As dori sa imi deschid un cont bancar, prin care sa pot face plati online.
Daca stiti vre-un serviciu accesibil pentru nevazatori, va rog sa postati!
Posibilitati de plati online, accesibile pentru nevazatori
Moderator: Manu
-
- Sergent major
Posibilitati de plati online, accesibile pentru nevazatori
Renunta la ce nu poti pastra, pentru a castiga ce nu poti pierde!!!
- Manu
- General de divizie
Cel mai bine ar fi sa iti faci un Master Card cu care vei putea plati oriunde, iti vei putea crea un cont de PayPal si nu cred sa fie locuri in care sa nu poti utiliza cardul.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
Iti recomand deschiderea unui cont in cadrul Bancii Transilvania, deoarece beneficiile sunt multiple, referindu-ma aici la dobanzi, operarea de schimbari, plati si retrageri, cel mai important lucru si un plus fiind verificarea vocala a soldului contului, prin apel cu tarif normal in reteaua RomTelecom la numarul 0264308028, fiind necesara inainte activarea serviciului VoiceTeller, de la orice sucursala a Bancii Transilvania. Sunt anumite numere si in alte retele de telefonie, Orange si Vodafone Doar, insa nu sunt sigur de posibilitatea verificarii soldului prin apelarea acestor numere. Ma voi interesa si voi reveni cu informatii legate de acest lucru. O interogare a contului prin serviciul VoiceTeller, este tarifata cu 60 bani, 6000 lei vechi. Insa am constatat ca se intampla ca de multe ori taxa verificarii soldului sa nu fie luata. In orice caz, suma este nesemnificativa, unde mai pui ca nu cred ca exista mai nimeni care in fiecare zi sa vrea sa stie cat mai are in cont.
Un alt serviciu accesibil si pentru nevazatori, este BT24 Banking, serviciu disponibil online 24 de ore din 24. Permite verificarea gratuita a soldului contului, efectuarea de plati catre diferite companii, transferuri catre alt cont, etc. BT24 Banking este tarifat lunar cu un leu, 10000 lei vechi. O taxa lunara nu este perceputa insa pentru serviciul VoiceTeller. Un alt avantaj deschiderii unui cont si a unui card la Banca Transilvaniei, este primirea de catre beneficiar, a unui card de tip mondo, card ce permite transformarii totalului sumei aflate in acel moment in cont, in orice tip de valuta: EURO, DOLAR, etc, acest lucru fiind util in cazul in care avem nevoie urgent de Euro de exemplu, fiind astfel scutiti de efortul de a merge la banca pentru a cumpara EURO, etc. Nu cunosc insa taxa perceputa pentru convertirea lichiditatilor in valuta. Daca mai sunt ceva nelamuriri, va stau la dispozitie.
Numai bine.
Un alt serviciu accesibil si pentru nevazatori, este BT24 Banking, serviciu disponibil online 24 de ore din 24. Permite verificarea gratuita a soldului contului, efectuarea de plati catre diferite companii, transferuri catre alt cont, etc. BT24 Banking este tarifat lunar cu un leu, 10000 lei vechi. O taxa lunara nu este perceputa insa pentru serviciul VoiceTeller. Un alt avantaj deschiderii unui cont si a unui card la Banca Transilvaniei, este primirea de catre beneficiar, a unui card de tip mondo, card ce permite transformarii totalului sumei aflate in acel moment in cont, in orice tip de valuta: EURO, DOLAR, etc, acest lucru fiind util in cazul in care avem nevoie urgent de Euro de exemplu, fiind astfel scutiti de efortul de a merge la banca pentru a cumpara EURO, etc. Nu cunosc insa taxa perceputa pentru convertirea lichiditatilor in valuta. Daca mai sunt ceva nelamuriri, va stau la dispozitie.
Numai bine.
- Manu
- General de divizie
Am asistat si eu live la plata unei cotizatii Pontes prin Transilvania, e chiar fain contul acolo.
In primul rand nu trebuie nici un aparat extern, totul este obtinerea uni certificat, fapt care este necesar doar prima data,a poi merge simplu.
Poti plati oriunde, in contul oricui din orice banca.
Deci, e mai avantajos decat BRDNet si poate fi folosit independent de catre nevazatori.
In primul rand nu trebuie nici un aparat extern, totul este obtinerea uni certificat, fapt care este necesar doar prima data,a poi merge simplu.
Poti plati oriunde, in contul oricui din orice banca.
Deci, e mai avantajos decat BRDNet si poate fi folosit independent de catre nevazatori.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...