Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
salutare,
vreau sa imi detalieze şi mie cineva navigaţia de pe iphone.pentru ca nu am utilizat-o.intrebarile sunt urmatoarele:ce trebuie folosit ca nevazator?google maps,harţi direct din aplicaţia iphone,sau alt sowft?daca scrii ca vrei sa mergi din punctul x,in punctul y,te ghideaza corect pietonal?adica ţi se spune exact cand sa o iei la stanga,dreapta?sau e de genul:luaţi-o la stanga peste 100 m,şi tu trebuie sa calculezi cumvain cat timp parcurgi 100m?
vreau sa imi detalieze şi mie cineva navigaţia de pe iphone.pentru ca nu am utilizat-o.intrebarile sunt urmatoarele:ce trebuie folosit ca nevazator?google maps,harţi direct din aplicaţia iphone,sau alt sowft?daca scrii ca vrei sa mergi din punctul x,in punctul y,te ghideaza corect pietonal?adica ţi se spune exact cand sa o iei la stanga,dreapta?sau e de genul:luaţi-o la stanga peste 100 m,şi tu trebuie sa calculezi cumvain cat timp parcurgi 100m?
-
- Locotenent - colonel
Salut, pentru navigare poti folosi oricare din aplicațiile zise de tine. Google Maps nu știu daca oferă ghidare vocala si in modul pieton. Apple Maps nu știu daca sunt asa precise. Eu folosesc NAVIGON si blindsquare da sunt niște aplicații destul de scumpe. In ceea ce privește momentul cand îți zice încotro sa o iei e destul de in regula poate fi o eroare de câțiva metri.
Gruia
-
- Sublocotenent
salutare,
nu ştiu daca din voi sunt posesori ai aplicaţiei knf reader,şi cat de utila este.am verificat preţul,iar suma de 499 ron mi se pare enorma.işi merita preţul?daca o cumpar şi nu ma descurc sa o utilizez şi selecttez sa imi recuperez banii chiar o sa mi se ramburseze?banuiesc ca o sa dureze timp pana ce imi vor fi viraţi.şi banuiesc ca trebuie sa o şterg din telefon.sau o vor şterge cei ai apple sa nu o mai pot utiliza?
nu ştiu daca din voi sunt posesori ai aplicaţiei knf reader,şi cat de utila este.am verificat preţul,iar suma de 499 ron mi se pare enorma.işi merita preţul?daca o cumpar şi nu ma descurc sa o utilizez şi selecttez sa imi recuperez banii chiar o sa mi se ramburseze?banuiesc ca o sa dureze timp pana ce imi vor fi viraţi.şi banuiesc ca trebuie sa o şterg din telefon.sau o vor şterge cei ai apple sa nu o mai pot utiliza?
-
- Colonel
Google Maps oferă ghidare vocală inclusiv în modul pieton.GruiaVelicu scrie:Salut, pentru navigare poti folosi oricare din aplicațiile zise de tine. Google Maps nu știu daca oferă ghidare vocala si in modul pieton.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
Salut. Pai nu ți-a răspuns nimeni fiindcă nu cred ca a dat nimeni suma aia pe o aplicatie. De returnat ți se returnează banii da nu e asa simplu, trebuie sa intri pe un site unde trebuie sa explici de ce renunți la aplicatie. Jocuri si tot felul de aplicații găsești pe www.applevis.com aici sunt listate tot felul de aplicații inclusiv jocuri.
Gruia
-
- Sublocotenent
-
- Locotenent - colonel
-
- Sublocotenent
- Manu
- General de divizie
Pe Android exista de asemenea la accesibilitate o secţiune numită Subtitrări, dar din câte mi-am dat seama este vorba de setări pentru modul de afişare al subtitrărilor - alb pe negru şi din astea, deci mai mult lucruri vizuale; probabil tot aşa stau lucrurile şi pe iPhone.
Mă mir că pe Youtube nu merg subtitrările automat, am observat că JAWS le citeşte în varianta standard Youtube pe web.
Mă mir că pe Youtube nu merg subtitrările automat, am observat că JAWS le citeşte în varianta standard Youtube pe web.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
Despre macbook
Salutare, aș vrea să vă întreb ce părere aveți despre accesibilitatea unui macbook? Vine tot ca la Iphone cu o voce preinstalată, te poate ajuta tot așa de mult ca pe iphone?
Silviu