Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
-
- Colonel
Salut,
Eu l-am dezactivat din Configurari > General > Blocare cu cod de acces. Introduci codul setat si apoi apesi pe Dezactivati codul. Iti mai cere inca o data codul pentru confirmare, il introduci si in cateva secunde ai scapat de el.
Numai bine,
Andreea
Eu l-am dezactivat din Configurari > General > Blocare cu cod de acces. Introduci codul setat si apoi apesi pe Dezactivati codul. Iti mai cere inca o data codul pentru confirmare, il introduci si in cateva secunde ai scapat de el.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Salut, Am reusit sa dezactivez codul folosind metoda ta, Andreea. Merci!
As mai avea o intrebare. La inceput aveam o problema cand sunam pe cineva sau cand voiam sa raspund, caci nu reuseam nici cum sa raspund sau sa intrerup convorbirea, dar acum am aflat ca se poate da dublu click cu doua degete. Insa daca intru sa-mi ascult mesajele in mesagerie, se suprapune ceva peste tastatura initiala si nu mai functioneaza manevra cu doua degete de doua ori. Stie cineva cum sa fac sa pot intrerupe convorbirea in acest caz? E foarte iritant, caci din cauza doamnei care vorbeste in mesagerie nu mai aud vocea Iphone-ului si sunt pierduta pana nu gasesc castile sa le pun si sa incerc sa intrerup asa convorbirea.
Carmen
As mai avea o intrebare. La inceput aveam o problema cand sunam pe cineva sau cand voiam sa raspund, caci nu reuseam nici cum sa raspund sau sa intrerup convorbirea, dar acum am aflat ca se poate da dublu click cu doua degete. Insa daca intru sa-mi ascult mesajele in mesagerie, se suprapune ceva peste tastatura initiala si nu mai functioneaza manevra cu doua degete de doua ori. Stie cineva cum sa fac sa pot intrerupe convorbirea in acest caz? E foarte iritant, caci din cauza doamnei care vorbeste in mesagerie nu mai aud vocea Iphone-ului si sunt pierduta pana nu gasesc castile sa le pun si sa incerc sa intrerup asa convorbirea.
Carmen
-
- Locotenent - colonel
Salutare. Desi am auzit ca se stia de mult ca jocurile din playroom se pot juca si pe web, adica direct din internet explorer sau alte browsere, eu doar ieri am aflat. Scriu aicia pentru a mentiona ca in aceste conditii merge sa te joci si pe mac si pe iphone. Pe iphone nu prea merge bine cu safari, dar merge foarte bine cu atomic web. Miscarile nu sunt atat de rapide ca pe calc, da dupa exercitiu se poate mari eficient. Pe un mac se aud si sunetele specifice jocurilor pe iphone nu se aud aceste sunete.
Gruia
Am citit ca creatorul playroom lucreaza la o versiune care sa mearga perfect pe iphone. Cred ca tot web.
Vortex Website
Maximum de confort, cu minimum de efort.
Maximum de confort, cu minimum de efort.
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
https://itunes.apple.com/ro/app/live-sc ... 38120?mt=8 Poate intereseaza pe cineva. Este o aplicatie care ne ofera informatii despre competitiile fotbalistice. Deasemenea trimite si notificari push despre meciurile pe care le-am setat. Se poate si paria direct din aplicatie.
Gruia
Eu inca nu am trecut la iOS 7 fiindca am vazut ca exista unele nemultumiri fata de el, iar despre vocea Ioana am inteles de asemenea ca e de o calitate slaba.
Sa speram ca noua versiune a rezolvat toate problemele. Desi sigur nu a schimbat nimic in ceea ce priveste vocea Ioana.
Am citit astazi un articol in care se spunea ca Apple va oferi gratuit tuturor utilizatorilor suita de programe similara MS Office:
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 87962.html
Se inteteste lupta intre Apple si Microsoft, insa din pacate nu si cu efect in domeniul accesibilitatii.
Sa speram ca noua versiune a rezolvat toate problemele. Desi sigur nu a schimbat nimic in ceea ce priveste vocea Ioana.
Am citit astazi un articol in care se spunea ca Apple va oferi gratuit tuturor utilizatorilor suita de programe similara MS Office:
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 87962.html
Se inteteste lupta intre Apple si Microsoft, insa din pacate nu si cu efect in domeniul accesibilitatii.
-
- Locotenent - colonel
Salutare. Eu am facut update la ios 7 inca de la inceput si nu am inregistrat probleme pana acuma. Aseara s-a lansat os x mavericks si singura modificare majora pentru mine e ca este si vocea Ioana si aplicatia iboocks pe care nu am reusit inca sa o descifrez. In legatura cu suita office de la apple se da gratuit celor care isi cumpara un idevice nou, deci nu si pentru noi. S-a updatat si programul pages pentru iphone si a devenit mult mai accesibil in sensul ca acuma putem edita si tabeluri cu usurinta, ba am vazut ca daca tragi textul pe ecran zice ceva de genul mutat cu 3 puncte la stanga dreapta etc.
