Pagina 1 din 1

Yo! - Neratzoula, nou pe aici

Scris: 21 Mar 2009, 00:09
de Neratzoula
Sper ca n-am postat mesajul unde nu trebuie. :)

Salut pe toata lumea care e pe-aici! :)

Am aflat de acest site de la niste prieteni. Am fost surprins - intr-un mod placut, va asigur - sa aflu ca exista un astfel de forum pentru persoane cu dizabilitate vizuala. Asta deoarece ma aflu in neplacuta situatie de a poseda o astfel de dizabilitate, si de ceva timp ma intrebam daca n-ar putea exista un forum si pentru oamenii din a noastra tagma, care mai butoneaza din cind in cind computerul.

Acum ce-as putea spune despre mine... Nu prea multe, din prima. :) Imi place sa fiu asa mai misterios, si prefer sa raspund la intrebari care imi cer informatii punctuale despre mine, decit sa dau informatii care poate n-ar interesa pe nimeni. :) Deocamdata pot sa spun in felul urmator: ma numesc Mihai, am 30 de ani si locuiesc in minunatul oras care se numeste Bacau. :)

Deci, daca doriti sa ma aflati ceva despre mine, nu ezitati sa intrebati. :) Deocamdata sint nou pe acest site - desi nu sint nout in lumea forumurilor virtuale - asa ca nu pot spune care va fi nivelul meu de activitate pe moment. Probabil ca ma voi rezuma la citirea subiectelor deja propuse, raspunzind eventual pe alocuri pe unde gasesc ceva la care pot sa-mi dau cu parerea.

Daca acest mesaj e cumva nepotrivit ca loc sau ca maniera de exprimare, va rog sa ma corectati. :)

Va multumesc pentru atentie si va salut cu respect.

Scris: 23 Mar 2009, 20:34
de Manu
Bine ai venit printre noi, Mihai sau... Neratzoula, cum vrei tu.
Eu ma bucur oricand apare cineva nou pe aici si cand vad ca numarul mesajelor creste prin discutii interesante si utile multora.
Voi schimba putin titlul subiectului, acum e cam scurt si nu spune nimic, iar asa... va ramane cam pierdut in multime.

Scris: 25 Mar 2009, 00:13
de Neratzoula
Am inteles sa traiti! :)

Am studiat si eu putina latina in liceu, dar am uitat-o pe toata. :) In afara de asta, in ultima vreme am realizat ca ma descurc mai bine in limba engleza, chiar si decit in romana...

Scris: 25 Mar 2009, 13:39
de Manu
Chiar mai bine decat in romana?... Asta da treaba...

Scris: 26 Mar 2009, 13:10
de Neratzoula
Uneori mi se intimpla sa nu gasesc un echivalent romanesc pentru un cuvint englez... Desigur, si reciproca e valabila. :)

Scris: 30 Mar 2009, 00:30
de CarmenT
Bun venit pe forum, Mihai!
Nu ramane asa misterios si spune-ne mai multe despe tine. Desigur ca suntem curiosi sa te cunoastem, mai ales ca de pe la Bacau nu cred sa mai povesteasca nimeni cu noi pe acest forum. Stii tu... chestii de astea obisnuite pentru inceput... Cu ce te ocupi, ce-ti place sa faci etc..

Scris: 03 Apr 2009, 23:11
de Neratzoula
Hmm... OK. :)

E curios ca nu e nimeni din Bacau pe aici, pentru ca multi nevazatori din Bacau au calculator si folosesc. Eu ar trebui sa stiu asta, pentru ca eu am inceput trendul. :) Serios, atunci cind am ajuns eu la Asociatie (acum vreo 5 ani desi probleme de vedere am de la nastere, dar asta e un alt subiect pentru o alta zi) si am inceput sa cunosc oameni, mai nimeni n-avea calculator acasa - vreo 2-3 poate. Acum toti au.

Despre mine as putea spune in felul urmator: Sint un feminist masculin, un comunist liberal, un furios linistit si un elitist popular. :)

De ocupat ma ocup cu acea activitate foarte apreciata care se numeste taiatul frumzei la ciini, frecatul mentei sau trasul pisicii de coada... Chiar am o pisica in casa pe care o mai trag din cind in cind de coada... :)

Pe vremuri imi placea sa citesc foarte mult. Acum nu mai pot, asa ca ascult. Imi place sa ascult muzica, foarte multa muzica, sa ascult carti, emisiuni la televizor, filme - chiar daca nu le mai pot vedea la fel de bine ca inainte, tot mai urmaresc. Imi place tot ce e legat de Science-fiction, desi stiu ca asta ar putea fi privit ca un lucru de mai putina valoare...

Imi place unele sporturi - sa ma uit la ele, nu sa le practic, pentru ca mi-e prea lene. :) Un sport pe care l-as practica totusi este calatoritul - imi place foarte mult sa calatoresc cu trenul, fiind asta o trasatura de familie, deoarece si tatal meu si bunicul meu au fost ceferisti. Din pacate, calatoriile nu au acelasi farmec atunci cind le faci de unul singur - if you know what I mean. :)

Altele in episodul urmator.

Scris: 10 Apr 2009, 14:54
de Sorin
Iuppy, uite inca un fan al S.F-ului :!: ar trebui sa facem un fanclub :wink:, desi eu sunt mai mult fan fantasy.

Scris: 16 Apr 2009, 22:45
de CarmenT
Si pe cand episodul doi despre Neratzuola?! :)

Scris: 17 Apr 2009, 01:13
de Neratzoula
Nici cu genul fantasy nu mi-e rusine - desi n-am avut foarte mult contact cu el. Incerc as ascult LOTR si alte chestii de-astea, dar nu e foarte usor. :) Imi place mai mult sa joc jocuri Fantasy - dar despre asta mai multe alta data.

Ma intreb ce succes as avea daca as deschide un topic cu tema Scifi. :)