Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe
Moderator: Manu
-
- Plutonier
- Manu
- General de divizie
Cred ca nu e prea bine ca discutam in topicul despre iPhone si Mac despre Symbian.
In ceea ce priveste The Voice, daca tot e sa mai scriem un mesaj-doua in afaras ubiectului, eu l-am incercat, dar nu prea mi s-a parut ca ar recunoaste prea bine culorile.
Am vazut acum trei zile un detector de culori din Belgia, nu stiu de cine fabricat, acela chiar vedea bine culorile indiferent de lumina externa.
The Voice mi-a mers si pe E51 si pe 6630.
In ceea ce priveste The Voice, daca tot e sa mai scriem un mesaj-doua in afaras ubiectului, eu l-am incercat, dar nu prea mi s-a parut ca ar recunoaste prea bine culorile.
Am vazut acum trei zile un detector de culori din Belgia, nu stiu de cine fabricat, acela chiar vedea bine culorile indiferent de lumina externa.
The Voice mi-a mers si pe E51 si pe 6630.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
Sunt de-acord cu Manu
E bine daca tot am deschis topicul despre iphone, sa vorbim doar despre acest lucru. Haideti sa va mai spun si eu cate ceva nu prea nou, dar ce am mai testat si sunt foarte incantat. Azi am reusit sa fac ring-tonuri pentru iphone dupa povetele domnului Ion Pop si ale domnului Gruia. In urma mai multor pareri mi-am instalat si un sistem de navigatie: Gps nav 2, cu care ma descurc bine. Deci in concluzie, iphone rulz. lui Gruia
-
- Plutonier
carti cu DRM
gruia velicu, te rog sa-mi spui cu ce program citesti pe iphone un epub decriptat
m-a invatat o baba cum sa indepartez imputiciunea DRM de pe cartile polirom cumparate via elefant.ro, si mi-au reusit bolboroselile pina azi-dimineata, cand am dat de-un drac batran.
comunicarea interpersonala.
25 lei, biletul meu de internare la ofticati.
te stiu din tutorialele alea cu final atat de crud. da-mi o sarada, ceva sub spanzuratoare din care sa deduc adresa ta electronica, sa-ti pot trimite cartea.
poate samanul tau e mai puternic decat cotoroanta mea.
in privinta iphone-ului gasit la gunoi, e un 3 gs cu voiceover. am incercat sa citesc epub-uri cu elefant reader, fara succes.
m-a invatat o baba cum sa indepartez imputiciunea DRM de pe cartile polirom cumparate via elefant.ro, si mi-au reusit bolboroselile pina azi-dimineata, cand am dat de-un drac batran.
comunicarea interpersonala.
25 lei, biletul meu de internare la ofticati.
te stiu din tutorialele alea cu final atat de crud. da-mi o sarada, ceva sub spanzuratoare din care sa deduc adresa ta electronica, sa-ti pot trimite cartea.
poate samanul tau e mai puternic decat cotoroanta mea.
in privinta iphone-ului gasit la gunoi, e un 3 gs cu voiceover. am incercat sa citesc epub-uri cu elefant reader, fara succes.
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel
a mers pina la urma, cu AdobeDRMRemoval.
cu o reusita de suta la suta in deparazitare, refonfat, or sa mi se atrofieze de tot muschii scanatori.
viata e frumoasa, domnule gruia!
ebook-urile sunt, totusi, la jumatate de pret fata de suratele lor din paduri.
Iar simonei de pe iphone - cea mai putin zaltata dintre simone - i s-or rupe falcile de vorbit.
cu o reusita de suta la suta in deparazitare, refonfat, or sa mi se atrofieze de tot muschii scanatori.
viata e frumoasa, domnule gruia!
ebook-urile sunt, totusi, la jumatate de pret fata de suratele lor din paduri.
Iar simonei de pe iphone - cea mai putin zaltata dintre simone - i s-or rupe falcile de vorbit.
-
- Locotenent - colonel
-
- Plutonier
-
- