der tag wird zur nach: un joc interesant
Moderator: Manu
-
- Plutonier major
der tag wird zur nach: un joc interesant
Salutare!
Vreau sa va prezint jocul Der Tag vird zur Nacht. Acest joc se poate descarca de la http://www.jocuri.computerulmeu.ro .
In acest joc tu esti fiul unui negustor bogat si locuiesti intr-o vila. Parintii tai sunt plecati intr-o calatorie de afaceri la Roma. in orasul Pompei in care locuiesti se intampla un lucru:
erumpe un vulcan si lava curge in jos de pe munte. Iar tu trebuie sa te salvezi de la dezastru. jocul incepe din vila. Trebuie sa te duci prin fiecare camera pana la curtea interioara. Acolo trebuie sa cauti o fantana . dupa ce ai gasit fantana trebuie sa cobori in ea, iar acolo o sa fie o multime de coridoare si camere. tu trebuie sa gasesti intrarea dintr-o camera in alta. in total sunt 9 camere. Dar ai grija, plimbarea ta e limitata de timp. poti alege timpul cu sagetile dreapta si stanga.
Vocea din acest joc este a domnului profesor Filip Dan Robert.
Tastele cu care trebuie sa te deplasezi sunt: sageata stanga: adica te intorci 90 grade la stanga, sageata dreapta: adica te intorci 90 grade la dreapta si cu sageata sus avansezi cate un pas. Cand ajungi la o usa apesi spatiu pentru a intra in urmatoarea incapere.
Mult succes!
Vreau sa va prezint jocul Der Tag vird zur Nacht. Acest joc se poate descarca de la http://www.jocuri.computerulmeu.ro .
In acest joc tu esti fiul unui negustor bogat si locuiesti intr-o vila. Parintii tai sunt plecati intr-o calatorie de afaceri la Roma. in orasul Pompei in care locuiesti se intampla un lucru:
erumpe un vulcan si lava curge in jos de pe munte. Iar tu trebuie sa te salvezi de la dezastru. jocul incepe din vila. Trebuie sa te duci prin fiecare camera pana la curtea interioara. Acolo trebuie sa cauti o fantana . dupa ce ai gasit fantana trebuie sa cobori in ea, iar acolo o sa fie o multime de coridoare si camere. tu trebuie sa gasesti intrarea dintr-o camera in alta. in total sunt 9 camere. Dar ai grija, plimbarea ta e limitata de timp. poti alege timpul cu sagetile dreapta si stanga.
Vocea din acest joc este a domnului profesor Filip Dan Robert.
Tastele cu care trebuie sa te deplasezi sunt: sageata stanga: adica te intorci 90 grade la stanga, sageata dreapta: adica te intorci 90 grade la dreapta si cu sageata sus avansezi cate un pas. Cand ajungi la o usa apesi spatiu pentru a intra in urmatoarea incapere.
Mult succes!
-
- Capitan
da am jucat si eu jocul. pana la un moment dat am crezut ca merita dar dupa ce am descoperit ca poti trece jocul asa pur si simplu cu ajutorul unei singure taste nu am mai jucat.
sa va spun cum a fost
eu apasam diverse taste pentru a vedea daca nu cumva mai foloseste vreuna la ceva. si am descoperit: tasta w te trecea dintr-o incapere in alta pana terminai jocul. de atunci nu m-am mai jucat. cand descoperi metodele astea de trecere parerea mea este ca acel joc nu mai are farmec.
sa va spun cum a fost
eu apasam diverse taste pentru a vedea daca nu cumva mai foloseste vreuna la ceva. si am descoperit: tasta w te trecea dintr-o incapere in alta pana terminai jocul. de atunci nu m-am mai jucat. cand descoperi metodele astea de trecere parerea mea este ca acel joc nu mai are farmec.
Stefan
-
- Capitan
Versiunea in limba germana se poate descarca de la:
http://www.dertagwirdzurnacht.de/twzn.zip
http://www.dertagwirdzurnacht.de/twzn.zip
- Manu
- General de divizie
Pai nu te obliga nimeni sa le folosesti, tasta aceea nu era ca sa castigi jocul repede ci sa poti ajunge la o anumita incapere sa ii inveti forma. Astfel la camera 9 nu era neaparat sa ajungi doar cu cateva minute ramase, ci puteai merge acolo cu tot timpul in fata si apoi studia putin structura.stefan_ilioaica scrie:Cand descoperi metodele astea de trecere parerea mea este ca acel joc nu mai are farmec.
Der Tag wird zur Nacht este un joc nemteste realizat, mi-a placut si poate prinde bine la dezvoltarea reprezentarilor mentale ale unor spatii ingradite.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier major
-
- Capitan
jocul acelea cu maisini de care zici tu il poti descarca de pe http://jocuri.computerulmeu.ro.
Stefan
-
- Capitan
-
- Plutonier
pai si jocul derta wird zunacht in limba romana nu se poate descarca decat de pe www.jocuri.computerulmeu.ro alt site nu se poate gasi ca eu n-am cont pe siteul ala.
- Manu
- General de divizie
Daca inca nu ai facut rost de datele de logare, iti trimit acum pe private un mesaj.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...