Ce muzică ascultaţi?
Moderator: Manu
-
- Colonel
Plusez si eu cu o serie de piese de chitara clasica: Armik - Nights in Negril, Rubia, Gypsy flame si Isla del Sol.
Numai bine,
Andy
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
-
- Maior
-
- Maior
Ok, Emanuel! Cred că depinde de starea de moment. Uite aici câteva melodii simpatice, cel puţin mie îmi plac foarte mult: Santana - Europa, Santana - Samba pa ti şi Santana - Flor de luna , iar pentru fanii Santana se poate asculta Radio Santana online.
Pentru cei care îndrăgesc muzica bună ce merge la inimă şi pentru toţi cei ce sunt îndrăgostiţi, câteva surprize de vacanţă: Tangouri(1), Tangouri(2), Hituri 1958, Hituri anii ’80 -’90 (1), Hituri anii ’80 -’90 (2) şi <3.
Sună, sună... Dar referitor la prima melodie, să ştii că prefer varianta Mariah Carey, parcă pune mai mult suflet în interpretare. Asta nu înseamnă că Il Divo nu pune suflet.
Tot pentru vara asta minunată, în completarea celor postate: Tangouri celebre 80 min (3), Valsuri celebre 124 min (2) şi Valsuri celebre 100 min.
Se ştie că muzica are un rol destul de important în transmiterea mesajului unui film. Nu uităm unele filme tocmai datorită coloanei sonore, aşa că m-am gândit să vă postez câteva linkuri şi sper să vă placă: Muzica din film-masca lui Zorro, Mask of Zorro - Tina Arena & Mark Anthony, Melodii din filme vechi (Western)(1) şi The Sound of Music.
Şi pentru Cris, cu mult drag: M. Grecească Hituri !!!Colecţie 60 min(5), iar pentru cei ce mai au puţin până la vacanţă, una din melodiile mele preferate: BZN – Paradise.
Se ştie că muzica are un rol destul de important în transmiterea mesajului unui film. Nu uităm unele filme tocmai datorită coloanei sonore, aşa că m-am gândit să vă postez câteva linkuri şi sper să vă placă: Muzica din film-masca lui Zorro, Mask of Zorro - Tina Arena & Mark Anthony, Melodii din filme vechi (Western)(1) şi The Sound of Music.
Şi pentru Cris, cu mult drag: M. Grecească Hituri !!!Colecţie 60 min(5), iar pentru cei ce mai au puţin până la vacanţă, una din melodiile mele preferate: BZN – Paradise.
-
- Maior
Abea acum am putut asculta melodiile Carmen si imi plac mult.carmen scrie:Ok, Emanuel! Cred că depinde de starea de moment. Uite aici câteva melodii simpatice, cel puţin mie îmi plac foarte mult: Santana - Europa, Santana - Samba pa ti şi Santana - Flor de luna , iar pentru fanii Santana se poate asculta Radio Santana online.
-
- Maior
Mi-au placut foarte mult tangourile, stii Carmen ca, imi place mult sa ascult asa ceva. Iti multumesc mult.carmen scrie:Pentru cei care îndrăgesc muzica bună ce merge la inimă şi pentru toţi cei ce sunt îndrăgostiţi, câteva surprize de vacanţă: Tangouri(1), Tangouri(2), Hituri 1958, Hituri anii ’80 -’90 (1), Hituri anii ’80 -’90 (2) şi <3.
-
- Maior