Probleme sociale legate de nevazatori

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Sorin Bîrsan
Soldat

Probleme sociale legate de nevazatori

Mesaj de Sorin Bîrsan »

aş vrea sa ştiu şi parerea voastra despre propunerea guvernului de a reduce pensiile cu 15 procente. credeti ca se va aplica şi noua?
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Probabil ca indemnizatia de insotitor va fi diminuata. Dar mai bine sa asteptam sa vedem ce se va intampla. Mie imi vine greu sa cred ca ar fi posibil sa scada pensiile, sau pensiile care sunt foarte mici.
Sorin Bîrsan
Soldat

incertitudine

Mesaj de Sorin Bîrsan »

dupa cîte am înţeles, toate pensile vor scadea indiferent de suma, aşa ca sunt convins ca şi noi vom beneficia de aceasta masura; singura neclaritate este daca şi indemnizaţia va scadea.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu încă nu am auzit nimic clar în legătură cu scăderea ajutorului social.
Oricum, acum în ianuarie s-a mărit, doar revine la loc şi atât. Putem calcula că a fost o mărire ca să nu simtă lumea când va scădea.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin Bîrsan
Soldat

ne dreptate

Mesaj de Sorin Bîrsan »

este o certitudine ca pensia de limita de vîrsta va scadea cu 15 procente şi persoanelor cu handicap care au asistenţi personali li se va diminua salariul cu 25 procente.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Dupa cum si cate ati auzit si voi in conferinta de presa a lui Boc de acum ceva timp, nu se va atinge nimeni de banii persoanelor cu handicap. Nu s-a mentionat insa de ce bani este vorba. Aceasta decizie a fost insa revocata cu doar o zi dupa declaratia lui Emil Boc, lantul contrazicerilor si cel al conflictelor de idei ramanand unul interminabil, iar cel ce a anuntat acest lucru fiind unicul si mereu acelasi T. Basescu. Trebuie insa doar sa asteptam fara sa cracnim, alta solutie nu este, deoarece ca sa il citesc pe Traian Basescu, "aceste masuri de criza se impun si vor fi luate doar pana la sfarsitul acestui an. 2010".
Sorin Bîrsan
Soldat

Speranta

Mesaj de Sorin Bîrsan »

ma îndoiesc ca aceasta decizie cu reducerea salarilor şi pensilor va fi numai pîna la sfîrşitul anului, eu cred ca va fi definitiva.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

In totdeauna ce s-a luat nu s-a mai dat inapoi. Era daca nu ma insel si replica nu stiu carui ministru acum cateva zile.
Activa saptamana a fost si aceasta care tocmai astazi se termina...
:)
Scrie răspuns