Alegerile ANR
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
Din câte am auzit, luni 31 martie a avut loc o şedinţă a consiliului director al filialei în care a fost admisă contestaţia depusă şi s-a hotărât reluarea alegerilor la o dată pe care nu o ştiu. Păcat că persoanele mai bine informate nu ne ţin la curent cu noutăţile din domeniu.
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
- Manu
- General de divizie
Deci se considera a doua tura pentru ca in prima nu s-a indeplinit cvorumul. Intelesesem ca este vorba de contestare si reluare de la 0 cu tot cu refacerea grupei.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Ce ciudat totusi, eu stiam ca daca nu se indeplineste cvorumul, se reintalneste lumea si se tine cu oricati ar fi prezenti.
Oricum, nici nu stiu de ce am fost la celelalte...
Oricum, nici nu stiu de ce am fost la celelalte...
-
Ar fi interesant pentru cei care nu au fost prezenţi o scurtă prezentare a adunări generale a grupei la reluarea ei, câtă lume a fost prezentă, ce modalitate de vot s-a folosit, cine au fost reprezentamţi aleşi şi orice altă pată de culoare, dacă a existat.
-
- Locotenent - colonel
grupa s-a intrunit din nou ieri. de data asta au participat 28 persoane. modalitatea de vot a fost secreta din cei prezenti doar 3 persoane dorind vot liber. organizator de grupa a fost ales domnul vanda ddin trei candidati. pentru delegati au fost 7 propunerii fiind alesi urmatori in ordinea voturilor obtinute todorut carrmen, vanda silviu si ioan campean. domnul podosu nu a participat la alegerile grupei desi alegerea sa la o grupa a fost invalidata de comitetul director. probabil ca batalia va mai tine un pic.
Gruia
-
Mulţumesc pentru informaţii, este foarte importantă ordinea în care au fost aleşi reprezentanţi, după părerea mea. Doresc mult succes reprezentanţilor aleşi la cea mai disputată grupă a filialei noastre care a dat un semnal de deschidere spre nou în activităţile asociaţiei.
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Da, foarte controversata aceasta grupa... ma si intreb pentru ce atata tantam, cand, din cate am auzit, la alte grupe nici macar nu prea se gasesc propuneri pentru delegati...
Sa se fi gasit aici multi ambitiosi?
Carmen a avut 25 de voturi, doar 3 persoane se pare ca nu au votat cu ea, este mult, mai ales ca votul este secret, si nu se poate spune ca cineva ii era dator sau asa ceva.
Domnul Vanda a avut 18 voturi, iar Ioan Cimpean, 16.
De data aceasta au fost 7 propusi, nu s-a mai limitat la 5 numarul lor.
Remarc si eu faptul ca doar 3 persoane nu au dorit vot secret, si totul a decurs in cele mai bune conditii, s-a nimerit sa fie pregatite exact biletele cu cei 7 candidati.
Prin sala au fost persoane care inca erau nedumerite, intrebandu-se de ce se gasesc acolo cand au mai fost pentru aceeasi treaba cu ceva vreme in urma.
Sa se fi gasit aici multi ambitiosi?
Carmen a avut 25 de voturi, doar 3 persoane se pare ca nu au votat cu ea, este mult, mai ales ca votul este secret, si nu se poate spune ca cineva ii era dator sau asa ceva.
Domnul Vanda a avut 18 voturi, iar Ioan Cimpean, 16.
De data aceasta au fost 7 propusi, nu s-a mai limitat la 5 numarul lor.
Remarc si eu faptul ca doar 3 persoane nu au dorit vot secret, si totul a decurs in cele mai bune conditii, s-a nimerit sa fie pregatite exact biletele cu cei 7 candidati.
Prin sala au fost persoane care inca erau nedumerite, intrebandu-se de ce se gasesc acolo cand au mai fost pentru aceeasi treaba cu ceva vreme in urma.
Iata-ne aproape de finalul ciclului de preliminarii.
s-au incheiat grupele; avem 31 de delegati si stim clar ca nu in totdeauna axioma, daca voi nu ma vreti, eu va vreau, se potriveste.
