Ranguri pe forum

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Ok, daca tu zici ca nu trebuie sa aiba alt, sa zicem ca facem. Da, 4 KB ar fi ideal, dar trebuie sa stea cineva sa gaseasca poze frumoase si sa le aduca la dimensiunea asta...
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Draguta ideea cu mascotele. Eu ma gandesc ca ar fi fain daca ar fi o singura mascota a forumului, eventual o imagine care sa apara cand intri pe forum, sa-ti zica bun venit si sa fredoneze putin ceva melodie enervanta! :) N-am idee cat spatiu ar ocupa asta si daca ar stanjeni navigarea prin forum cu JAWS-ul.
Apoi ma mai gandeam la o chestie, ca de la mesajul cu numarul 6000, adica dupa ce trecem de maretul mesaj 5000, sa nu se mai dea premii materiale, ci decoratii celor care posteaza "mesajele rotunde".
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Mai degraba o mascota care sa apara in stanga sus, unde avem imaginea cu pontes.ro forum. Nici nu intra in discutie o chestie pe care sa o astept sa cante ceva pana sa pot intra pe forum :lol:
Hai, cine vine cu o idee de mascota a forumului?
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ei, Carmen, cum sa se primeasca decoratia? Unde sa scrie despre ea? De la mesajul 6000 eventual sa se de apremii mai rar, adica din 3 in 3 mii. Eu tot sustin ideea ca nu prea merge cu datul premiului la mie fixa... Trebuie ales inainte un numar, asa... oricine poate sa urmareasca, adica urmareste cine e mai agil si pac, tranteste ceva fara rost acolo. Dupa parerea mea, vorbesc foarte rational acum, trebuie facut in asa fel incat lumea sa si scrie, sa si aiba sanse reale indiferent de abilitatea de a urmarii acel numar de mesaje etc.. Ar trebui ales un numar intre 4900 si 5100 si atunci... e chiar de noroc.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Manule, subscriu la ideea ta cu mesajele postate aiurea. Observ o tendinta tot mai accentuata a utilizatorilor de a posta doar ca sa isi sporeasca numarul de mesaje. Pe de oparte e bine, ca e activitate pe forum, dar pe de alta parte e rau, ca ceilalti utilizatori sunt obligati sa citeasca tot felul de posturi aiurea, in cele din urma se plictisesc si pleaca. As vrea sa atrag atentia ca forumul nu este un loc in care ne batem pentru suprematia posturilor, ci un loc in care trebuie sa comunicam ceva, sa schimbam idei, sa initializam proecte etc. As dori ca de acum incolo sa incercam sa nu mai postam mesaje de genul "interesant", sau alte chestii de genul. Ma opresc ca deja mi-am pus jumate de forumisti in cap :lol:
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ei, nu prea avem cum sa judecam asta, asta este, pana la urma va trebui sa urmarim fiecare sectiunea care ne intereseaza. Stii cum e... fiind forum, lumea poate sa si exclame, sa rada, sa fie smechera etc..
Totusi, mesajele de genul: "Interesant..." sunt prea simple, sugerez sa mai se spuna cat de cat ceva pe langa asta.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Interesant... Da, chiar cred ca ai dreptate, Sorinelule... Cristina
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Deja, pentru mine, forumul devine ceva enervant... citesc 50 mesaje care zic acelas lucru, sau care sunt postate doar de dragul de a fi postate. Dar, deja sunt oftopic, si oricum aiurez si eu pe aici (sau nu :?:)
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cred ca ti se trage din cauza ca folosesti telefonul pentru forum, unealta incompatibila cu asa ceva. Uite cum ti-a creat nervi fara rost. Lasa, de aia ai facut cu Andreea Heading-uri, ca sa sari repede, e simplu... Asta e, bine ca se povesteste pe aici.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Si, ideea cu headingurile e copyright eu BTW :lol:
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Heading-urile si traducerea emoticoanelor sunt chestii extraordinare pentru accesibilizare. Chiar prind bine, navighezi mult mai usor, ai un control clar a cate mesaje sunt pe pagina. Chiar treaba buna, nici nu mi-ar fi trecut prin cap, a fost atunci o surpriza pentru mine. Acum cand navighez pe la Limba Latina pe forum, ma enervez ca nu e la fel...
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Mc :d
Blogul lui Sorin
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Sorin scrie:Mc :d
Nu ai de ce.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

manu scrie:Acum cand navighez pe la Limba Latina pe forum, ma enervez ca nu e la fel...
Cat dai ca sa facem si acolo la fel?
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai... chiar nu am ce da... Spune tu ce ceri? De fapt si tu si Sorin.
Scrie răspuns