Fonoteca Pontes - utilizare, continut, sugestii, comentarii
Moderator: Manu
Am inteles ca va fi oferita posibilitatea accesarii ultimelor piese adaugate. Daca nu a fost oferita inca, cred ca ar fi bine daca s-ar putea adauga nu doar ultimele 100 de piese, ci cu ajutorul unor legaturi catre paginile urmatoare ar fi bine sa poata fi accesate toate piesele in ordinea in care au fost adaugate.
Daca cineva nu acceseaza fonoteca o perioada mai lunga, poate scapa din vedere anumite piese care au fost adaugate la un moment dat.
Dar oricum, si ultimele 100 de piese tot sunt mai bune decat nimic.
Cu alte cuvinte, interfata anterioara era mai buna decat cea actuala, fiindca avea acea singura functie utila in opinia mea, pe care acum nu o mai are.
Daca cineva nu acceseaza fonoteca o perioada mai lunga, poate scapa din vedere anumite piese care au fost adaugate la un moment dat.
Dar oricum, si ultimele 100 de piese tot sunt mai bune decat nimic.
Cu alte cuvinte, interfata anterioara era mai buna decat cea actuala, fiindca avea acea singura functie utila in opinia mea, pe care acum nu o mai are.
- Manu
- General de divizie
Si pentru mine tot acea lista a ultimelor piese adaugate e cea mai importanta dupa functia de cautare.
Interfata este aceeasi, doar ca inca nu a apucat Campus sa adauge sus linkuri catre paginile cu ultimele piese adaugate si topuri.
Interfata este aceeasi, doar ca inca nu a apucat Campus sa adauge sus linkuri catre paginile cu ultimele piese adaugate si topuri.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Am incercat de cateva ori sa pun listele dar nu inteleg de ce nu functioneazsa in versiunea asta. Pana la urma daca nicicum nu vrea sa mearga o sa incerc sa revin la o versiune mai veche. Din pacate in ultima vreme site-ul producatorului functioneaza din ce in ce mai prost.... adica mai mult nu functioneaza.
- Manu
- General de divizie
Incepand din aceasta seara, piesele de teatru pot fi si descarcate din Fonoteca Pontes.
Dupa link-ul Asculta aferent unei piese de teatru, exista si link-ul Download.
Va fi astfel mai usor de ascultat offline pe telefon sau MP3 player, mai ales ca in prezent dupa aproximativ 40 de minute, streamul se intrerupe.
Dupa link-ul Asculta aferent unei piese de teatru, exista si link-ul Download.
Va fi astfel mai usor de ascultat offline pe telefon sau MP3 player, mai ales ca in prezent dupa aproximativ 40 de minute, streamul se intrerupe.
A fost o pacaleala!
Am accesat fonoteca, si acolo pagina cu ultimele piese incarcate, care este de fapt singura pagina din fonoteca pe care o accesez, dar nu am gasit nici un link pentru a descarca piesele.
Apar cumva acele linkuri intr-o alta pagina?
Apropos, daca a urmarit cineva teatrul radiofonic care s-a difuzat sambata 23 septembrie seara la Radio Vocea Nevazatorului, nu stiti cumva care a fost titlul piesei?
Cand prind cate o piesa de teatru pe acest post, foarte rar o prind de la inceput, insa acum titlul/autorul si distributia nu au fost anuntate la sfarsit cum se intampla in multe cazuri.
Mersi.
Am accesat fonoteca, si acolo pagina cu ultimele piese incarcate, care este de fapt singura pagina din fonoteca pe care o accesez, dar nu am gasit nici un link pentru a descarca piesele.
Apar cumva acele linkuri intr-o alta pagina?
Apropos, daca a urmarit cineva teatrul radiofonic care s-a difuzat sambata 23 septembrie seara la Radio Vocea Nevazatorului, nu stiti cumva care a fost titlul piesei?
Cand prind cate o piesa de teatru pe acest post, foarte rar o prind de la inceput, insa acum titlul/autorul si distributia nu au fost anuntate la sfarsit cum se intampla in multe cazuri.
Mersi.
- Manu
- General de divizie
Din pacate in pagina aceea cu ultimele piese adaugate nu se genereaza si link de download, asa este sistemul Jinzora.
Eu ca sa pot descarca o piesa de la noutati fara sa rasfoiesc prin autori, scriu in campul de editare de pe pagina un cuvant sau doua din titlu, iar la primul rezultat ajung usor apasand x, prima celula de tabel cu rezultate fiind un check box. Dupa acel check box exista link Asculta si Link Descarca.
Eu ca sa pot descarca o piesa de la noutati fara sa rasfoiesc prin autori, scriu in campul de editare de pe pagina un cuvant sau doua din titlu, iar la primul rezultat ajung usor apasand x, prima celula de tabel cu rezultate fiind un check box. Dupa acel check box exista link Asculta si Link Descarca.
- Manu
- General de divizie
AurelioMuth scrie:Salutare tuturor!
Vreau sa multumesc stafului fonotecii pentru posibilitatea de a descarca piesele de teatru pentru ca era tare frustrant cand se oprea actiunea cand ti-era lumea mai draga. Acum pot sa ascult teatru si de pe telefon. Merci mult si lui Costelus pentru inregistrari.
Sa auzim de bine!
- Manu
- General de divizie
Daca tot a trimis Costel pe lista de discutii piesele de teatru nou intrate in fonoteca, am zis sa pun mesajul lui si aici.
CostiC scrie: Sarbatori fericite si la multi ani, tutror!
Ultima luna aanului a fost si ea bogata in aparitii noi pe care vi le recomand, mai ales in aceasta perioada a vacantei de sarbatori. Va reamintesc ca daca veti vedea titluri care reapar la sectiunea “piese adaugate recent”, aceasta se datoreaza modificarii fie a titlurilor fisierelor, fie chiar a fisierelor in sine. De asemenea, va recomand sa urmariti cu atentie postarile saptamanale, deoarece va asteapta mari surprize puse la dispozitia mea si a dumneavoastra de Alin Varzaru, caruia ii multumesc inca o data pentru munca pe care o face pentru ca noi sa avem cat mai multe din piesele de teatru si povestile rar difuzate la radio. Le multumesc si lui Cristi Simion, Mariei deac, precum si tuturor celor care au pus cu generozitate piese de teatru pe FTP-uri, ajutandu-ma in acest fel sa aleg cele mai bune variante pe care le-ati putut asculta in acest an.
Va doresc un an cu multa sanatate si impliniri!
Costi
Lista pieselor de teatru - noi intrari - Decembrie 2012
1. Adrian visan - Cuca - Legenda unei vechi asezari
2. Alecu Popovici - Poveste de carnaval (Dupa motive din Piesele lui Vasile Alecsandri) (1972)
3. Alexandrina Halic - Daca-ti trimit o gasca, o jumulesti (Poveste turceasca)
4. Alexandrina Halic - Vulpea si cocosul (Poveste persana)
5. Alexandru Demetrescu Coltesti - Comorile lui Negru-Voda (1979)
6. Alina Grigore - Fara tinta (2012)
7. Constantin Abaluta - Terasa (1993)
8. Cristian Mitescu - Micul eschimos
9. Elmer Rice - Maestrul (1966)
10. Fratii Grimm - Apa vietii
11. Friedrich Schiller - Wilhelm Tell (1953)
12. Gore Vidal - Vizita pe o mica planeta (1962)
13. Ina sterescu - Nazdravania de la sania lui Mos Craciun
14. Ion creanga - Cinci paini (2012)
15. Ion Creanga - Povestea unui om lenes (2012)
16. Ion creanga - Prostia omeneasca (2012)
17. Ion Luca Caragiale - D-ale carnavalului (2012)
18. Ion Luca Caragiale - O noapte furtunoasa (2012)
19. Ion Luca Caragiale - O scrisoare pierduta (2012)
20. Jean Paul sartre - Kean (1965)
21. Leonard Popovici - Vine Mos Nicolae
22. Marcel Achard - Corsarul
23. Matei Visniec - Si cu violoncelul, ce facem (2012)
24. Mircea Albulescu - Afanti cel istet (Poveste chinezeasca)
25. Mircea Albulescu - Balaurul cu sapte capete de Petre Ispirescu
26. Octavian Cotescu - Ajutoarele padurarului de Eugen Jianu
27. Olive Thorne Miller - Un Craciun cum n-a mai fost vreodata (2012)
28. Pamela Travers - Noi intamplari cu Mary Poppins (1992)
29. Sean O'Casey - Umbra unui franctiror (1971)
30. Stefan Tita - Intalnire cu Cehov (Dupa piesele Cantecul lebedei, Tragedian fara voie si Nunta) (1963)
31. Viorica Huber Rogoz - Doamna lui Neagoe
- Manu
- General de divizie
Din lista de mai sus am retinut in primul rand Kean de Jean Paul Sartre.
