Revelion 2007-2008
Da ce problema ai draga Alinut? Credeam ca doar face to face te tine sa te iei de mine, da daca-ti zic ca mai stiu ceva de pe la carate poate o sa latri doar pe forum.claus scrie:aha,
ia-te uita ce sportiva e todorut...!
mai faci si alte sporturi?
afara de dat la forumuri?
Mai bine lasa astea si zi ce mancam bun de rev. Acuma stiu ca la bani te-ai gandit ca ar fi bine sa punem cate un milion de caciulita, Da sa vedem ce cumparam de ei.
pai cred ca daca stam sa socotim totul, iesim undeva in jur de un milion, cred ca in mare ar fi bine sa stim ce si cum, adica sa facem o 'lista' cu ce ne-ar trebui si in ce cantitate...
iar legat de alinush, nu te lua de el... sti tu vorba aia: canele care latra nu musca! asa ca sa traiasca alin si pe langa el sa traim si noi!!!
am dreptate carmen draga?
o seara placuta tuturor!
mihai
iar legat de alinush, nu te lua de el... sti tu vorba aia: canele care latra nu musca! asa ca sa traiasca alin si pe langa el sa traim si noi!!!
am dreptate carmen draga?
o seara placuta tuturor!
mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
-
- Colonel
Mai copii, gluma-i gluma dar va cam intindeti. Ia reveniti voi frumusel la subiectul discutiei. Daca vreti sa bateti ogoarele patriei cu mesaje de tip "mai faci si alte sporturi" sau cu latrat pe forum, ziceti-mi si facem un subiect numai de off-topic. Hai sa-l tinem pe asta numai pentru revelion, bine?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Ei, cum ce cumparam? Ce se cumpara de obicei cand nu se gateste. Mezeluri, branzeturi, fursecuri, bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, acum am putea detalia la fiecare ce anume. La fiecare gen, cate un pic din fiecare speice. De exemplu la bauturi vom lua bere si vin, dar ar trebui si ceva tarie, macar putina. Sucuri de mai multe feluri, bineinteles ca nu vor lipsi cele negre la culoare, pe langa ele fiind si din astea in culor vii - galbene etc.. La mancare, tot ce se poate la nivel de preparate din astea care se feliaza, se inbucatesc sau sunt direct bucati mai mici. Nu stiu daca ar fi cineva sa faca si niste chiftele, snitele, sa cumparam din aia 15 milioane carne pentru asta; tot la mancare ar trebui si putina salata de vinete si de beuf, spunea cineva la un moment dat ca propria-i mama face una foarte buna, dar... nu ne putem baza, trebuie sa hotaram clar cine poate aduce si asa ceva.
Dar... daca numai la mancare ne gandim... ce s-o alege de acel chef? Eu as fi propus un revelion fara nimic, sa vedem daca se poate, cel mult niste paine cu unt si un ceai, sa putem medita in liniste si sa avem mintile vigilente pentru a intampina asa cum se cuvine noul an.
Dar... daca numai la mancare ne gandim... ce s-o alege de acel chef? Eu as fi propus un revelion fara nimic, sa vedem daca se poate, cel mult niste paine cu unt si un ceai, sa putem medita in liniste si sa avem mintile vigilente pentru a intampina asa cum se cuvine noul an.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Ubi estis?! Ce e cu voi, v-ati speriat de revelion, nimic nou, nu mai stabilim nimic? Mai sunt 26 de zile si vine peste noi.
- Manu
- General de divizie
Mai sunt doar 20 de zile si terminam si cu 2007, era fain, pacat de el... Pana la urma oare cati vom fi? Cred ca ar trebui sa incepem sa vedem cine vine si sa vedem si care ar fi numarul limita de participanti, ma gandesc ca acea casa nu o fi chiar palat, de venit pot veni multi. Sa nu ne trezim ca vor fi incurcaturi si neintelegeri, sa fie totul cat de cat clar.
revelion 2007 - 2008
Eu vin cu inca 3 colegi, deasemenea si ei membri: Bogdan Cristea, Florentina Popa, Laura Stroe;
Zic ca ar fi bine ca aceasta discutie sa aiba loc si pe group pentru ca sunt multi care nu au accesat nici macar o data forumul.
Legat de organizare de la bun inceput eu precizez ca daca nu am ce manca se trezeste moldoveanul din mine si fac urat asa ca sugerez sa stabilim numarul de persoane din timp dupa care stabilim cat trebuie sa punem de fiecare 1 milion sau mai mult.
O seara placuta!!!
Ovidiu Tuduruta
Zic ca ar fi bine ca aceasta discutie sa aiba loc si pe group pentru ca sunt multi care nu au accesat nici macar o data forumul.
Legat de organizare de la bun inceput eu precizez ca daca nu am ce manca se trezeste moldoveanul din mine si fac urat asa ca sugerez sa stabilim numarul de persoane din timp dupa care stabilim cat trebuie sa punem de fiecare 1 milion sau mai mult.
O seara placuta!!!
