Pagina 7 din 8
cred că numa 3-4 mai suntem pe aici
Scris: 18 Dec 2008, 21:38
de Felicians
Persoanele responsabile nu aude sau e surzi?
Mie mi-au parvenit nişte informaţii cum că nu vor mai merge şoriceii să joace pe masă când pisica nu-i acasă şi afirmaţia cum că am petrece în stradă cei drept a fost făcută în spirit de glumă, dar bazată totuşi pe un sâmbure de adevăr, adică: s-ar ţine undeva aproape de zona în care vor fi focuri de artificii...
Eu acum trebuie să mă opresc pentru că sunt uimit că Traian şi Decebal şi Claudius, văd că nu ştiu nimic... O fi secret?...O fi pentru restu surpriză surpriză...
Noapte bună organizaţie cu sediu într-un oraş fără primar
Scris: 18 Dec 2008, 22:09
de Decebal
Sal!
Feli,nu mai fii pesimist, niste probleme ogranizatorice...de spatiu...se gaseste sau poate s-a gasit deja dar nu sunt eu in masura sa ma implic...Pe mine m-a 'distrat' firul epic al excursiei de sambata...in rest...am incredere...
Si apropo,stii cum mi-am dat seama de pesimismul tau?pentru ca optimismul ar spune;'in orasul cu prim-ministru',atat cat e...
.
Toate bune.
Scris: 18 Dec 2008, 22:42
de Claus
la ce excursie te referi?
Scris: 18 Dec 2008, 23:26
de Manu
Daca tot avem meniul bucatarului, sa il punem si aici asa cum l-am primit poate cei mai multi dintre noi. Aici il putem altfel discuta.
Ce e mai jos este tot paste din acel .doc scris probabil de Ovidiub:
"""""""
- Bastonase din cotlet de porc parizian
- Bastonase din file de salau parizian
- Creveti marinati parizieni
- Aripioare de pui crocante (usor picante)
- Ciocanele de pui pane
- Snitel de pui pane
- File de pastrav in crusta de malai cu verdeturi
- Chiftelute de pui cu susan
- Chiftelute de peste cu marar (somon)
- Chiftelute de porc cu vita
- Gordon bleo
- Bastonase de cascaval pane
- Minifrigarui din sunca, cas, rosii cherry si masline
- Minifrigarui de branzeturi:cas emetaler, struguri, branza brie si pere
- Ardei cu pasta de branza feta si oregano
- Tartine cu somon afumat
- Rulada de cas cu ciuperci
- Finger sandwiches: 1) cu somon afumat
2) cu piept de pui
3) cu salam uscat
- Ciuperci pane
- Brocoli pane
- Dovlecel pane
- Inele de ceapa pane
Salate:
- Salata de ton cu paste si maioneza+ ( rosii, masline, castraveti si salata verde)
- Salata greceasca ( rosii, ardei, castraveti, masline, ceapa, lamaie si salata verde)
- Salata de cruditati: morcovi, telina, piept de pui, mar, nuca si maioneza
- Salata capriciozza: salata verde, rosii, ardei, castraveti, masline, cas, sunca, porumb si dressing
- Salata de curcan: piept de curcan, salata verde, rosii, masline, ceapa, portocale, branza feta si dressing de iaurt cu verdeata.
NOTA:
Rares a incercat sa aleaga mancaruri mai usor de manevrat (palpabile) si fara creme multe. Accepta si alte sugestii.
Trebuie sa va alegeti fiecare ce vreti de aici. Fiecare sortiment de mancare va cantari minim 50 g
""""""
Scris: 19 Dec 2008, 01:06
de Decebal
Sal!
Manu, nu cred ca trebuia data brutto oferta...Recunosc ca am avut niste treaba pe acasa si nu am reusit nici eu sa inteleg exact ce e cu mentiunea aceea '50 de grame minim'.Eu de pilda m-am 'inscris' la pulpe de pui...ma rog ciocanele...Sunt sigur ca nu mi se va oferi o singura ciocanea
.Daca ma insel ...mai bine gatesc eu de revelion
!