Am ascultat-o aseara si mi-a placut mult.
Kean este un actor care se bucura de o mare celebritate, succes la femei, insa ramane un saltimbanc in ochii nobililor care i-ar fi chiar "prieteni".
Ca de obicei, Radu Beligan joaca excelent in rolul principal, mi-a atras atentia si actrita care o joaca pe Anne, Magda Popovici, pe care nu o prea cunosc din alte piese.
Daca vrea cineva sa asculte pun si aici o legatura care va functiona pana se schimba ceva la interfata Fonotecii Pontes:
Jean Paul Sartre - Kean
Am ascultat-o aseara si mi-a placut mult.
Kean este un actor care se bucura de o mare celebritate, succes la femei, insa ramane un saltimbanc in ochii nobililor care i-ar fi chiar "prieteni".
Ca de obicei, Radu Beligan joaca excelent in rolul principal, mi-a atras atentia si actrita care o joaca pe Anne, Magda Popovici, pe care nu o prea cunosc din alte piese.
Daca vrea cineva sa asculte pun si aici o legatura care va functiona pana se schimba ceva la interfata Fonotecii Pontes:
Jean Paul Sartre - Kean
Bine v-am regasit!
Imi face o deosebita placere sa revin, dupa o foarte lunga absenta,.
Am constatat, cu mare bucurie, ca acum se pot descarca piese de teatru, ceea ce inbunatateste, cu mult, auditia, in sensulca nu se mai intrerupe dupa 35-40 min si piesa poate fi ascultata in intregime
Nu-mi ramane decit sa va multumesc pentru aceasta mare facilitate
Primiti toate cele bune de la Andrei.
Imi face o deosebita placere sa revin, dupa o foarte lunga absenta,.
Am constatat, cu mare bucurie, ca acum se pot descarca piese de teatru, ceea ce inbunatateste, cu mult, auditia, in sensulca nu se mai intrerupe dupa 35-40 min si piesa poate fi ascultata in intregime
Nu-mi ramane decit sa va multumesc pentru aceasta mare facilitate
Primiti toate cele bune de la Andrei.
Sigur ca ma surprinde. Ca sa fiu mai sigur am cautat si am gasit si o pagina de Wikipedia pentru Zaharia Stancu, la:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Zaharia_Stancu
si una intr-o enciclopedie a scriitorilor la:
http://www.autorii.com/scriitori/zaharia-stancu/
si una pe site-ul Fundatiei Romania literara la:
http://www.romlit.ro/zaharia_stancu
Nu ca Wikipedia ar fi o sursa de informatie infailibila, dar totusi, daca in nici una din cele trei pagini nu scrie despre vre-un roman numit "Rascoala"...
Daca stiti ca ar fi scris si acel roman, cred ca ar fi foarte util sa contribuiti la cele doua enciclopedii cu acea informatie, ca sa stim si noi cei mai putin informati.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Zaharia_Stancu
si una intr-o enciclopedie a scriitorilor la:
http://www.autorii.com/scriitori/zaharia-stancu/
si una pe site-ul Fundatiei Romania literara la:
http://www.romlit.ro/zaharia_stancu
Nu ca Wikipedia ar fi o sursa de informatie infailibila, dar totusi, daca in nici una din cele trei pagini nu scrie despre vre-un roman numit "Rascoala"...
Daca stiti ca ar fi scris si acel roman, cred ca ar fi foarte util sa contribuiti la cele doua enciclopedii cu acea informatie, ca sa stim si noi cei mai putin informati.