Electronice si electrocasnice mai avantajoase pentru noi

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Electronice si electrocasnice mai avantajoase pentru noi

Mesaj de GruiaVelicu »

Zilele astea am hotarat sa achizitionez ceva electronice si electrocaznice. dar cand m-am gandit care ar fi mai usor de manipulat de catre nevazatori nu prea am avut de unde sa iau informatii utile. asa ca m-am gandit ca ar fi binevenita deschiderea unui nou topic aici unde oamenii sa scrie atat experientele pozitive cat si experientele negative. ar fi utila prezentarea de catre cei care au achizitionat si produse specifice nevazatorilor.
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

si fiindca am deschis acest topic, sa scriu tot eu despre o experienta negativa. datorita ingrasarii excesive a subsemnatului, am decis sa imi cumpar o bicicleta pentru slabit. zis si facut. ma duc la magazin si ca orice novice in domeniu am zis ca nu conteaza ce cumperi, asa ca am luat-o din nefericire pentru mine pe cea mai ieftina. m-am dat pe ea timp de vreo trei patru luni fara nici o problema majora, dar de la un timp bicicleta a capatat un scartait asa de strident incat nu se mai putea sta efectiv in preajma ei. am desfacut-o, am uns-o, dar degeaba, scartaitul nu a disparut. asa ca am fost nevoit sa imi cumpar alta. m-am consultat cu un kinetoterapeut si mi s-a recomandat o bicicleta kettler. asta a fost de trei ori mai scumpa decat prima si arata mult mai bine. facand o simpla commparatie, prima bicicleta cu 200 lei a fost de fapt mult mai scumpa decat asta cu 700 lei. obtiunile sunt mult mai multe si ea in sine e mult mai silentioasa. sa vedem si cat e de fiabila.
Gruia
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Mie mi-ar placea un automat de cafea, din acela cum am vazut ca au multi in ultimul timp, dar e cam scump.
Un DeLonghi costa in jur de 2000 lei. Cineva din italia imi spunea ca acolo ar fi doar in jur de 100 euro un astfel de aparat, dar nu stia detalii despre firma... Poate fi oare asta adevarat, ori face o confuzie?... Mi-as lua la un asemenea pret.
Daca stie cineva detalii, ce trebuie sa aiba ca sa fie ok si mai avantajos... as fi interesat sa aflu si eu.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns