Programe
Moderator: Manu
-
- Plutonier major
Programe
de unde pot descarca programul carmen?
-
- Caporal
salut
Nota moderatorului: link catre site warez, ilegal in contextul regulamentului forumului
aa38aa
-
- Colonel
Pentru a obtine vocea Carmen pentru JAWS pe cale legala, o poti achizitiona cu licenta de la Magazinul de produse pentru nevazatori Anjo la pretul de 96 de lei, sau prin intermediul asociatiei Pontes, tot contra cost.
Utilizatorul sanypegasus ti-a sugerat in mesajul de mai sus, pe care i l-am modificat, calea ilegala de obtinere a programului. Cum publicarea acestor linkuri contravine regulamentului forumului si legislatiei in vigoare privind drepturile de autor, daca doresti sa continui discutia cu el pe aceasta tema te rog sa-l contactezi pe email la pangasandu@yahoo.com sau pe skype la teosan5
Numai bine,
Andreea
Utilizatorul sanypegasus ti-a sugerat in mesajul de mai sus, pe care i l-am modificat, calea ilegala de obtinere a programului. Cum publicarea acestor linkuri contravine regulamentului forumului si legislatiei in vigoare privind drepturile de autor, daca doresti sa continui discutia cu el pe aceasta tema te rog sa-l contactezi pe email la pangasandu@yahoo.com sau pe skype la teosan5
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Caporal
SCUZE
imi cer scuze daca am incalcat vreo regula dar multi dintre noi traim din acei 750 lei si mai avem si copii de intretinut la scoala si ar trebui sa ne ajutam intre noi de aceia nu multi isi permit cumpararea de software o zi buna tuturor.PS.cei care doresc carmenul vil dau cu placere GRATIS id mess pangasandu sau skipe teosan5 .Sa auzim de bine
aa38aa
-
- Colonel
Stiu ca viata nu e simpla si e scumpa, insa nu e nevoie sa mentionam explicit pe un forum public de unde se procura ilegal diverse softuri. Pentru asta exista messengerul, skypeul, mailul si mesageria privata.
Numai bine,
Numai bine,
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Caporal
MIII DE SCUZE
Andreea te rog inca o data sa imi acepti scuzele de rigoare pentru ca intentia mea a fost sa ajut nu sa pricinuesc vreun inconvenient si mi-am dat seama prea tirziu; asta e, promit sa nu se mai intimple. va doresc tuturor numai zile scaldate de soare si bucurii!
aa38aa
- Manu
- General de divizie
Stati linistit, nu trebuie sa va cereti aici scuze. Andreea fiind administrator al forumului a atras atentia ca nu e voie sa se vorbeasca despre programe piratate, adica despre furt. Asta e tot, e o regula in general pe forumuri, riscam daca vorbim prea deschis sa primim pentru inceput niscaiva avertismente.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)