Pontes Speed editia a III-a, restart

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns

Pentru a afla numarul doritorilor de Pontes Speed, va rugam sa completati chestionarul urmator, dandu-va cu parerea in caz ca veti completa optiuni ce solicita acest lucru. Chestionarul poate primi voturile voastre timp de 30 de zile.

Chestionarul s-a închis pe data de 01 Apr 2010, 10:19

Esti de acord cu inceperea unui nou sezon de Pontes Speed, si doresti sa participi ca si concurent?
3
75%
Ca si observator de activitati Pontes, esti de acord cu inceperea unui nou sezon Pontes Speed, da, sau nu? Argumenteaza-ti raspunsul.
1
25%

Voturi totale: 4

Emanuel.Selaru
Maior

Pontes Speed editia a III-a, restart

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Bogdan si cu mine, ne-am hotarat pentru inceperea unui nou tur de forta, Pontes Speed. Pentru a ne da seama de doritori, postam aici un chestionar ce poate fi votat timp de 30 de zile. Momentan avem 4 doritori. Este vorba de: Covaci Cristi, Ilioaica Stefan, Muresan Bogdan si eu, Selaru Emanuel. Pe 15.03.2010, vom organiza o conferinta pe Skype cu toti doritorii de Pontes Speed stransi pana in acel moment, conferinta ce va avea darul de a stabili un regulament al jocului, dar si unele noutati ce dorim sa le aducem editiei, aceste noutati fiind supuse votului participantilor. Am hotarat stabilirea de comun acord pentru un regulament, pentru a nu aparea discutii in contradictoriu, toate fiind in regula si pentru toata lumea. Vom stabili atunci un premiu oferit castigatorilor, in caz ca vom avea doua ligi. Premiul va fi unul valoric pentru primul loc de la ambele ligi, locurile II si III, primind o diploma de participare. Votati asadar chestionarul si dati-va cu parerea.
Numai bine, tuturor!
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

unde este chestionarul acela? ca eu nu il gasesc.
Stefan
Emanuel.Selaru
Maior

In acest subiect, la inceputul paginii, inaintea primului meu mesaj, poti gasi chestionarul. Insa se mai poate gasi de oriunde din pagina acestui subbiect, apasand tasta r si ajungand pe radio-butoanele in cauza
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

ce s-a discutat in conferinta pe skype, pentru ca nu am putut intra.
Stefan
Emanuel.Selaru
Maior

Citeste pe forum Stefan. Ai acolo toate detaliile. Alte lucruri le vom pune la punct in curand si le vom comunica.
Emanuel.Selaru
Maior

In urma activitatilor intense ce ne-au ocupat aproximativ tot timpul mie si lui Bogdan, PontesSpeed, editia III a fost amanata. Insa de astazi 25 mai, revenim asupra concursului si asteptam acordul vostru, a celor 8 participanti. Sunteti de acord ca sezonul sa aiba ca data de start 30.05.2010, mentionand astfel si ora convenabila, de preferat in cursul dup-amiezei ori al serii, si sa cadem de acord intr-un fel. In cursul acestei seri vor avea loc antrenamente pentru turul de duminica, traseul Americii. Antrenamentele vor avea loc de la ora 21:00, participantii de PontesSpeed fiind anuntati pe Messenger, de pe i-d-ul topspeed.topspeed, in masura in care acestia vor fi online in acel moment. Posibilitatea ocuparii serverului fiind permisa astazi de la ora 20:46. Asteptam asadar opiniile voastre si mai ales, va asteptam la antrenamente in cursul serii.
Scrie răspuns