Curs de Jaws Scripting - discutii generale
Moderator: Manu
-
- Plutonier
Re: Curs de Jaws Scripting
As dori si eu sa particip la cursurile de Scripting.
- Manu
- General de divizie
In caz ca cineva nu este pe lista de discutii, iar astfel este la curent cu noutatile doar de pe Forum, si este notificat prin mail ca a aparut mesaj nou, acesta de fata, anunt ca am demarat inscrierea mai oficiala la crusul nostru, daca ii putem spune astfel.
Trebuie citit un alt topic din acest forum, cel numit Cursul de Jaws Scripting - demarare, subiectul se afla aici.
Cititi tot ceea ce se gaseste in acel topic pentru a va asigura ca doriti sa participati, iar pentru o confirmare cat mai ferma, astept un mail cu raspunsurile la cele trei intrebari, cu aceasta ocazie eu primind si adresa de mail pentru lista de discutii care va fi creata.
Trebuie citit un alt topic din acest forum, cel numit Cursul de Jaws Scripting - demarare, subiectul se afla aici.
Cititi tot ceea ce se gaseste in acel topic pentru a va asigura ca doriti sa participati, iar pentru o confirmare cat mai ferma, astept un mail cu raspunsurile la cele trei intrebari, cu aceasta ocazie eu primind si adresa de mail pentru lista de discutii care va fi creata.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)