Accesul persoanelor cu deficienta de vedere pe alte forumuri
Moderator: Manu
Accesul persoanelor cu deficienta de vedere pe alte forumuri
Va salut......am si eu o curiozitate careia sper ca-i voi da de cap........De ceva vreme mi-am creat un cont pe un forum despre religie.....Nu dau numele forumului ca nu vreau,sa risc,sa mi se restrictioneze accesul pe forumul Pontes.......In fine.....ce vroiam,sa va spun.....pe acel forum cand intru,navighez foarte greu pe el.....nu e din cauza programului(jaws)sunt sigur caci dac-ar fi banuiesc ca nici pe alte forumuri nu as putea naviga......Dar ce ma intereseaza pe mine.......Se poate sa fie de la respectivul forum?incerc,sa navighez pe el....si cand apas sageata jos....se duce foarte greu......nu vreau decat sa stiu daca e din cauza forumului c-am ascultat intr-o zi niste casete audio in care ne-nvata cum sa instalam jaws.....cum sa navigam cu el in cadrul unor ferestre......tot ce se putea face cu acest program am auzit pe aceste casete......doar atat vreau,sa stiu daca e din cauza forumului.....daca va fi nevoie cand voi reveni pe forumul pontes voi da si acel forum
- Manu
- General de divizie
Nu inteleg de ce ar putea fi restrictionat accesul pe acest forum daca este pus numele unui alt forum.
Atata vreme cat nu se pun linkuri catre crack-uri si nu se vorbeste urat, totul e ok pe acest forum.
Probabil ca e vorba de un forum mai putin accesibil cu JAWS, e greu de spus pana nu intram sa vedem clar cum stau lucrurile.
Atata vreme cat nu se pun linkuri catre crack-uri si nu se vorbeste urat, totul e ok pe acest forum.
Probabil ca e vorba de un forum mai putin accesibil cu JAWS, e greu de spus pana nu intram sa vedem clar cum stau lucrurile.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Shady scrie:Ok nici o problema il public.......credeam ca nu e permis......imediat il voi publica.......
http://submissiontoallaah.forumotion.net/
este un forum legat de religia mea si am rugamintea de a nu se supara nimeni pe mine......am sovait in a-l publica deoarece am crezut ca nu este permis....si poate si din cauza ca nu credeam pe nimeni interesat de acest forum.....
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
-
- Colonel
Forumul Pontes l-am accesibilizat special la ceva timp dupa creare pentru a fi mai usor de navigat. De aceea nu vei regasi chiar toate facilitatile de navigare de aici pe alte forumuri.
Forumul dorit de tine "se duce greu" cu sageata in jos fiindca e destul de multa informatie pe pagina inainte de lista de categorii.
Dupa ce te loghezi, pentru prima pagina poti apasa 2 pentru a sari direct la headingul de nivel 2 de deasupra listei cu categorii de subiecte. Apoi cu sageti in jos navighezi in acest tabel cu categorii.
In cadrul unei categorii, poti folosi tasta T pentru a ajunge mai repede la tabelul cu topicuri.
Succes,
Andreea
Forumul dorit de tine "se duce greu" cu sageata in jos fiindca e destul de multa informatie pe pagina inainte de lista de categorii.
Dupa ce te loghezi, pentru prima pagina poti apasa 2 pentru a sari direct la headingul de nivel 2 de deasupra listei cu categorii de subiecte. Apoi cu sageti in jos navighezi in acest tabel cu categorii.
In cadrul unei categorii, poti folosi tasta T pentru a ajunge mai repede la tabelul cu topicuri.
Succes,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători