Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Exista vreo persoana care utilizeaza The Voice pentru identificarea culorilor? Daca exista atunci sa spuna daca funcioneaza si pe ce tip de telefon.
Grigore
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cred ca nu e prea bine ca discutam in topicul despre iPhone si Mac despre Symbian.

In ceea ce priveste The Voice, daca tot e sa mai scriem un mesaj-doua in afaras ubiectului, eu l-am incercat, dar nu prea mi s-a parut ca ar recunoaste prea bine culorile.
Am vazut acum trei zile un detector de culori din Belgia, nu stiu de cine fabricat, acela chiar vedea bine culorile indiferent de lumina externa.
The Voice mi-a mers si pe E51 si pe 6630.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Manus_Onix
Plutonier

Sunt de-acord cu Manu

Mesaj de Manus_Onix »

E bine daca tot am deschis topicul despre iphone, sa vorbim doar despre acest lucru. Haideti sa va mai spun si eu cate ceva nu prea nou, dar ce am mai testat si sunt foarte incantat. Azi am reusit sa fac ring-tonuri pentru iphone dupa povetele domnului Ion Pop si ale domnului Gruia. In urma mai multor pareri mi-am instalat si un sistem de navigatie: Gps nav 2, cu care ma descurc bine. Deci in concluzie, iphone rulz. lui Gruia
BosGrigore
Plutonier

Mesaj de BosGrigore »

Scuze!
Grigore
Catalin
Caporal

carti cu DRM

Mesaj de Catalin »

gruia velicu, te rog sa-mi spui cu ce program citesti pe iphone un epub decriptat
m-a invatat o baba cum sa indepartez imputiciunea DRM de pe cartile polirom cumparate via elefant.ro, si mi-au reusit bolboroselile pina azi-dimineata, cand am dat de-un drac batran.
comunicarea interpersonala.
25 lei, biletul meu de internare la ofticati.
te stiu din tutorialele alea cu final atat de crud. da-mi o sarada, ceva sub spanzuratoare din care sa deduc adresa ta electronica, sa-ti pot trimite cartea.
poate samanul tau e mai puternic decat cotoroanta mea.
in privinta iphone-ului gasit la gunoi, e un 3 gs cu voiceover. am incercat sa citesc epub-uri cu elefant reader, fara succes.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Eu citesc epub cu ibooks. In ceea ce priveste cartile cumparate am reusit si eu sa mai decodez, da nu intotdeauna. De aceea am hotarat sa nu mai cumpar deocamdata nimic.
Gruia
Catalin
Caporal

Mesaj de Catalin »

multumesc.
o ultima intrebare: cum reusesti sa citesti cartile DRM-izate pe laptop ori calculator? macar asa sa profit de cartea asta cu belea. cu nvda-ul pot citi doar cuprinsul; cu jaws, nimica! fireste, in adobe digital editions.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Nu am computer cu windows , da am auzit ca merge bine cu jaws
Gruia
Catalin
Caporal

Mesaj de Catalin »

a mers pina la urma, cu AdobeDRMRemoval.
cu o reusita de suta la suta in deparazitare, refonfat, or sa mi se atrofieze de tot muschii scanatori.
viata e frumoasa, domnule gruia!
ebook-urile sunt, totusi, la jumatate de pret fata de suratele lor din paduri.
Iar simonei de pe iphone - cea mai putin zaltata dintre simone - i s-or rupe falcile de vorbit.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Gruia
Manus_Onix
Plutonier

Mesaj de Manus_Onix »

ntr-adevar o veste foarte buna, referitor la articolul postat de Gruia. ntrebarea mea este, totusi fiind o versiune beta se poate utiliza ok, sau s-ar putea intampla sa ne trezim cu surprize. Gen telefon blocat, sau altele.
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Eu am inteles ca aceasta versiune poate fi folosita doar de catre cei care testeaza noul sistem de operare, care s-au inregistrat la Apple ca testeri.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Sal. Totusi se poate instala si aceasta versiune beta. Pe idevice.ro gasiti toata procedura. Eu am instalat-o. Marea noutate pentru noi nevazatori este ca nu mai avem simona ci ioana ca voce. In rest noutatile le puteti citi pe idevice.ro Sunt si lucruri bune si lucruri rele. De ex safari crapa impreuna cu voiceover. Lucrurile bune ar fi ca a aparut control center si blacklistul. De miscat se misca la fel ca ios6. O alta neplacere este ca nu mai imi citeste cand tastez cu tastatura fizica si cand sunt pe un camp de editare imi citeste in continuu textul pe care il introduc. Daca aveti intrebari le astept. Am incercat sa revin la ios 6 da nu am mai reusit. [/i]
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Daca totusi are cineva chef sa incerce ii pot da eu fisierul necesar.
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Si fiindca nu am mai reusit sa folosesc safari am descoperit un browser care mi se pare foarte bun deoarece are si suport pentru descarcare de fisiere. se numeste atomic browser
Gruia
Scrie răspuns