Carti donate,
Moderator: Manu
Carti donate,
Salut, am fost azi la o lansare de carte a poetului George Vidican. A fost extrem de amabil cu noi si ne-a donat cartea in format electronic sa o putem pune in biblioteca noastra electronica. E excelent. Lumea incepe sa colaboreze cu noi si poate in scurt timp nu vom mai avea chiar asa mare nevoie de scanere pentru a transpune pe calculator toate cartile de care avem nevoie. Multumim domnului Vidican pentru gestul sau.
carte
Aveti nevoie de carti in format electronic? Am o biblioteca de vreo 2000, as fi foarte bucuros sa le "sheruiesc" cu fundatia.... Doar sa imi dati o adresa la care sa le pun... ftp sau http
Deasemenea am shi carti in format mp3(deobicei sunt piese radiofonice). :d mi-ar place sa va pot fi de folos....
Deasemenea am shi carti in format mp3(deobicei sunt piese radiofonice). :d mi-ar place sa va pot fi de folos....
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Da, ar fi foarte bine sa adunam cartile pe care nu le avem, dar pentru asta trebuie timp... probabil ca nu se va putea decat in viitor, dupa ce este aranjata putin biblioteca actuala. In prezent, unul dintre membri, Andras Francisc, se ocupa de aranjarea bibliotecii. Oricum, ramane ca odata sa confruntam ce avem noi cu ce se mai poate aduna. Cine e membru, poate intra in biblioteca si vedea acolo ce este si ce nu si de asemenea poate pune cartile inexistente.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)