Torball

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

BogdanCristiea
Sergent

Torball

Mesaj de BogdanCristiea »

Salutare!!!
Din cate imi aduc eu aminte la ultima adunare generala a Pontesului cineva se lauda ca va organiza o echipa de torbal .ce se aude???? o sa mai fie sau a fost doar asa sa se piarda 30 minute din adunare???
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

salut,
imi poate spune cineva care este diferenta dintre torball si goalball?
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Diferenta dintre torball si goalball este ca mingea este mai mica si mai usoara la torball, de asemenea poarta e mai mica.
In legatura cu echipa de torbal in 2011 in Elvetia au luat locul 3. Anul asta am fost si eu si am luat locul 9. Insa am fost echipa mica. Anul acesta au fost 12 echipe, iar anul trecut 14 din cate am inteles. Anul acesta echipa a fost: Bogorin Paul, Georgiu Robi, Sangeorzan Daniel si subsemnatul. Antrenor domnul profesor Vadan Calin.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In timp va mai formati si voi si veti putea ajunge pe primele locuri.
In oricecaz, e bvine ca se pastreaza traditia si se participa in continuare la Torball, din cate stiu echipa voastra e singura din Romania in acest sport. Succes!
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

Slab loc din cate stiu acesta este cel mai prost loc pe care sa clasat echipa LDV Cluj. Dar cu mai multa munca si mai multa dorinta poate o sa reusiti sa mai aduceti Ursul la Cluj.. In acest week-end au avut loc calificarile zona nord goalball de unde pentru finala sau calificat echipa Anr Satu Mare si echipa Anr cluj diferenta intre locul 1 si locul 2 a fost doar de 2 goluri.
Scrie răspuns