Horoscopul Saptamanii 26 Noiembrie 2007 - 2 Decembrie 2007
Moderator: Manu
Mishulica, da-mi voie sa imi intru in rolul de moderator si sa te cert.
1) In primul rand nu este frumos sa ii furi meseria Cristinei
2) Nu Sunt deacord cu strategia asta de crestere a mesajelor. Toate prezicerile le puteai pune frumos intr-un singur mesaj, fara sa faci atatea posturi inutile.
1) In primul rand nu este frumos sa ii furi meseria Cristinei
2) Nu Sunt deacord cu strategia asta de crestere a mesajelor. Toate prezicerile le puteai pune frumos intr-un singur mesaj, fara sa faci atatea posturi inutile.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
nu a fost cu intentie, daca vrei le pot sterge si le postez pe toate in acelasi mesaj.
nu am furat meseria nimanui, am postat in locul cristinei ca am observat ca saptamana asta nu a reusit sa posteze horoscopul.
scuze k am indraznit sa postez!
nu am furat meseria nimanui, am postat in locul cristinei ca am observat ca saptamana asta nu a reusit sa posteze horoscopul.
scuze k am indraznit sa postez!
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Hei, nu o lua si tu chiar asa, imi fac si eu meseria si incerc sa castig un ban cinstit
Blogul lui Sorin
-
- Colonel
Misule, e foarte bine ca ai acoperit golul din seria horoscoapelor. Suntem o echipa aici, in Pontes. Daca unul nu are timp sa rezolve ceva, e logic, normal si frumos sa intervina altul si sa-l ajute. Bravo!
Nu e nevoie sa stergi mesajele, lasa-le asa ca nu e important numarul ci calitatea. Mergeau intr-adevar intr-un singur mesaj, dar acum nu cade cerul daca le-ai postat asa. Doar pe viitor incearca sa restrangi totul in mai putine mesaje. Asta ca sa-mi fac si eu meseria
Succes,
Andy
Nu e nevoie sa stergi mesajele, lasa-le asa ca nu e important numarul ci calitatea. Mergeau intr-adevar intr-un singur mesaj, dar acum nu cade cerul daca le-ai postat asa. Doar pe viitor incearca sa restrangi totul in mai putine mesaje. Asta ca sa-mi fac si eu meseria
Succes,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Chiar ma gandeam, inainte de a citi subiectul acesta, daca nu ar fi cineva care sa aiba chef sa scoata de undeva sau sa scrie cate ceva despre fiecare zodie. Chiar ma gandeam ca nu va avea nimeni chef, dar uite ca am avut o surpriza. Eu chiar ma bucur de ce am gasit. Cristina a spus oricum ca nu mai vrea sa scrie, s-a plitisit de lucruri "neserioase" (intre ghilimele).
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)