ca este si in functie de cati participanti sunt.
va multumesc
Silviu
- Manu
- General de divizie
Pai nu cred sa existe un regulament in care sa se stipuleze cate echipe sunt necesare pentru a demara competitia.
Eu am zis ca ma ocup doar de pus rezultate si clasamente pe site.
Pana la urma nu inteleg de ce e asa greu de facut un campionat...
Practic mai dificil ar fi cu indexarea finala a rezultatelor in urma unei etape... totusi, banuiesc ca se gaseste cineva care sa reuseasca acest lucru.
Eu am zis ca ma ocup doar de pus rezultate si clasamente pe site.
Pana la urma nu inteleg de ce e asa greu de facut un campionat...
Practic mai dificil ar fi cu indexarea finala a rezultatelor in urma unei etape... totusi, banuiesc ca se gaseste cineva care sa reuseasca acest lucru.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
campionat de topspeed
pai eu as zice sase ocupe cine s-a mai ocupat si intrecut ca se pricepe.
eu zic ca asa arfi mai bine
eu zic ca asa arfi mai bine
Silviu
campionat de top speed
salutare prieteni cine vrea sa participe la un campionat de top speed? va rog sa venit cu sugestii pentru campionat in ce data data din luna aceasta ati fi dispusi ca sa incepem campionatul si in ce zi din saptamana ati fi disponibili si cate cicuite ati vrea sa se desffasoare intr-o etapa si de cate ori ati vrea sa se ia startul in acelas circuit si cum ati vrea voi sa se numeasca cupa? eu as vrea ca sa se inceapa campionatul de top speed pe data de 29 august si sa se desfasoare cate un circuit pe etapa si sa se inceapa antrenamentele la ora 14.30 si sa se inceapa etapa la ora 15 si sa se faca cate un circuit pe etapa si acel circuit sa se faca de opt ori. va multumesc
Silviu
campionat de top speed
astept sugestii din partea voastra pe forum si cat mai multi participanti. va multumesc
Silviu
-
- Locotenent - colonel
in principiul eu sunt de acord. doar ca numarul de ture e cam mare totusi. eu propun cinci curse. deasemenea propun sa incercam ca antrenamentele sa constituie o modalitate de a stabili cum intra concurenti pe server. eu dispun de doua computere, deci as putea sta cu unul conectat pe mes si sa spun fiecaruia cand sa intre.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
deasemenea propun ca modul de acordare al punctelor sa fie urmatorul: locul 1 10 puncte, locul 2 9 puncte si asa mai departe scazindu-se cate un punct pentru fiecare loc. in acest fel nu ar mai conta atata de mult cine e primul concurent si ar fi punctata mai bine constanta concurentilor. eu doresc sa particip.
Gruia
campionat de top speed
da sunt deacort cu cinci ture pe o cursa dar acea circuit sa se faca de trei ori intr-o etapa. si sa se faca cate o etapa pe saptamana. da sunt deacort sa particip. mai astept doritori si sugestii noi. si eu cred ca sa inceapa etapa la ora 20 si la 19.30 sa fie antrenamentele. va multumesc
Silviu
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
campionat de top speed
da si eu sunt deacort ca de opt ori sa se dea startul la o cursa dar acel circuit sa se faca de trei ori va multumesc si eu mai stiu o persoana tataru daniel de la bucuresti. va multumesc astept sugestii si doritori.
Silviu