Joc online multiplayer

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
JenuWow
Soldat

Joc online multiplayer

Mesaj de JenuWow »

ViataDeStrada este un joc online multiplayer text-based.

Vrei o experienta noua intr-un joc online cu mafie ? Crezi ca ai fi un gangster de succes ?

AFLA JUCAND ALATURI DE NOI !

ViataDeStrada ... este un joc multiplayer care se joaca cu ajutorul browserului (browser based) GRATUIT, iar scopul in joc este sa devii cel mai bun baiat de cartier, cel mai bun afacerist sau cel mai repectat agent de politie. Pentru a avansa in joc ai nevoie de bani si de putere. Banii ii poti face atacand, facand furtisaguri, crima organizata, la bursa, furand masini, facand curse de masini, la jocurile de noroc etc. Puterea o faci cumparand arme, la furtisaguri, la gta etc.

Poti juca alaturi de sute de romani luptandu-te pentru suprematie si respect in cartier.

Intra si tu in viata de strada online !

www.viatadestrada.ro

Te tine ?
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Imi explici si mie te rog ce-i ala joc text based.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Felicitari!
Ai inviat un subiect din septembrie, creat doar pentru ca un tip sa-si faca reclama!
In alta ordine de idei, joc text-based inseamna joc in care tot ce se intampla si tot ce face personajul e bazat pe text. Nu ai sunete, nu ai o grafica care sa se schimbe constant, nu te misti cu sageti sau mai stiu eu cu ce taste printre diverse obiecte, ci doar urmezi diverse linkuri de pe siteul respectiv, in functie de actiunile dorite.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

M-am inscris si eu ieri la Povestea noastra dar mi-a trimis o parola invalida ce sa fac? Nici nu stiu daca am scris corect pentru ca era o parola cu semne.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu aveau cum sa-ti trimita o parola gresita.
In loc sa incerci sa o memorezi si sa o scrii, copiaz-o si da paste in campul de parola de pe site.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Pai am sters meilu ca m-o enervat.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

1. Mail nu meil
2. Il gasesti in trash sau deleted items, in functie de ce client de email folosesti.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Am cautat da nu l-am gasit pentru ca am dat shift + delete.
Silviu
Sergent major

joc multi plaier

Mesaj de Silviu »

da vreau si eu sa incerc dar mai intai va rog sa imi explicati si mie cum se joaca jocul
Silviu
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Salut silviu. Daca vrei poti sa imi dai idiul tau si te ajut. Dar un lucru nu inteleg si eu. Cum trebuie sa dau la acele chestii cu "clickable mouse over". Ca nu merge nici cu enter nici cu sift enter.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

La care link-uri de tip "on mouse over" te referi?
Acest tip de link-uri afiseaza de obicei o informatie la trecerea cu mouse-ul peste ele, fapt care face sa fie mai dificila interactiunea cu JAWS.
De obicei ar trebui sa deschida pagina legatura cu simplu Enter, iar cu Insert + Control + Enter ar trebui sa afiseze continutul afisat la trecerea mouse-ului peste link, in acelasi timp spunandu-se randul din pagina unde aceasta a fost plasata. Se merge apoi la acel rand cu tasta J de la jump (sari).
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Silviu
Sergent major

joc multi plaier online

Mesaj de Silviu »

salut Cristi, ma numesc Silviu si IDul meu este rosusilviu2010. astept sa comunicam pe mess.
Silviu
Scrie răspuns