Cred ca toate grupele ar trebui sa aibe vvot secret; iar daca avem dificultati in procesarea informatiei pe canal braille, atunci sa ne putem exprima vointa fie electronic fie audio undeva.
suntem 31 de delegati deoarece bucurestiul a admis deja contestatia d.lui Podosu.
masajul a dat si el delegatul;
scor confortabil si lipsit de griji. 13 la 7 intre mine si Tureac Radu.
habar nu am de ce s-a mai obosit sa vina pana acolo.
atata vreme cat nu stia nici de ce candideaza, nici ce vrea sa faca mai apoi.
De acum, incepe ultima turnanta.
va astept aici cu discutii asupra celuimai bun prezidentiabil; mentionez ca lansez provocarea fara subsidiar; nu voi candida la presedentie asa ca, nuculeg informati pe cai neoficiale ca a poi sa le fructific.
Alin
s-au incheiat grupele; avem 31 de delegati si stim clar ca nu in totdeauna axioma, daca voi nu ma vreti, eu va vreau, se potriveste.
Cred ca toate grupele ar trebui sa aibe vvot secret; iar daca avem dificultati in procesarea informatiei pe canal braille, atunci sa ne putem exprima vointa fie electronic fie audio undeva.
suntem 31 de delegati deoarece bucurestiul a admis deja contestatia d.lui Podosu.
masajul a dat si el delegatul;
scor confortabil si lipsit de griji. 13 la 7 intre mine si Tureac Radu.
habar nu am de ce s-a mai obosit sa vina pana acolo.
atata vreme cat nu stia nici de ce candideaza, nici ce vrea sa faca mai apoi.
De acum, incepe ultima turnanta.
va astept aici cu discutii asupra celuimai bun prezidentiabil; mentionez ca lansez provocarea fara subsidiar; nu voi candida la presedentie asa ca, nuculeg informati pe cai neoficiale ca a poi sa le fructific.
Alin
Avand in vedere faptul ca sedinta se va tine la scoala nu cred ca vor fi probleme cu producerea buletinelor de vot. S-ar putea totusi sa existe posibilitatea de a face o pauza sau doua pentru anumite completari ale acestor buletine. In mod normal eu voi produce dinainte biletele de vot pentru principalii candidati, aceeia pe care ii cunoastem, atat pentru presedentie cat si pentru consiliul director.
Eu astept cu nerabdare sa vad finalizata lista cu candidaturi pentru presedinte.
Cine stie.... poate mai apar surprize ... poate unii nu obtin avizul psihiatric ....
Campus
Eu astept cu nerabdare sa vad finalizata lista cu candidaturi pentru presedinte.
Cine stie.... poate mai apar surprize ... poate unii nu obtin avizul psihiatric ....
Campus
Felicitari Alinut! Tare mandru te simti ca ai invins!
Nu stiam ca se tin la scoala alegerile. Buletinele de vot pentru presedinti le putem face dinainte si propun sa le facem putin diferite decat biletelele de la grupa de la scoala. Acolo, am facut pe o coala, format a4, 12 biletele. Acum ar trebui sa facem doar 4 pe pagina si apoi fiecare buletin de vot sa fie indoit in doua, ca sa nu se vada scrisul de pe ele.
Ar fi interesant sa facem aici o lista a reprezentantilor pe care-i stim deja, chiar daca luni ii vom afla pe toti. Eu stiu de cei 3 de la scoala: Campus, domnul Vanda si eu; domnul Podosu, domnul Potra, Alin, domnul Pavel de la Turda. Care mai sunt pana la 30?
P.S.: Eu mi-am facut verificarea la psihi si cica-s fara tulburari!
Nu stiam ca se tin la scoala alegerile. Buletinele de vot pentru presedinti le putem face dinainte si propun sa le facem putin diferite decat biletelele de la grupa de la scoala. Acolo, am facut pe o coala, format a4, 12 biletele. Acum ar trebui sa facem doar 4 pe pagina si apoi fiecare buletin de vot sa fie indoit in doua, ca sa nu se vada scrisul de pe ele.
Ar fi interesant sa facem aici o lista a reprezentantilor pe care-i stim deja, chiar daca luni ii vom afla pe toti. Eu stiu de cei 3 de la scoala: Campus, domnul Vanda si eu; domnul Podosu, domnul Potra, Alin, domnul Pavel de la Turda. Care mai sunt pana la 30?
P.S.: Eu mi-am facut verificarea la psihi si cica-s fara tulburari!