Servicii de imprimare Braille

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

Servicii de imprimare Braille

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Ce-ar fi sa cream un cont de mail, sa-i zicem print@pontes.ro, la care cei care doresc sa imprime diverse materiale in Braille sa ne poata trimite fisierele de printat? Ma gandesc ca ar fi momentul sa trecem si imprimarea in Braille printre serviciile oferite de Pontes.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Daca era momentul... se trecea deja, se crea si adresa de mail. Inca stam dupa hartie si dulap, vor fi in curand.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Exact asa am eu la LDV un cont si functioneaza foarte bine in sensul ca lumea imi da serios de lucru cateodata. E adevarat ca acolo am si hartie :) Insa nu recomand deloc hartia fabricata la Dej. Cel putin asta din ultima tura e foarte slaba dpdv calitativ
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

In sfarsit, serviciul de tiparire in Braille la cere este ca si pus la punct, de acum sa vedem cum va functiona. A fost pentru acesta creata adresa de mail braille (around) pontes.ro, adresa care va fi setata in Outlook-ul din locul in care se afla imprimanta. Pentru mai multe detalii la zi, a se merge in sectiunea Servicii de pe www.pontes.ro.
Wonderer
Sergent major

Re: Servicii de imprimare Braille

Mesaj de Wonderer »

De la acest mail se pot trimite cateva spam-uri :D de informare pentru existenta acestui serviciu in principal companiilor mari ce se adreseaza publicului. Afla si ei de noi si asa macar isi fac o idee despre posibilitatea de a sustine comunitatea persoanelor cu dizabilitati vizuale.
Don't fear, just wonder. You are more than life. Mind is power and desire.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

De ce sa le numim spamuri, ar fi chiar mesaje ok. :)
Dar de unde o baza de date cu mailuri ale institutiilor?
Wonderer
Sergent major

Mesaj de Wonderer »

De pe google. se da search dupa o categorie de institutii ex: banca, hotel, pensiune, agentie de turism se merge la contact, mailul si done. Acuma.. pentru ca sunt foarte multe de luat si ar fi bine sa fim cat mai productivi, da bine sa ne impartim. Eu iau bancile, cine ia: hoteluri, pensiuni, universitati, licee, magazine (mari...), agentii de turism, institutii de stat, pizzeri si restaurante (cele mai frecventate, lista poate ontinua dar daca ne anuntam cel putin 1 pentru o categorie pana saptamana urmatoare (duminica) putem sa obtinem o baza de date ok cu mailuri.
Stiu ca exista programe care extrag adresele de mail de pe net. Am putea apela si la ele desi asa chiar ar fi spam... dar putina reclama nu strica :D
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

daca se strang adresele de mail, ar fi bine sa fie puse intr-un Excel pe o coloana ca sa le rezolvam cu Merge Utility.
Wonderer
Sergent major

Mesaj de Wonderer »

Ok, pui tu pe grup un mesaj umil... sa nu cumva sa incingi spiritele pe acolo... obsserv ca inca sunt dispute... Maine am sa intru si eu pe lista :))
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ar fi bine daca ar face cineva baza de date cu mailuri. Oricum, eu sunt foarte incantata de rezultatele obtinute cu acest serviciu Pontes. Am tiparit deja materiale pentru persoane foarte diferite din tara si chiar am avut o solicitare pentru o persoana din Brazilia, care a invatat limba romana si doreste sa citeasca in braille istoria, geografia Romaniei si ceva basme. Am tiparit si expediat deja cartea de istorie si niste basme de Ispirescu, iar acum corectez impreuna cu Hajni la cartea de geografie.
Deasemenea, cineva a solicitat o carte de gramatica pe care a utilizat-o pentru bacalaureat, altcineva a solicitat tiparirea unui referat pentru o conferinta etc.. Despre cursuri pentru studenti nu mai pomenesc... :)
Scrie răspuns