Gruia
-
- Locotenent - colonel
Pai din discutia de mai jos am inteles ca se poate, si inca chiar la indicatiile tale
Am inteles eu gresit si era vorba despre altceva?
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 14:41
buna!daca vreau sa revin la versiunea de ios 6.3 o pot face*?eu am ios 7!am descarcat IPSW 6.1.3 e arhivat.insa nu şiu ce sa fac cu arhiva,etc..poate ma ajuta cineva
Mesaj postatValentin, Sublocotenent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 14:47
din cate stiu nu mai poti reveni la ios 6 o data ce ai facut update..
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 22:54
salutare,
am IOS 7 şi vreau revenirea la 6.3 deoarece pe iphone 4 S nu merge prea ok!am gasit un articol pe idevice,in care zicea ca trebuie sa pun iphone-ul in dfu mode,sa il pun la pc şi sa deschid iTunes,iar apoi sa execut fişierul iPhone4,1_6.1.3_10B329_Restore..eu am descarcat acel fişier.el vine arhivat zip.ideea e ca nu ştiu daca trebuie sa-l dezarhivez,şi cum il lansez prin iTunes!precizez ca spunea ca trebuie in iTunes sa dau sift plus restore.şi nu ştiu cum sa dau sift plus restore.ma ajuta cineva?
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 23:03
am uitat sa precizez ceva!scria intr-un comentariu ca acel fişier,trebuie sa aiba extensia fisierul ar fi trebuit sa aiba extensia ipsw.dar cand se descarca e zip.ce sa fac?
Mesaj postatGruiaVelicu, Capitan Trimis: Vineri, 20 Septembrie 2013, 07:44
Salut. Trebuie sa il dezarhivezi. Dupa aia cand ajungi pe butonul restore in itunes apesi pe tasta sift si restore si te va pune sa alegi fisierul respectiv.
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Vineri, 20 Septembrie 2013, 09:44
gata,am reuşit! din nou am versiunea 6.3!am o intrebare.iphone-ul meu a fost in service.am primit altul in schimb.atunci cand ascult muzica la caşti,simona incepe sa imi zica volum ridicat,iar daca e blocat ecranul il deblocheaza.la vechiul 4S nu se intampla asta.merge dezactivata chestia asta**?
Am inteles eu gresit si era vorba despre altceva?
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 14:41
buna!daca vreau sa revin la versiunea de ios 6.3 o pot face*?eu am ios 7!am descarcat IPSW 6.1.3 e arhivat.insa nu şiu ce sa fac cu arhiva,etc..poate ma ajuta cineva
Mesaj postatValentin, Sublocotenent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 14:47
din cate stiu nu mai poti reveni la ios 6 o data ce ai facut update..
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 22:54
salutare,
am IOS 7 şi vreau revenirea la 6.3 deoarece pe iphone 4 S nu merge prea ok!am gasit un articol pe idevice,in care zicea ca trebuie sa pun iphone-ul in dfu mode,sa il pun la pc şi sa deschid iTunes,iar apoi sa execut fişierul iPhone4,1_6.1.3_10B329_Restore..eu am descarcat acel fişier.el vine arhivat zip.ideea e ca nu ştiu daca trebuie sa-l dezarhivez,şi cum il lansez prin iTunes!precizez ca spunea ca trebuie in iTunes sa dau sift plus restore.şi nu ştiu cum sa dau sift plus restore.ma ajuta cineva?
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Joi, 19 Septembrie 2013, 23:03
am uitat sa precizez ceva!scria intr-un comentariu ca acel fişier,trebuie sa aiba extensia fisierul ar fi trebuit sa aiba extensia ipsw.dar cand se descarca e zip.ce sa fac?
Mesaj postatGruiaVelicu, Capitan Trimis: Vineri, 20 Septembrie 2013, 07:44
Salut. Trebuie sa il dezarhivezi. Dupa aia cand ajungi pe butonul restore in itunes apesi pe tasta sift si restore si te va pune sa alegi fisierul respectiv.
Mesaj postatAlexCalina, Sergent Trimis: Vineri, 20 Septembrie 2013, 09:44
gata,am reuşit! din nou am versiunea 6.3!am o intrebare.iphone-ul meu a fost in service.am primit altul in schimb.atunci cand ascult muzica la caşti,simona incepe sa imi zica volum ridicat,iar daca e blocat ecranul il deblocheaza.la vechiul 4S nu se intampla asta.merge dezactivata chestia asta**?