Q9 Action game

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Stefan_Ilioaica
Capitan

Q9 Action game

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

Salut la toti!
ati auzit de jocul Q9? in acest joc este vorba despre un extraterestru care trebuie sa ajunga la nava sa. jocul are mai multe stadii. puteti downloada versiunea demo de pe site-ul www.blastbay.com.
Contactatima-ma la adresa de messenger: stiven_alexandru pentru amanunte in plus despre varianta completa.

Sa va explic cum sta treaba cu jocul acesta. o sa fac un scurt tutorial. taste de joc: sagetile stanga si dreapta pentru a va deplasa, tasta space pentru a folosi arma, tastele 1 2 si 3 pentru a schimba arma. de fapt ai la dispozitie trei chestii. arma obisnuita, bolovani si scutul. ar mai fi tasta H cu care aflati cata putere mai aveti, S care va spune cate puncte aveti, A pentru a verifica cate scuturi sau bolovani mai aveti disponibili pentru prastie si L pentru a verifica vietile ramase. in joc trebuie sa va bateti cu tot felul de animale si sa sariti peste prapastii. din cand in cand veti avea de luat bonusuri. restul va las pe voi sa descoperiti.
spor la joc! :)
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

eu nu am putut termina jocul. nu am putut trece de desert. sunt prea multe pericole. stie cineva vreo parola de trecere?
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Daca poti pui aici lincul de pe audio games de unde se poate descarca :lol:
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

L-am jucat si eu si chiar merita, insa chestia care ma enerveaza este ca nu reusesc sa ma inregistrez. Daca poti Stefane, intr-o zi sa ma iei asa cu detalii ca pe prosti. Am strans cel mai mult 21600 de puncte.
Stefan_Ilioaica
Capitan

nu stiu care e problema cristi, dar daca ai facut exact cum am spus eu pe messenger totul ar fi trebuit sa fie in regula. conctateaza-ma daca ai nevoie de ceva.
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

totul ar fi trebuit sa fie in regula. poate ca nu ai facut exact cum ti-am spus. :P
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

ei cristi, ai reusit sa rezolvi problema cu jocul?
eu m-am cam plictisit de el. tot timpul aceeas chestie: sa omori animale si sa sari peste prapastii. l-am dezinstalat.
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Nici nu am incercat
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am jucat si eu abia acum Q9 Action Game si pot spune ca excelent realizat in ceea ce priveste sunetele.
Am reusit sa merg fara cheat codes pana la munti, dar apoi am zis ca sa vad cum se termina si am utilizat doar codul pentru putere, imi tot bagam cate 1000.

Q9 Action Game Cheat Codes
  • go wxlx - te duce intr-o anume lume sau intr-un anume nivel.
  • go w1l2 te duce in lumea junglei la nivelul 2, go w3l3 te duce in lumea muntilor la nivelul 3, iar go w4l4 te duce la boss.
  • hitchin' a ride - te lasa sa mergi peste prapastii fara sa mai sari.
  • give me novacaine - iti da o mie la putere.
  • good riddance - iti da o mie de vieti.
  • welcome to paradise - iti da mie de scuturi.
  • ha ha you're dead - iti da o mie de pietre pentru slingshot (prastie).
  • 21 guns - da o arma laser.
Pentru a introduce un cod din acesta, se apasa Delete in timpul jocului.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Stefan_Ilioaica
Capitan

da, q9 este foarte bine realizat.
in ceea ce priveste cat de departe am ajuns, nici eu nu am facut mare lucru.
de a IV-a lume mi-a fost imposibil sa trec, dar la fel ca dumneavoastra am folosit codurile.
in afra de kingle crash si palace punch-up blastbay studios nu a mai facut si alte jocuri pentru moment.
sunt curios daca vor mai face si alte jocuri.
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Philip Bennefall se axeaza mai mult pe imbunatatirea BGT-ului, limbaj / compilator cu care tot jocuri se fac.
Tot el a facut pentru a testa clasele network implementate in BGT joculetul acela Palace Punch-up, mi se pare ca nu l-ai mentionat. La restul jocurilor sub vechia titulatura PB Games a renuntat, desi erau bune si complexe unele dintre ele.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns