Pontes Media Downloader - descarcati media de pe internet

Diverse aplicatii create de membrii acestui forum
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am dat acum descarcare la un playlist cu un curs pe care vroiam sa il iau de ceva vreme si a inceput, vad ca a trecut si la al doilea fisier.
E bine ca l-ai reparat, am vazut ca pe AudioGames.net se vorbea mult despre Pontes Media Downloader, ar trebui anuntati si aia sa isi poata relua treaba. :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
florianionascu7
Sergent major

Mesaj de florianionascu7 »

Bună seara, am un bug de raportat. După cum știți, lângă câmpul de editare „URL” se află acea casetă combinată (combo box) de unde se poate alege formatul fișierului. Ei bine, opțiunile acesteia nu sunt citite de NVDA.
Notă: Asta mi se întâmplă doar la utilizarea programului pe acest computer. Am ultima versiune de NVDA (2017.3) și ultima versiune de Windows (Windows 10 Fall Creators Update). Nu am probleme pe un alt computer cu aceleași versiuni de Windows și de NVDA.
Poate că n-aș fi scris despre asta aici dacă n-aș fi văzut un topic pe lista internațională de mailing a utilizatorilor NVDA. Aș fi zis că doar eu am această problemă, dar din păcate și alții au confirmat-o. Vă rog să aruncați o privire peste el.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
Alexandrusiatat
Soldat

Mesaj de Alexandrusiatat »

Programul ar fi perfect, dacă s-ar adăuga un buton care să descarce un întreg canal Youtube și dacă am putea să, în timpul descărcării, am putea să vedem bara de progres pentru download-ul fiecărui videoclip. În rest este minunat.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dacă tot a venit vorba, când nu mai descarcă aplicația, înseamnă că trebuie actualizat motorul de download din meniul Engine, opțiunea Update Engine; combinație de taste Control + u.
Am pățit-o eu câdn am vrut să iau ceva de pe Youtube zilele trecute.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns