tot la

Accesibilitatea vietii de zi cu zi in cazul nevazatorilor

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Sorin
Capitan

tot la

Mesaj de Sorin »

ok... deci este 00:44 shi eu tot nu am reushit sa trimit un mail(imi cer scuze k sunt outtopic, dar aici am aterizat shi... fleoshc! nu ma mai mut)

@Manu, am observat k esti shi redactor la "radar". Problema cu care ma confrunt eu de vreo 2 ore, este cu trimiterea unui mail... deoarece sectiunea contact nu merge, shi dk vrei sa trimiti un e-mail aceiashi problema... cred k este o problema cu serverul vostru de mail...

Shi k sa fiu shi eu cat de cat in rand cu subiectul topicului, va spun k mai nou, sunt la moda jocurile pe net kre se joak direct in browser shi sunt accesibile tuturor, cateva exemple:

www.bitefight.ro - Razboiul dintre vampiri shi varcolaci
www.ogame.org - un joc Shi-fi destul de reushit, eu ma joc des... :-p
www.trivian.ro - un fel de strategie adaptata pt internet
www.vendetta1923.com - joc inspirat din filmul Nashul.... km lent
www.space4k.com - un alt joc shi-fi, structura este identica cu cea de la Vendetta
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Vorbesti de sectiunea de contact de la radar.fcc.ro? Daca despre aceea e vorba, eu vad ca merge: http://radar.fcc.ro/cgi-bin/index.html?t=contact_us
Trimiterea unui mail prin click pe radar@fcc.ro functioneaza daca ai instalat si configurat un client de mail de tip outlook, thunderbird etc.

Sau era vorba despre alta sectiune de contact?!

Numai bine,
Andreea Neagu
Sorin
Capitan

tot la

Mesaj de Sorin »

Mc... am observat k merge, dar la inceput imi "forwardau" mesajele... cu mentiunea k mesajul nu poate fi trimis, pana la urma am primit raspuns :)
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Imi cer scuze de intarziere, dar nu stiu de ce nu am mai intrat pe forumul Pontes - probabil din neglijenta. Multumimi de link-urile catre jocurile online, ma voi uita si eu, eventual, daca nu as cere prea mult, mi-ar prinde bine link-urile intr-un doc cu tot cu titluri si o descriere de cateva cuvinte pentru a le pune in Directorul web la legaturile catre site-urile cu jocuri pentru nevazatori. Mersi mult
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am uitat sa mentionez: sunt de interes in cazul in care se pot juca si de catre nevazatori. Ca altfel...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns