Sarada zilei 2
Moderator: Manu
-
- General de corp de armata
Pentru comparaţie vă postez o şaradă mai veche:
Şaradă trei plus şase litere
E un fel de băutură
Ţine sigur la natură
El e omul priceput
La copii mai la început.
Dezlegare ginecolog.
Şaradă trei plus şase litere
E un fel de băutură
Ţine sigur la natură
El e omul priceput
La copii mai la început.
Dezlegare ginecolog.
Rezolvaţi online sute de şarade
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
Puteţi încerca şi Pontes Şarade, o aplicaţie pentru Android cu toate şaradele de pe acest forum
-
- General de corp de armata
A vorbit cineva despre copiat?DonMarin scrie:Răspunsul domnului IonPop este correct!
Cât despre faptul că am copiat şarada după domnul Potra, să hotărască altcineva acest lucru.
Dar nu tot ce s-ar putea asemăna este obligatoriu copiat
Rezolvaţi online sute de şarade
Dar dacă nu copierea şaradelor dumneavoastră vă deranjează, atunci ce anume vă nemulţumeşte, domnule Potra, pentru ca pe viitor să eliminăm acest incident.Ghita Potra scrie:A vorbit cineva despre copiat?DonMarin scrie:Răspunsul domnului IonPop este correct!
Cât despre faptul că am copiat şarada după domnul Potra, să hotărască altcineva acest lucru.
Dar nu tot ce s-ar putea asemăna este obligatoriu copiat
Eu întodeauna am recunoscut talentul dumneavoastră în compunerea definiţiilor cât şi experienţa dumneavoastră.
Mi-ar mai trebui mulţi ani de acum înainte şi totuşi nu cred că v-aş putea egala vreodată.
Într-un anumit fel aţi fost mentorul meu şi pentru acest fapt vă port un mare respect.
Manny