Subdomeniu pentru forumul Pontes (forum.pontes.ro)
Moderator: Manu
Nu s-ar fi pierdut nimic deoarece mutam doar domeniul nu umblam la baza de date
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Dar care ar fi utilitatea sa fie ca un site diferit? Pana la urma important e sa se ajunga aici usor, nu ce arata in bara de adrese.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
E ok, Manu, am primit de la Elis un forward cu datele ultimului membru inscris. Noroc ca a ajuns la ea formularul.
Si daca tot se discuta de redirectionari aici, as putea cere si eu sa faceti ceva cu harta electronica, astfel ca atunci cand completez datele pentru o strada noua sa mi se deschida in alta pagina, ca sa am mereu la indemana pagina in care vor aparea apoi informatiile pe site? E destul de complicat altfel, ca tot trebuie sa redeschid site-ul si sa caut strada in care am modificat sau completat. Sorry ca nu vorbesc cu date tehnice, dar ma cam depasesc, insa ce vreau eu e ca de cate ori deschid o alta pagina in harta electronica sa mi se deschida in alta fereastra.
Si daca tot se discuta de redirectionari aici, as putea cere si eu sa faceti ceva cu harta electronica, astfel ca atunci cand completez datele pentru o strada noua sa mi se deschida in alta pagina, ca sa am mereu la indemana pagina in care vor aparea apoi informatiile pe site? E destul de complicat altfel, ca tot trebuie sa redeschid site-ul si sa caut strada in care am modificat sau completat. Sorry ca nu vorbesc cu date tehnice, dar ma cam depasesc, insa ce vreau eu e ca de cate ori deschid o alta pagina in harta electronica sa mi se deschida in alta fereastra.
- Manu
- General de divizie
Nu am inteles aproape nimic din ceea ce iti doresti. Oricum, nu stiu cine are chef sa isi bage nasul in ce a lucrat Campus pe acolo, sunt o multime de fisiere si fisierute incluse etc., mai bine te-ai descurca asa, ca doar au mai completat si altii si nu au murit. Scuze ca sunt rautacios, dar... chiar in curand nu stiu cand vom apuca sa mai punem mana pe harta, pacat ca nu mai are chef Campus de ea. Am facut o mica modificare, sa se poata introduce mai mult de noua locatii la un numar, ca s-a izbit de asta Teo care completa Bolyai, unde sunt vreo 15 la acelasi numar.
Ei, nu ma lua asa tare. Ce vreau eu nu se refera la modificarea in detaliu, ci doar sa faci ca pagina sa se deschida intr-o fereastra noua. Stiu ca atunci cand te chinuiai sa ma inveti html imi ziceai ca exista un cod sau, ma rog, ceva ce trebuie scris ca atunci cand dai click pe un link sa-ti deschida noua pagina separat, adica sa iti apara practic pe bara o pagina noua. Da poate o sa-ti explic mai bine in particular, ca aici ma intimidez ca nu stiu termenii.
- Manu
- General de divizie
In particular... da... suna bine...
<a href="http://XXX.XXX.XXX target="_blank"> cred ca asta vrea Carmen
Blogul lui Sorin
- Manu
- General de divizie
Dar la ce oare sa fie pagina noua, ca tot nu am inteles exact? Oare atunci cand dai enter/click pe link-ul Bulevardul Eroilor sa se deschida in pagina noua strada asta in asa fel in cat sa ai inca un browser deschis cu site-ul pontes? Nu prea vad rostul, doar se tot poate da refresh la strada care este completata si se poate usor urmari, nu trebuie decat cate un alt + tab.