Ce muzică ascultaţi?

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Plusez si eu cu o serie de piese de chitara clasica: Armik - Nights in Negril, Rubia, Gypsy flame si Isla del Sol.
Numai bine,
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Foarte frumoase melodiile, nu mă satur să le ascult! Multumesc mult!
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Super melodii Carmen, dar nu stiu, nu prea imi plac cele in care trompetele au un rol important. Nu stiu, ma oboseste. Prefer de 999999999999 de ori chitara!
Emanuel.Selaru
Maior

Chiar mi-au placut Andi melodiile. 100%. Merci mult.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Ok, Emanuel! Cred că depinde de starea de moment. Uite aici câteva melodii simpatice, cel puţin mie îmi plac foarte mult: Santana - Europa, Santana - Samba pa ti şi Santana - Flor de luna , iar pentru fanii Santana se poate asculta Radio Santana online.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Pentru cei care îndrăgesc muzica bună ce merge la inimă şi pentru toţi cei ce sunt îndrăgostiţi, câteva surprize de vacanţă: Tangouri(1), Tangouri(2), Hituri 1958, Hituri anii ’80 -’90 (1), Hituri anii ’80 -’90 (2) şi <3. :)
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Intr-adevar... Ultimul set suna intr-un fel... Mai ales prima si a patra... Cris
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Sună, sună... Dar referitor la prima melodie, să ştii că prefer varianta Mariah Carey, parcă pune mai mult suflet în interpretare. Asta nu înseamnă că Il Divo nu pune suflet.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Tot pentru vara asta minunată, în completarea celor postate: Tangouri celebre 80 min (3), Valsuri celebre 124 min (2) şi Valsuri celebre 100 min.
Se ştie că muzica are un rol destul de important în transmiterea mesajului unui film. Nu uităm unele filme tocmai datorită coloanei sonore, aşa că m-am gândit să vă postez câteva linkuri şi sper să vă placă: Muzica din film-masca lui Zorro, Mask of Zorro - Tina Arena & Mark Anthony, Melodii din filme vechi (Western)(1) şi The Sound of Music.
Şi pentru Cris, cu mult drag: M. Grecească Hituri !!!Colecţie 60 min(5), iar pentru cei ce mai au puţin până la vacanţă, una din melodiile mele preferate: BZN – Paradise.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Super muzica greceasca!... Multumesc mult, Carmen! Cris
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Mă bucur că ţi-a plăcut muzica grecească. Găseşti pe pagina respectivă mai multe linkuri spre site-uri cu acest gen de muzică. O zi bună!
Emanuel.Selaru
Maior

carmen scrie:Ok, Emanuel! Cred că depinde de starea de moment. Uite aici câteva melodii simpatice, cel puţin mie îmi plac foarte mult: Santana - Europa, Santana - Samba pa ti şi Santana - Flor de luna , iar pentru fanii Santana se poate asculta Radio Santana online.
Abea acum am putut asculta melodiile Carmen si imi plac mult.
Emanuel.Selaru
Maior

carmen scrie:Pentru cei care îndrăgesc muzica bună ce merge la inimă şi pentru toţi cei ce sunt îndrăgostiţi, câteva surprize de vacanţă: Tangouri(1), Tangouri(2), Hituri 1958, Hituri anii ’80 -’90 (1), Hituri anii ’80 -’90 (2) şi <3. :)
Mi-au placut foarte mult tangourile, stii Carmen ca, imi place mult sa ascult asa ceva. Iti multumesc mult.
Emanuel.Selaru
Maior

Foarte frumoasa si muzica Greceasca, de tangouri si valsuri, nu mai zic nimic, ca deja am spus multe si nu vreau sa ma repet.
Scrie răspuns