Campionat De Top Speed!

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Încuiat

Cum credeti ca ar trebui sa se intre in cursa?

In ordine alfabetica frate, ce e zapaceala asta! :!:
2
40%
Intra cine cum apuuuuuucaaaaa! La sfarsit ii dau eu numarul de concurs serverului
2
40%
Pe baza de beep, serverul sa dea beep cand trebuie sa intre fiecare. Ce e uite jaws-ul, nu e jaws-ul asta :?:
1
20%

Voturi totale: 5

Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Sunt deacord cu ora 19:30. Dar, nu mi-ai raspuns Sorine, cat dureaza o etapa? Eu tin sa spun ca in cursul saptamanii nu pot deloc. Si nu trebuie sa fie doar aceeasi persoana mereu server! Trebuie sa fie regula Sorine, ca asa, respectivul va cunoaste de fiecare data hartile, ceea ce nu-i corect. Prin rotatie, toti trebuie sa fie.
Emanuel.Selaru
Maior

:lol: :lol:
Foarte interesant Vali, tare greu a mai terminat acel vazator o cursa asa de simpla! Inseamna ca Austria o termina intr-o ora, in timp ce eu o termin in exact in 01:00 minute.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Imi cer scuze. Nu cred ca are importanta cine este serverul deoarece hartile vor fi luate in ordine avand in vedere ca in regulament se specifica faptul ca trebuie sa se joace minim un joc/harta... dar, daca tii tu neaparat, facem prin rotatie. Ma gandeam ca sa nu iasa tambalau, ca se modifica numerele de concurs, poate unii au ip in spatele unui router etc.

Cat despre durata etapei... nu stiu ce sa zic. Jucam pana terminam cursele.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Stati un pic, ce organizatori sunteti voi_...
Eu zic tocmai ca doar unul ar trebui sa tina serverul. Se joaca in fiecare duminica cate un circuit anuntat dinainte cu o saptamana ca sa se dea timp pentru antrenamente in particular. Deci, eu zic sa ne uitam cum e formula 1 si asa sa fie si la noi. Cred ca aia stiu dinainte ordinea circuitelor pe care vor concura. Eu zic ca mai intai trebuie sa fie stabilita ordinea circuitelor, iar duminica seara sa fie clar unde se joaca si o tura cu 7 piste, daca asta e maximul. Nu stiu, dar asta mi se pare mie foarte clar, ma gandeam ca nici nu se poate altfel face concursul asta. In momentul cand se stabileste ordinea circuitelor, pe date frumos, adica: duminica 20 aprilie 2008 - Austria, duminica 27 aprilie 2008, Belgia etc., vom deschide sectiunea si pe site.
Trebuie sa tina serverul cineva care sa si poate foarte usor inregistra partida, ca doar va fi data, din cate am inteles la Joystick. Deci, avantaj nu are deloc cel care tine serverul, doar putin mai mult de lucru, pista trebuie obligatoriu stiuta de toti dinainte cu o saptamana, de fapt chiar tot programul stabilit.
Deci se mai inscrie Cornel, care va fi componenta echipei Toggle.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu sunt de acord cu ce a zis manu.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pai inchipuieti emanuele. copilotul zicea easy left si ala tinea stanga pana se tampona. :D :D :D
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Eu ziceam ca circuitele sa fie luate in ordinea in care sunt. Dar nu prea sunt de acord cu un singur circuit/saptamana. Adica, ce naiba, atata tambalau doar pentru o singura cursa? Gandeste -te Manule ca o sa terminam in maxim 3 minute. Ziceam ca eu sa fiu serverul, voi inregistra si cursa ca sa nu fie probleme.
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai cum atunci? De jucat am putea juca cate vrem, doar ca una ar trebui sa fie oficiala. Altfel cum propui? De fapt, hai sa zicem ca ar fi doua, apoi adunam punctele din ele. Pai asta e, mult tambalau pentru ceva serios, asa doar putem juca zile in sir, eu vorbeam de latura oficiala a actiunii. Vezi, unii nu vor participa daca nu hotaram din timp ruta, trebuie spus clar, care va fi primul circuit, deja e marti si inca nu se stie. Oare cine nu mai are echipa? Cred ca Ovidiu si Bogdan, ar trebui sa spuna si ei daca se inscriu sau nu.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Eu am spus clar: in fiecare saptamana se parcurg toate circuitele, campionatul tine 8 saptamani dupa care este declarat castigator cel care are cele mai multe puncte.
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

A, inseamna ca nu tine figura, va trebui sa renuntam unii, iti dai seama ca trebuie timp.
Se pare ca suntem incompatibili pe aici, deoarece, de exemplu voi vreti sa jucati de placere, eu de dragul competitiei.
Ok, asta e, eu ma retrag, sincer... chiar sa joc toate circuitele... nu am chef, de fapt nici macar de unul nu aveam chef, jucam pur si simplu pentru a fi o competitie virtuala. Oricum, mai normal e pana la urma sa joci de placere, eu eram asa, putin exagerat, prea vroiam sa fac o competitie virtuala, organizata in ultimul hal.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Tot insistam cu anuntarea circuitului urmator ca ma gandeam ca o saptamana intreaga poate omul sa se antreneze, sa il invete, ganditi-va ca unii nu joaca in mod normal, constant jocul asta.
Mai era o chestie pe care eu deja tot o spuneam aici, cum se anunta la Radio: vedeti ca urmeaza duminica cursa din Austria, sa vedem la asta cine e cel mai bun. Asa cu toate cursele, practic devine un fel de gramada, ceva in genul: hai sa jucam cat mai mult ca e misto, dar nu mai merge pentru a transforma totul intr-un campionat cu adevarat oficial. Pe cand cu un circuit pe saptamana... e altfel, omul poate spune: "A, urmeaza Belgia, super, aici ma pricep cel mai bine cu motocicleta" sau "Urmeaza Austria, aici neaparat voi merge cu un jeep".
Deci, incerc sa fiu clar si eu. Vorbeam de un Pontes Speed care sa apara pe site. Normal ca se poate juca de la 19:30 pana la ora 23:59, dar asta nu ar mai arata a campionat serios. Vorbeam strict de concursul oficial, ala inclus in clubul virtual. Acolo sa apara automat circuitul urmator etc..
Eventual, ca sa impacam ambele treburi, cel pe care il trec eu pe site sa fie asa, cu un circuit oficial, apoi, concursul pe care il face Sorin, adica pentru care da el premiul, sa se joace cu toate pistele, treaba la care eu nu ma bag, imi va fi greu sa ma obisnuiesc cu pista oficiala ca sanu stati prea mult dupa mine cand o sa ajung in coada, darmite sa vad... nici nu stiu cate piste sunt.
Ultima oară modificat 15 Apr 2008, 17:52 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Emanuel.Selaru
Maior

Wwwooowww, super Vali! Ma gandesc ca as fi ras pe cinste, cred ca tie nu iti mai trebuia alt ceva in acel moment. :lol: :lol:
Emanuel.Selaru
Maior

Sunt deacord cu tine Manu, un singur traseu pe saptamana. Dar sper ca nu puneti si extraharti in joc, ca nu-i corect. Ma retrag daca vor fi extraharti.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

emanuele mam distrat pe cinste. :D
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu stiam ca in jocul online nu pot fi incluse decat circuitele incluse in joc.
Încuiat