Pagina 5 din 8

Scris: 09 Dec 2008, 23:28
de Mira
Salut
Ovidiu Babos a vorbit cu un prieten bucatar pentru a ne pregati mancarea de revelion.
Domnul bucatar o sa ne trimita, joi, doua liste cu ceea ce ne poate prepara.
In principiu meniul de persoan ar ajunge aproximativ 60 de lei; in acest pret fiind inclusa si manopera.Avem acum doua variante pentru masa de revelion o firma de catering si un bucatar bun.
Mai ramane doar sa comparam meniul si pretul si sa ne decidem, sper , pana la sfarsitul saptamanii viitoare ce vom avea pe masa de revelion.

:

Scris: 10 Dec 2008, 01:51
de Ovidiu_T
claus scrie: Nu pricep felul infect al unora de a trata problema.
Chestii super ieftine si bune, asa ceva nu exista.
Plus de asta o firma de kattering iti ambaleaza totul; ai mancat, ai aruncat vasele si cu asta basta...
singurul preparat pe care nu il recomand sincer in noaptea aia, este supa/ciorba, in rest o firma din asta iti face: sarmale, platouri, diverse aperitive etc.
I-a sa vedem care a fost modul infect de a trata problema?
Oare cand nu ai reusit sa fii nesimmtit?
Ovidiu

Scris: 10 Dec 2008, 10:14
de Andreea Neagu
Salut!
Bucatarul ni le trimite si aranjate pe platouri, ca sa nu mai stea nimeni sa se ocupe de asta?
Eu am cerut oferta pentru 20 de persoane, buget 20 de milioane, mancare si bautura, pentru a vedea pretul real al mancarii. desigur ca bautura putem sa o luam singuri. As vrea insa sa stiu numarul exact de persoane care participa, pentru a cere o oferta compatibila cu bugetul real
Aveti mai jos mesajul cu oferta primita de mine de la firma de catering pe bugetul fictiv de 20 milioane.
Buna dimineata
Dupa cu am discutat ieri va trimit astazi o oferta cu cateringul pentru petrecerea de revelion.
Din bugetul dumneavostra de 2000 lei pentru 20 de persoana 1300 sunt pentru mancare, adica un buget de 65 de lei de persoana, Restul e pentru bautura.
In acest buget pt mancare intra un bufet de aperitive care contine:
chiftelute
vinete
bastonase de cas
branza telemea
ardei cu branza
ciuperci cu branza
rulouri de sunca cu hrean
platouri cu ardei, rosii si castraveti verzi
oua umplute
salata de conopida
salata de beouf
bulete de cascaval
Daca mai aveti si alte sugestii le putem introduce in meniu.Gramajul de persoana este de 70-100 g pentru fiecare din felurile mentionate mai sus.
Meniul dumneavostra include si 2 tipuri de fel 2 cu garnitura si 2 salate muraturi. Puteti opta din:
pulpa de pui la tava
snitel pui
pui susan
pui shanghai
gratar pui
gratar porc
snitel porc
friptura de porc
cascaval pane
si garnitura:
cartofi natur
cartofi aurii
cartofi piure
pilaf de orezorez cu ciuperci
tocanita de mazare
cartofi pai
legume mexicane
Optional putem oferi meniuri vegetariene. De asemenea, daca aveti alte optiuni le putem discuta.O zi buna si astept raspunsul dumneavoastra.

Scris: 10 Dec 2008, 15:40
de Decebal
Andreea eu unul ,cand am citit,m-am simtit precum catelusul ala caruia ii aprindea Pavlov becu :D .
Dar m-am bagat in discutie sa fac o propunere:nu oua umplute ci varza umpluta...adica sarmale :) ...
In rest imi pare tare faina oferta.E de unde alege...

Scris: 10 Dec 2008, 16:49
de Claus
gata, m-am prins.
Avem oferta de la mordefoame.ro :?: ?