Ovidiu Tuduruta
-
- Colonel
Salut, Ovidiu! Bun venit pe forum. Pune tu, te rog, informatia pe grup. Eu am anuntat pe grup mai demult ca revelionul se va face la Alexandra si daca tin bine minte cam pe acolo s-a oprit discutia. Poate ai tu mai multa putere de convingere
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Haideti sa ne rezumam la a discuta aici si sa lasam grupul pentru probleme ce privesc toti membrii Pontes, ca altfel lumea o ia ca pe un proiect serios initiat de Pontes si se vor apuca sa vorbeasca de unele si de altele. Oricum, toata lumea a fost informata de existenta forumului. Ramane la alegerea fiecaruia daca intra sau nu pe aici. Ca sa fim mai linistiti am sa mai trimit odata pe grup ghidul de utilizare a forumului si ce-o fi, o fi...
salut,
am citit cu atentie toate mesajele, si ma grabesc sa ai fac pe plac dragei mele de Todorutz, de care ma iau in fel si chip, fiindca ne intilnim atit de rar...
Revelion 2008.
eu am spus ca, ar fi bine sa dam un milion de persoana...
In primul rand, ar trebui sa stim de la Alex, care este numarul maxim de oameni, care pot sa vina.
asta sa se stie in doua zile...
dupa care, incepem sa ne dam cu parerea fiecare, cam ce si-ar dori de revelion.
Nu ne putem gandi la katering, in noaptea aia, asta e clar; dar, in magazinele clujene, se pot gasi de toate, inclusiv, sarmale...
la revelioanele pe care le-am organizat eu, si asta se intimpla ceva mai de mult, regula era, se aduna o suma de bani pentru bauturi, iar la mancare, aducea fiecare ce putea.
Era, de minune, cu toate ca e o noapte speciala, nu tre sa bagam an noi, ca disperatii, nu?
Nu vor lipsi, bauturile, sampania, si de aia avem fete alaturi de noi, sa isi dovedeasca decent, desigur, priceperea.
Uite:
Mira spunea ca face salatele, Anca face sarmale super, m-as mira sa nu vrea sa faca.
Deci, clar in doua zile, citi suntem!
Din momentul ala, incepem sa discutam cu precizie, meniul de revelion, organizare efectiva asa fel incit, sa tinem minte ce o sa iasa...
Sunt de acord sa ramana discutia doar aici...
am citit cu atentie toate mesajele, si ma grabesc sa ai fac pe plac dragei mele de Todorutz, de care ma iau in fel si chip, fiindca ne intilnim atit de rar...
Revelion 2008.
eu am spus ca, ar fi bine sa dam un milion de persoana...
In primul rand, ar trebui sa stim de la Alex, care este numarul maxim de oameni, care pot sa vina.
asta sa se stie in doua zile...
dupa care, incepem sa ne dam cu parerea fiecare, cam ce si-ar dori de revelion.
Nu ne putem gandi la katering, in noaptea aia, asta e clar; dar, in magazinele clujene, se pot gasi de toate, inclusiv, sarmale...
la revelioanele pe care le-am organizat eu, si asta se intimpla ceva mai de mult, regula era, se aduna o suma de bani pentru bauturi, iar la mancare, aducea fiecare ce putea.
Era, de minune, cu toate ca e o noapte speciala, nu tre sa bagam an noi, ca disperatii, nu?
Nu vor lipsi, bauturile, sampania, si de aia avem fete alaturi de noi, sa isi dovedeasca decent, desigur, priceperea.
Uite:
Mira spunea ca face salatele, Anca face sarmale super, m-as mira sa nu vrea sa faca.
Deci, clar in doua zile, citi suntem!
Din momentul ala, incepem sa discutam cu precizie, meniul de revelion, organizare efectiva asa fel incit, sa tinem minte ce o sa iasa...
Sunt de acord sa ramana discutia doar aici...
Daca se poate, vin si eu... Pot prepara o salata de icre... Cat priveste prajiturile, am descoperit la magazinul k-land...niste turta dulce moale si foarte gustoasa si ieftina. Tot acolo sunt si niste napolitane foarte bune: cu cacao, vanilie, alune etc, de asemenea foarte ieftine. Daca va intereseaza, zilele acestea merg pe acolo si pot cumpara, dar sa stiu din timp. Cristina[/i]
-
- Colonel
Cristina, cum adica "daca se poate"?! Pai cum sa nu se poata?! Te asteptam cu mare drag, si pe tine si pe salata ta de icre
Eu nu pot spune cu certitudine ce aduc, pentru ca nu prea-s transportabile chestiile de mancare de la Bucuresti la Cluj. Insa daca plec in delegatie in Cipru, promit vreo cateva sticle de Commandaria. Asta e un vin cipriot dulce, pe care producatorii sunt obligati prin lege sa-l lase sa se invecheasca minim 5 ani in butoaie de stejar inainte de a-l scoate pe piata. Si e demential la gust. Asa ca daca mai plec - ar fi trebuit sa plec azi dar s-a anulat - ma ocup de asta.
Andy
Eu nu pot spune cu certitudine ce aduc, pentru ca nu prea-s transportabile chestiile de mancare de la Bucuresti la Cluj. Insa daca plec in delegatie in Cipru, promit vreo cateva sticle de Commandaria. Asta e un vin cipriot dulce, pe care producatorii sunt obligati prin lege sa-l lase sa se invecheasca minim 5 ani in butoaie de stejar inainte de a-l scoate pe piata. Si e demential la gust. Asa ca daca mai plec - ar fi trebuit sa plec azi dar s-a anulat - ma ocup de asta.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro