Ranguri pe forum
Moderator: Manu
-
- Colonel
Ok. Ce sa cer... hmm... ce mi-ar trebui oare? Stiu: timp! adica da-mi timp o saptamana dupa ce imi dau licenta si se rezolva.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
De ce nu am de ce?cristina.vuscan scrie:Nu ai de ce.Sorin scrie:Mc :d
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Plutonier major
ce fain e abia astept sa fiu la un post cat mai sus. ori cum eu inca sunt mic si am toata viata in fata sa scriu mesaje hahaha. da voi cei mari nu mai puteti scrie atatea mesaje cat o sa scriu eu. inainte mars!!! hahaha. dar problema e ca sunt cam putini soldati cine o sa lupte. capitanu? hahaha imi place eu sunt caporal deocamdatada sper sa urc pana la locotenent colonel pana la 14 ani. e idee buna Sorin. inainte marsssssss! hahaha.
-
- Plutonier major
da Mira tu esti deja sergent hahaha! e tare imi place cel mai mult postul pe care il are domnu Manu locotenent colonel suna fain. da la 10000 de mesaje ca sa ajungi ar trebuii sa te inscri la varsta de 2 ani. ai fi copilul pontes! hahaha! sau micutul modern care la 2 ani trimite 5 mesaje pe zii hahaha. da cel mai tare ar fii tot copilul pontes
- Manu
- General de divizie
Pai trece-ti la semnatura copilul Pontes, inca nu a mai fost nimeni de 11 ani pe acest forum.
De fapt inainte era titulatura de Bebe Pontes, la Vali aparea Bebe Pontes al III-lea parca, tu ar urma sa fi al IV-lea.
De fapt inainte era titulatura de Bebe Pontes, la Vali aparea Bebe Pontes al III-lea parca, tu ar urma sa fi al IV-lea.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier major
-
- Plutonier major
-
- Colonel
1. Doar adminii au drept de stergere. Spune-mi care mesaje au disparut, cred ca nu au fost sterse, doar ca nu le-ai gasit tu cand le-ai cautat.
2. E mai bine sa stingi caps lock-ul, scrisul pe un forum cu caps lock inseamna ca strigi la cei care iti citesc mesajul.
3. Avand in vedere ca esti inca la scoala, deci supus regulilor gramaticii pentru teze si alte minuni, se scrie "mi-a" si nu "mia", "sa-mi" si nu "sami" fiindca sunt forme prescurtate. De exemplu, "sa-mi" vine de la "sa imi" si cratima il inlocuieste aici pe "i".
O sa-mi sara in cap toti forumistii ca aici nu-i scoala sa respectam regulile de gramatica, si ca oricum nu-s bune la nimic, si ca n-am voie sa atrag atentia asupra lor, insa cred ca pentru un elev e important sa invete sa scrie corect, macar pana-si da toate examenele si termina scoala. Pe urma, ca adult, e treaba fiecaruia.
Numai bine,
Andreea
2. E mai bine sa stingi caps lock-ul, scrisul pe un forum cu caps lock inseamna ca strigi la cei care iti citesc mesajul.
3. Avand in vedere ca esti inca la scoala, deci supus regulilor gramaticii pentru teze si alte minuni, se scrie "mi-a" si nu "mia", "sa-mi" si nu "sami" fiindca sunt forme prescurtate. De exemplu, "sa-mi" vine de la "sa imi" si cratima il inlocuieste aici pe "i".
O sa-mi sara in cap toti forumistii ca aici nu-i scoala sa respectam regulile de gramatica, si ca oricum nu-s bune la nimic, si ca n-am voie sa atrag atentia asupra lor, insa cred ca pentru un elev e important sa invete sa scrie corect, macar pana-si da toate examenele si termina scoala. Pe urma, ca adult, e treaba fiecaruia.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Plutonier major
-
- Plutonier major
- Manu
- General de divizie
Dar Cristi, sa stii ca este totusi o regula, se scrie la subiect, se scrie exprimand ceva, nu e voie sa scrii chiar doar pentru a creste in rang. Deci ai rabdare ca o sa cresti tu in timp, iar cand raspunzi, incearca sa nu ai doar remarci de genul: "Ce bine ca am crescut in rang!" si doar atat. Se mai accepta si pe langa, dar forumul este sa discutam pe niste subiecte, nu sa ajungem doar generali. Generali ajungem daca si meritam in timp, se mai pot si taia mesaje care chiar nu exprima nimic.
Succes si sa urci cat mai sus in grad, dar... discuta la subiect. De exemplu mergi in subiectul Ce mai citim din Discutii libere si spune-ne ce ai mai citit in ultimul timp. Mergi in subiectul Ce muzica ascultam, tot din Discutii libere si spune-ne ce muzica asculti, astfel participi in mod corect la discutii si cresti si in rang.
Succes!
Succes si sa urci cat mai sus in grad, dar... discuta la subiect. De exemplu mergi in subiectul Ce mai citim din Discutii libere si spune-ne ce ai mai citit in ultimul timp. Mergi in subiectul Ce muzica ascultam, tot din Discutii libere si spune-ne ce muzica asculti, astfel participi in mod corect la discutii si cresti si in rang.
Succes!
-
- Plutonier major
-
- Plutonier major
- Manu
- General de divizie
Pai daca te plictisesti... fa si tu o statistica. Cati soldati, cati caporali etc..
-
- Plutonier major