Bine v-am gasit!
Moderator: Manu
-
- Plutonier major
Bine v-am gasit!
Sunt nou pe aici
Am reusit sa verific mesajele noi. Multumesc pentru ajutorul acordat! acum pot sa vorbesc si eu cu ceilalti.
Am reusit sa verific mesajele noi. Multumesc pentru ajutorul acordat! acum pot sa vorbesc si eu cu ceilalti.
Bine v-am regasit!
La multi ani tuturor, scuze de intarziere! Sper ca sunteti ok! Un an superb!
Carmen
Carmen
- Manu
- General de divizie
Bine ai revenit pe aici. Un an nou bun si tie, La Multi Ani!
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bine v-am gasit! Sunt un nou forumist. Ma bucur ca am prilejul sa va scriu! Inainte de m-a inregistra pe forum, am citit o multitudine de mesaje care mi-au fost de un real folos. Marturisesc ca mi-a fost greu pina m-am inregistrat fiindca nu am suficiente cunostinte despre calculatoare! Iau informatiile din zbor si ma straduiesc sa le asimilez cit mai bine. In scoala, nu am invatat nimic despre computere, de aceea ma descurc foarte greu. Putinele cunostinte pe care le am le datorez d-lui M. Bucur, caruia ai multumesc si pe aceasta cale. In 2003, s-au tinut niste cursuri intensive la Cluj, sponsorizate de fundatia Cartea calatoare cu o durata de vreo 4 zile, insuficient,mai ales,pt. niste incepatori. Fundatia nu si-a putut permite mai mult, datorita banilor putini pe care i-a avut la momentul respectiv. Atunci, am puss de prima data mina pe o tastatura, mouse, procesor etc. Am fost fascinat de miracolele pe care ni le ofera aceasta minunata masinarie! Pt. dv. este mult mai usor, deoarece ati acumulat niste cunostinte mult mai usor, in decursul anilor. Acest lucru nu face decit sa ma bucure; macar dv, tinerii sa va bucurati de binefacerile tehnicii moderne!
Sper ca ma veti include si pe mine in rindul prietenilor dv.
Cu acestea,eu inchei, dorinduva sanatate si tot ce e mai bun im lume!
Sper ca ma veti include si pe mine in rindul prietenilor dv.
Cu acestea,eu inchei, dorinduva sanatate si tot ce e mai bun im lume!
- Manu
- General de divizie
Bine ati venit pe forum, sper ca va veti descurca cu interfata de aici si veti scrie cat mai mult.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...