Scris: 10 Dec 2008, 16:56
de Claus
am inteles. e clar acuma cuemoticonurile.
Avem oferta de la mordefoame.ro? :?:

Scris: 10 Dec 2008, 17:12
de Claus
imi cer scuze.
Am facut o gresala de utilizare a forrumului si au ajuns doua mesaje redundante.
oferta de la astia mi se pare de luat in seama, de comparat cu cea a bucatarului Ovi, care mai pui ca trebuie sa iti si cumperi alimentele, sa i le duci acasa, sa le duci inapoi de la bucatar etc.
apoi,
firma vine cu alea gata ambalate, le ei, le incalzesti, le manaci si cu asta ai terminat.
Ovidiu, inainte sa ai habar de ceva tine-ti degetele in pozitie relaxata...
In cazul in care stii sa citsti cateva cifre, vei constata ca nu e foarte scump, ba chiar mai bine decat sa te duci si sa le cumpri tu, activitate la care mai adaugi:
taxi, oameni care sa mearga, sa cumpere toate alea,
sa le aranjeze etc.
si mai e o chestie, nimeni nu te obliga sa vii, daca nu ti prieste;
plus de asta gandeste-te de doua ori pana sa faci pe cineva nesimtit, numa ca nu e de acord sa se faca orice si oricum.
si cu ocazia asta, vin si eu, confirm deci.
deci,
pana vineri nominal, cine vine maxim 20 de personae, daca locatia este cea discutata deja.
am inteles ca mira aduna bani, confirmarile sa vina pe forum, da ea sa le cenralizeze.
si pana saptamana viitoare marti, sa fie banii dati.
e bine asa?

Scris: 10 Dec 2008, 17:56
de MisuSoft
bai fratilor, daca incepeti cearta de pe forum, ii clar.... revelionu se duce pe pix...
aline, nimeni nu e obligat, nici chiar tu, daca asa se pune problema.
iar ca sa iti spun si parerea mea personala, in orice chestie dai cu noroi, crezi ca e bine ce faci? eu nu cred, dar asta e partea a doua pe care tu nici nu o intelegi, lasa ploua cu mesaje sa nu te plictisesti....

si daca o tineti asa, cu figurile voastre, o sa ramaneti cu ele, toata lumea va va evita... cum naiba sa mai vorbesti de integrarea sociala a nevazatorului cand tu esti "si sarac si cu pretentii"?

Scris: 10 Dec 2008, 18:02
de Andreea Neagu
Inapoi la subiect, va rog. Am inteles ca avem o camera de 36 de metri patrati fara prea mult mobilier. Avem scaune pentru 20 de pesoane cat se zice ca vom fi? Avem mese pentru a putea manca mai comod? Daca nu, avem de unde face rost? De cate scaune putem face rost daca nu avem deja acolo? Idem pentru mese. Cum le vom transporta pana acolo si inapoi, daca trebuie sa le aducem? Ma refer la mese, ca scaunele intra in taxi pana la urma. Apoi, camera respectiva este incalzita?
Ma scuzati ca pun asa multe intrebari, dar as vrea sa ne organizam cat mai bine ca sa evitam surprizele neplacute.

Scris: 10 Dec 2008, 18:32
de Mira
1. nu e o singura camera ci sunt doua: una de aproximativ 36 metri patrati, iar a doua in jur de 14 metri patrati
2. . avem trei mese: doua sunt acolo ,iar eu am sa duc una,e masa plianta ,asa ca o vom transporta cu masina
3. . Camerele sunt incalzite

Scris: 10 Dec 2008, 18:51
de Claus
aluai sarac ai era foarte comod sa se duca la Viena de revelion.
pe de alta parte,
coordonez inca un departament de imagine al pontes, si tin sa am acces la tot ce stim sau u sa producem...
Daca insa am ales sa facem revul impreuna, nu mi-e indiferent cum iese, si asta fiindca asta e al 2 lea rev facut intre noi dezintegratii.
In rest majoritatea le-am facut cu cei total neintegrati si foarte saraci.
nu e cazul sa mai intervii unde nu te pricepi.
discutia era intre mne si ovi, si tu nu ai treaba.
de ce nu iti dai cu parerea pe oferta de la kattering?
hai, ca pe astea le inteleg...

Scris: 10 Dec 2008, 21:56
de MisuSoft
si ce daca tu coordonezi departamentul de imagine? departamentul organizeaza revelionul si eu nu stiu? daca da, astept o oferta sa vad daca imi convine sau nu...
nu ma intereseaza firma de catering, pentru ca nu sunt interesat sa luam mancarea de acolo... prefer de la un bucatar bun
legat de treaba.... poate ca e si treaba mea, ca sincer nu am chef sa vin la un rev la care lumea e certata sau faze de gen... am destule propuneri incat sa nu raman acasa... asa ca
bine daca nu ma pricep, oi fi tu nostradamus care le stie pe toate...

astept cu nerabdare o oferta de servicii pentru revelion... daca imi convine vin si eu, daca nu va las sa va certati cu peretii :)

Scris: 10 Dec 2008, 22:11
de Claus
ramane sa decidem daca luam de la katterint sau bucatar...
departamentul de imagine nu face revelionul dar este preocupat de tot ce e imagine...
in rest astept sa ne decidem ce alegem, mai cautam ofertele daca este cazul, insa trebuie stiut ca nu putem sta pana in ultima zi.
mai trebuie precizat ca nu e nimeni certat.
Apoi e de preferat sa fi mai prudent ca sa eviti disconfortul pe care singur ti-l generezi.
bun,
asteptam observatiile
kattering sau bucatar?
personal ma opun ideii de bucatar. La nevoie ma explic..
Plus de asta mai trebuie stiut clar, cin vine?
tinind cont de spatiul pe care il avem, 20 de persoane sunt suficiente.

Scris: 10 Dec 2008, 23:04
de Manu
Eu totusi sugerez ca Revelionul sa nu fie considerat actiune Pontes... Practic ca predomina nevazatorii tineri si ca acestia sunt in Pontes nu e decat o coincidenta... nu cred ca neaparat e un Revelion Pontes.
Inainte de a alege dintre cele doua oferte, trebuie sa vedem si ce ne propune bucatarul acela... care sunt conditiile.

Scris: 10 Dec 2008, 23:12
de Ovidiu_T
claus scrie: Ovidiu, inainte sa ai habar de ceva tine-ti degetele in pozitie relaxata...
In cazul in care stii sa citsti cateva cifre, vei constata ca nu e foarte scump, ba chiar mai bine decat sa te duci si sa le cumpri tu, activitate la care mai adaugi:
taxi, oameni care sa mearga, sa cumpere toate alea,
sa le aranjeze etc.
si mai e o chestie, nimeni nu te obliga sa vii, daca nu ti prieste;
plus de asta gandeste-te de doua ori pana sa faci pe cineva nesimtit, numa ca nu e de acord sa se faca orice si oricum.
si cu ocazia asta, vin si eu, confirm deci.
deci,
pana vineri nominal, cine vine maxim 20 de personae, daca locatia este cea discutata deja.
am inteles ca mira aduna bani, confirmarile sa vina pe forum, da ea sa le cenralizeze.
si pana saptamana viitoare marti, sa fie banii dati.
e bine asa?
1: Nu sunt un generator de conflicte, dar nu pot fi deacord cand cineva imi percepe o atitudine altfel decit o transmit eu.
Nu am facut decit sa imi exercit un drept la replica.
Nu se cearta nimeni, ci se lamuuresc niste lucruri,
aceasta pentru ca nu vreau sa revin inca o data fiind deranjat de situatii similare.
Intradevar, m-am uitat si eu pe site-ul alora despre care s-a discutat mai sus si am vazut ca preturile sunt chiar rezonabile.
Eu am mancat de citeva ori produse de la Kattering, si deacolo stiam ca sunt foarte scumpe, oricum calitatea pe care am testato eu lasa de dorit.
Poate acum ma insel.
2: Nu am facut pe nimeni nesimtit, nu am facut o afirmatie ci am pus o intrebare...
3: Personal as prefera varianta lui Ovi B.
Oricum ma supun dorintelor majoritatii.
Cu multa stima, Ovi