Telefoane mobile cu sinteza vocala
Moderator: Manu
-
- Colonel
Daca platesti tu daunele in caz ca suntem actionati in judecata pentru piraterie software, eu pun linkul inapoi. Sansele sa se intample asa ceva sunt minime, dar asta nu e un motiv sa las astfel de adrese. Linkul indicat era catre un soft piratat, adicatelea unul care in mod normal costa bani si niste baieti ingeniosi i-au adaugat un crack pentru a il folosi fara sa plateasca. Iar asta e ilegal. Putin mai sus in acest subiect ceream sa nu se discute aspectele de crack si warez. Daca nu s-a inteles de vorba buna, am sters linkul.
Andy
Andy
Ultima oară modificat 08 Noi 2007, 20:37 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
intrebare
rasfoind pe cite-ul dvs. eXita un cont deskype pontes_asistenta_it ... unde se poate discuta mai lejer ... anumite subiecte. am incercat dar id-ul acest nu e gasit. a fost schimbat ?... sau s-a renuntat la acest mod de legatura ce s-ar putea face mai lejer si mai rapid in audio.
multumesc ptr raspunsurile din mail.
silvia
multumesc ptr raspunsurile din mail.
silvia
Never say never
-
- Colonel
Salut!
ID-ul nu a fost schimbat, dar nu este totdeauna cineva conectat. Gasesti aici un tabel cu zilele si orele in care sunt membri Pontes conectati pe acest ID: http://www.pontes.ro/ro/noutati/articol ... ticleID=81
Numai bine,
Andy
ID-ul nu a fost schimbat, dar nu este totdeauna cineva conectat. Gasesti aici un tabel cu zilele si orele in care sunt membri Pontes conectati pe acest ID: http://www.pontes.ro/ro/noutati/articol ... ticleID=81
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Ce parere aveti de E50? Am avut ocazia sa ma joc cu un Talks pe el, dar... merge foarte greu. Or fi ele putin mai elegante, dar... mult mai lente. Am vazut ca pana si soneria sacadeaza cand este instalat Talks-ul. Sau poate o fi doar la cel pe care l-am testat eu? Raman la 6630 pe care il am, bun este si N70, dar astea mici... cred ca nu prea fac fata, nu stiu ce le lipseste.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
e50
nokia e50, dupa parerea mea nu prea poate multe, o fi el din categoria telefoanelor business, dar se misca foarte greu. daca ii pui si talks si un card mai mare de 512 mb, ii scoti la pensie.
nici la capitolul utilizare nu sta grozav: butoanele alea mici din stanga si dreapta tastei de nevigatie foarte greu de localizat....
mie unu nu imi place asa mult acest telefon... sunt altele mai bune
respect 4 all,
mihai
nici la capitolul utilizare nu sta grozav: butoanele alea mici din stanga si dreapta tastei de nevigatie foarte greu de localizat....
mie unu nu imi place asa mult acest telefon... sunt altele mai bune
respect 4 all,
mihai
Am citit cu interes parerile voastre despre subiectul acesta... la care de fapt am pus si eu cateva intrebari la care mi s-au dat raspunsuri foarte folositoare. Pentru a putea instala Symbian (Talks) pe un telefon intrebasem daca stiti o lista completa de telefoane compatibile cu sinteza vocala. Din lista recomandata de Domnisoara Andrea in urma cu o luna.... am achizitionat de f. curand (2 zile) un telefon compatibil din lista... foarte utile au fost ptr achizitia aceasta .. si criticile fata de diverse tipuri de telefon ... Am ales pana la urma un N 73 ... pare performant in multe ... acum eu sper sa fie de fapt f. performant in ceea ce ma intereseaza. Ce m-ar interesa acum f. urgent ar fi softul propriuzis... pentru a-l face utilizabil cu sinteza vocala... Din informatiile telefonului are instalat pe el urmatoarea varianta de soft : S60 Platform , presupun ca reprezinta Symbian 60 ...Software-ul este licentiat de Symbian 1998-2005. Nokia a instalat cu licenta acest soft pe acest telefon in 2006.
Am inteles ca platforma Symbian a ajuns la varianta 9.1 ... Cum , sau de unde pot intra in posesia unui kit Symbian actual sau cel putin suficient de performant ca sa-mi pot pune telefonul la treaba !? Va multumesc ptr orice alte informatii utile in plus... in ce priveste utilizarea sintezei vocale pe telefonul meu. I-mi doresc foarte mult sa pot folosii integral tot ce poate oferii comunicarea .
As mai avea o problema , rugaminte... am un Jaws pe calculator care nu stie decat engleza, am si Win-Talker plus acel soft de sincronizare intre el si Jaws... dar nu reusesc sa fac conexiunea...cu bibleoteca de sinteza vocala in romana... in plus Jaws nefiind decat trial... ma anunta dupa 40 min ca am nevoie de restart sau licenta ca sa-l pot folosii mai departe... macar sa dau restart la fiecare 40 min, dar sa pot avea ssi sinteza vocala ptr limba romana... ce sfat i-mi puteti da... sau cum pot intra in posesia si unui soft de sinteza vocala ptr calculatorul meu. Va multumesc !
Silvia
Am inteles ca platforma Symbian a ajuns la varianta 9.1 ... Cum , sau de unde pot intra in posesia unui kit Symbian actual sau cel putin suficient de performant ca sa-mi pot pune telefonul la treaba !? Va multumesc ptr orice alte informatii utile in plus... in ce priveste utilizarea sintezei vocale pe telefonul meu. I-mi doresc foarte mult sa pot folosii integral tot ce poate oferii comunicarea .
As mai avea o problema , rugaminte... am un Jaws pe calculator care nu stie decat engleza, am si Win-Talker plus acel soft de sincronizare intre el si Jaws... dar nu reusesc sa fac conexiunea...cu bibleoteca de sinteza vocala in romana... in plus Jaws nefiind decat trial... ma anunta dupa 40 min ca am nevoie de restart sau licenta ca sa-l pot folosii mai departe... macar sa dau restart la fiecare 40 min, dar sa pot avea ssi sinteza vocala ptr limba romana... ce sfat i-mi puteti da... sau cum pot intra in posesia si unui soft de sinteza vocala ptr calculatorul meu. Va multumesc !
Silvia
Never say never
Of-topic, dar ca sa ii raspund Silviei: probabil ca ai o varianta de Wintalk necompatibila cu varianta Jaws-ului
Si in plus, limba romana nu se alege de la language >>> synthesizer language ci de la language >>> change synthesizer de unde alegi Wintalk in loc de eloqvence for jaws
Si in plus, limba romana nu se alege de la language >>> synthesizer language ci de la language >>> change synthesizer de unde alegi Wintalk in loc de eloqvence for jaws
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Poate ca foloseste o versiune mai veche de Jaws, una din acelea la care trebuia editat jfw.ini pentru a aparea in meniu Wintalker-ul. La ultimele versiuni treaba e foarte simpla, dupa ce este instalat atat Jaws, cat si Wintalker, trebuie mers in meniul Language, acolo la Change Synthesizer se gaseste SAPI 4 Detect, o caseta de dialog in care va aparea o lista cu sintetizatoare care se pot in acel moment adauga in Jaws; daca este si Wintalker-ul instalat, ar trebui sa apara cel putin el, iar dupa ce este selectat, trebuie dat Add. Din acel moment Wintalker va putea fi ales din meniul Language, la Change Synthesizer.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Am vorbit cu Mos Colai, si a zis ca imi schimba telefonul! Dintre toate miliardele de modele degetelele mele s-au oprit la Nokia E65. Ce ziceti, cum vi se pare?
ps. Mc ajutorului lui Mos Colai(tipul de la magazinul Orange) ca m-a lasat sa ma joc cu toate telefoanele de pe acolo
ps. Mc ajutorului lui Mos Colai(tipul de la magazinul Orange) ca m-a lasat sa ma joc cu toate telefoanele de pe acolo
Blogul lui Sorin
-
- Colonel
Uite o discutie despre E65 de pe softpedia, cu punctele tari si cele slabe ale telefonului:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=230634
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=230634
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Lol, aco
Lol, acolo eram. Ma interesa cum se comporta cu Talks-ul pe el
Blogul lui Sorin