Jaws pe Yahoo Mail

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Jaws pe Yahoo Mail

Mesaj de CarmenT »

Salut, stie cineva sa ma lamureasca de ce imi tot zice JAWS-ul mode up cand intru pe mail? Ce sa fac sa nu mai apara chestia asta, ca nu pot sa trimit mesaje. Practic se blocheaza cursorul si nu mai zice nimic.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cel mai bine e sa treci de mode up acela, inca nici eu nu am descoperit ce este, am vazut si eu la altcineva. Foloseste-te de tasta e pentru a gasi editurile sau b pentru butoane doar dupa ce dai vreo doua m-uri ca sa ajungi la un frame care e dupa acel camp ciudat in care are loc minunatul eveniment. Cand ajungi la inbox, poti merge direct la tabel cu tasta x, cea cu care se gasesc check-box-urile, stii ca in fata fiecarui mail din tabel este un check-box de selectie, de acolo mergi cu h pe fiecare titlu in parte. Dupa ce deschizi unul, cutasta punct si virgula ajungi la Main Landmark, care e chiar la inceputul textului mailului. Deci.... te vei obisnui dupa un timp sa scapi de el. Oricum, cu tasta tab, din cate am vazut poti iesi din acel Mode Up.
Sa te inveti cu landmark-urile, unul Navigation Landmark este si la lista de foldere... deci poti rezolva problema sarind peste.
O sa ma interesez mai tarziu un pic ce e acela Mode Up, chiar nu am mai auzit la Jaws asa ceva pana acum.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Problema e ca mode up se pare ca se activeaza tocmai cu tasta e.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Se pare ca nu ai citit atenta. Am zis sa treci cu tasta m pana la un frame care este dupa editul acela si apoi sa mergi cu e sau sa dai cu sageti in jos pana la campul To.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

O solutie pentru a iesi din Up Mode acela, ar mai fi la sugestia lui Sorin si vad ca merge, folosirea combinatiei Insert + z care va face Up Mode Off.

Azi am descoperit ca inaintea Landmarkului Banner, exista un link Disable Automatic Updates pentru Jaws, daca dam pe acel link va fi mult mai bine pentru utilizatorii de screen reader, nu vor mai fi acele impotmoleli.

Cand se mai blocheaza din cand in cand la intrarea intr-un mail, in asa hal incat nu mai spune absolut nimic, o solutie ar fi din nou folosirea insert + z de doua ori.
Scrie răspuns