E cu siguranta o neintelegere la mijloc deci nu insist,le vom clarifica in zilele ce vin...
Se pot face si sugestii...eu am sugerat sarmale si salata de boeuf.Daca nu vor intra in lista ...vin cu ele de acasa pe bune...
Scris: 19 Dec 2008, 01:16
de Decebal
Scuze Claus,uitai...am fost sambata pe muntele Gaina da cica e extrasezon
.' Maybe next time',asa mi-a zis doamna de la bilete....sal!
Scris: 19 Dec 2008, 07:11
de Decebal
Rev-enind la chestii serioase si daca tot lucrezi la Radio,ce zici Claus ...ne faci rost de statie cu microfon cu tot...nu de alta dar in seara ce a trecut m-i s-a spus ca...am talent de interpret
.
Nu vorbesc aiurea...a fost ziua lui tata de nastere si am sarbatorit-o in doua locatii;eu cu tineretu,el cu restu
.Apropo...La Multi Ani si sa traiesti/Ca orice fac ma citesti/si ma cunosti pe de rost/n-am sa fiu iarasi prost...promit!
Poate suna a 'poetul Garii de nord'dar e pe bune...
Sal!
Scris: 19 Dec 2008, 13:49
de Andreea Neagu
Mai, somon fume, branza brie, pastrav? sunt bune toate, dar la ce pret ne ridica treaba asta? e singura chestie pe care n-o vad in oferta.
Scris: 19 Dec 2008, 14:19
de Manu
Acum am povestit cu Ovidiu si a spus ca treaba e cam in felul urmator.
In meniul standard este minim 50 de grame din fiecare chestie scrisa acolo, deci sa zicem ca ar avea toate doar cate 50 de grame si ar iesi mult. In caz ca nu imi place ceva de acolo si prefer mai mult altceva, se poate inlocui, de exemplu in loc de somon prefer salau, ceva de genul. Oricum, nu stiu cine isi bate capul... cat sa ne saturam sigur este, si mai sigur e ca multi nu vor manca chiar tot si cine e infometat mai poate baga mana si pe la vecinul.
Eu de exemplu cred ca las asa, desi pe multe poate nu le mananc.
De pret eu nu am intrebat, ma gandesc ca acel milion sigur va ajunge si de mancare si de bautura, deci nu mi-am mai batut capul ce si cum se face cu el... asa sunt eu mai delasator. Cand mai aflu ceva de la cine nu scrie pe aici... scriu. Probabil mai afla si altii, eu nu ma implic deloc in organizare, deci spun doar ce aud.
Scris: 19 Dec 2008, 15:24
de Decebal
ok va spun eu ce am retinut...maxim 650000 de caciula pentru mancare Andreea...
Scris: 19 Dec 2008, 17:48
de Claus
ok,
da ne-am decis intr-un final ca alegem bucatarul?
ultima data era 2 egal...
nu au fost mai multe opinii.
daca nu am citit gresit,
nu e nimic cald in meniul ala...
Mai spunea manu ceva ca nu se iplica in organizare...
asta e gresala mare a noastra.
nu stim exact cine ce face, anul trecut am fost mai bine organizati..
avem locatie?
Scris: 20 Dec 2008, 00:09
de CarmenT
Salut. Am lipsit putin din Cj si vad ca e mare agitatie pe aici. Credeam ca ati cam vorbit la telefon si ati aflat in mare noutatile.
In ce priveste locatia, Florin a vorbit cu domnul presedinte de la ANR CJ si ne dau clubul ANR din Piata Avram Iancu. Era vorba sa mergi tu, Alin, impreuna cu Florin sa discutati amanuntele cu Dl. Eremia. Nu ai fost?
In ce priveste mancarea, eu personal optez pentru meniul bucatarului. Daca alegem meniul complet va costa 50 ron de caciula si raman 50 ron pentru bautura si dulciuri si orice va mai fi in plus.
