Accesibilitate Android Studio

Accesibilitatea vietii de zi cu zi in cazul nevazatorilor

Moderator: Manu

Scrie răspuns
angelo2017@email.com
Soldat

Accesibilitate Android Studio

Mesaj de angelo2017@email.com »

Salutari cer si eu ajutor membrilor care se pricep am citit niste topicuri aici pe forum despre android studio.
am instalat si eu aplicatia dar este inaccesibila cu nvda. cum pot sa fac sa functioneze cu nvda?
am citit si un articol pe siteul android dar acea comanda la mine nu functioneaza sau ceva nu am facut eu bine.
va rog sa ma ajutati si pe mine.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu nu prea pot da detalii, am încercat un pic Android Studio, îl am instalat şi tot am de gând să fac un viitor proiect în el. Până una alta, acum cu jocul la care lucrez în prezent sunt tot în Eclipse care este foarte accesibil.
De putut sigur se poate lucra şi cu Android Studio, doar că cu mai mult efort pentru că nu sunt menţionate erorile în timpul trecerii peste rândurile de cod, pentru că JAWS de exemplu lucrează în cursor virtual şi trebuie un calculator foarte bun, oricum sunt latenţe.
Cu NVDA nici nu am încercat...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
angelo2017@email.com
Soldat

Pai si unde pot gasi Eclipse pentru descarcare? am gasit mai multe programe cu numele Eclipse pe internet dar nu stiu ce sa descarc ma puteti ajuta dumneavoastra va rog frumos?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu am varianta portabilă încă de pe vremea când Eclipse mai era suportat oficial de Google pentru dezvoltarea de aplicaţii pentru Android.

Acum ei nu prea mai oferă suport, dar există posibilitatea instalării ADT într-un Eclipse mai nou, de pe la versiunea Indigo încoace.

Aici scrie mai mult, în primul rând că ADT pentru Eclipse e deprecated:
https://developer.android.com/studio/to ... e-adt.html
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
angelo2017@email.com
Soldat

Imi puteti spune cum pot face ca jaws sa imi citeasca meniurile la android studio? Am instalat si java si android studio de pe siteurile oficiale.
IN momentul de fata nici cu jaws nici cu nvda nu imi citeste apsolut nimic si ati precizat in mesajul de mai sus ca dumneavoastra cu jaws va functioneaza ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine.
Vortex
Sublocotenent

Mesaj de Vortex »

Probabil nu ai java access bridge. Incearca asta:
https://developer.android.com/studio/in ... ility.html
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Scrie răspuns