hattrick

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Valentin
Sublocotenent

hattrick

Mesaj de Valentin »

joaca cineva hattrick? il gasiti la www.hattrick.org
este un joc de strategie web browser based. el are peste 900000 de utilizatori. in acest joc iti creezi o echipa de footbal si poti juca meciuri, amicale, poti cumpara jucatori. dac joaca cineva sa imi spuna. poate jucam un amical.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Bine ai venit si tu Valentin printre noi. Cand voi avea putin timp voi incerca si eu jocul, stiu ca mi-ai mai spus de el candva la o ora. Am uitat, dar pare a fi interesant. De BiteFight m-am plitisit, poate asta m-ar tine mai mult timp conectat.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Mi-au respins de 7 ori cererea... ce porcarie. Eu joc momentan Soccerproject, este cam acelas lucru. Mai mult, zilele astea am vorbit cu sjarel si site-ul este acum 100% accesibil! (m-a injurat sjarel pentru ce l-am pus sa faca, dar merita!)
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

problema e de la codul postal. si mie mi s-a intamplat asa. pana mam uitat pe net dupa codul postal de la strada mea.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Si eu am incercat sa ma inregistrez, dar cand dau pe butonul Acum lasa-ma sa intru nu reactioneaza. da am completat formularul. Eu am gasit jocul pe audio games.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

la mine e totul ok, m-am inregistrat dar de aici nu mai stiu ce sa fac.
imi poate da cineva niste instructiuni?
Stefan
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

rezolva intai testele de licenta.... apoi cumpara un antrenor acceptabil sau bun. si jucatori de antrenat,, depinde de ce vrei sa antrenezi... de ex. pt mijlocasi antrenezi constructie... cumperi 6 jucatori de 17 18 ani buni sau acceptabili 3 i folosesti in amicale si 3 in oficiale... intreaba in forumurile hattrick la intrebari pentru mai multe detalii... este un forum foarte activ... in cateva min vei primi raspuns...
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Din cate stiu, sunt foarte multi nevazatori care joaca Hattrick si ar fi o idee buna sa ne adunam pentru a schimba impresii. Din pacate, forumul de la hattrick nu prea e accesibil, eu, cel putin, nu am reusit sa intru in acel forum si daca cineva stie, l-as ruga sa imi spuna cum pot sa fac asta. Mi se blocheaza cursorul in modul formular, sunt invitat sa aleg rubrica dorita, de exemplu intrebari sau tineret si nu reusesc sa merg mai departe. Stiu ca e pe undeva butonul select dar nu reusesc sa il activez.
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

ce echipe aveti prin Hattrick? echipa mea este Goalball Bistrita.
va astept la un amical
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Eu de putin timp mi-am facut o noua echipa, pentru ca am fost dat afara. Echipa mea se numeste FC Steaua KK. Bogdan, daca vrei jucam un amical miercuri.
Scrie răspuns