In ce priveste organizarea, din momentul asta ma intrebati pe mine ce nu va e clar. Asta in caz ca mai dispar pe undeva si nu apuc sa intru sa raspund prompt pe forum. Ma ocup de bauturi, dar inca nu am lista completa cu ce vrea fiecare. Sper sa o termin in week-end-ul asta si o postez aici sa vedem ce incercam sa eliminam, ca sa nu avem totusi prea multe sortimente.
Astept deasemenea sa-mi scrieti pe adresa personala in legatura cu programul de revelion. Ma refer la ceva divertisment, orice ce ar putea sa ne trezeasca in caz ca ne fura somnul in toiul petrecerii.
Si as vrea sa va avertizez pe cei ce veti participa, ca nu se accepta suparaciosi. Cine se supara i se taie nasul. Asta era apropo de suparaciosii de anul trecut!!!
revelion 2009
Scris: 20 Dec 2008, 00:09
de Ovidiu
claus scrie:ok,
da ne-am decis intr-un final ca alegem bucatarul?
ultima data era 2 egal...
nu au fost mai multe opinii.
daca nu am citit gresit,
nu e nimic cald in meniul ala...
Mai spunea manu ceva ca nu se iplica in organizare...
asta e gresala mare a noastra.
nu stim exact cine ce face, anul trecut am fost mai bine organizati..
avem locatie?
salutare.
salutare.
locatie avem. la sediul ANR din Cluj. ne-a rezolvat Florin. de aceea se vorbea de artificii. sediul e chiar in piata Avram Iancu, unde vor fi artificii.
meniul nu e de fapt un meniu, ci o lista cu ce se poate gati pentru noi. nu este nimic cald, intradevar. daca comandam de la o firma de catering vom avea ceva cald? am auzit ca nu toate firmele de catering au aparate care sa tina mancarea calda pentru a fi servita. acestea sunt foarte scumpe si nu prea renteaza. sper ca nu credeati ca vor veni cu felurile de mancare pe rand si le aduc calde?
portia de persoana va fi de aproximativ 5-600 grame de carne, gatita in diferite moduri dupa cum ati vazut in lista postata de Manu, si vreo 300 grame de salata. pe langa asta mama ne va gati salata de bef. eu am propus sa cumparam si sunca, caizer, salamuri, cascavaluri, parizer si alte alea feliate, pe care m-am angajat sa le asez eu pe platouri.
am uitat sa spun ca, in functie de ce doreste fiecare sa manance, se vor pregati din start "farfuriile" pentru fiecare. la chef fiecare va avea farfuria lui si in plus, daca sunteti de acord, se va putea servi de pe platourile comune cu sunci si cascavaluri.
cam atat.
daca va mai pot raspunde cu ceva, o voi face, dar din cauza de timp si de chef eu nu intru pe forum sa citesc tot ce se scrie. daca doriti sa facem cum am propus eu, va rog sa-mi trimiteti mail pe:
ovidiubabos@yahoo.com cu optiunile voastre din meniu pentru a putea face un total si sa cumparam ce este necesar.
no pa!
Scris: 20 Dec 2008, 02:05
de Decebal
Sal!
bine Ovi dar cum ramane cu sarmalele!
Scris: 20 Dec 2008, 08:10
de Claus
Todorut draga,
nu s-a pus nici o secunda problema sa merg eu cu FLorin la dl Eremia.
Aseara m-am intilnit cu Florin, si i-am reprosat lipsa de comincare si de eficienta...
Trebuie stiut clar
de cand avem acces acolo, cine ce face, care de ce se ocupa fiindca altfel pot aparea mici neplaceri;
pe partea cu suparaciosii sunt de acord si eu...
sa nu mai avem neplaceri via Cristi Nica ce isi imagina piese in playlisturi si alte tampenii pe care nu le pusese.
a, si trebuie sa avem in veder si muzica.
de care anula sta nu ma voi ocupa eu...
In ce priveste mancarea data fiindlocatia, nu am nici o obiectie, findca sunt apropare rau de casa, nu imi place ceva, am fugit la frigider si ma servesc eu...
:d
prefer insa katteringul deoarece e cald si mai consistent...
da, ne supunem majoritatii.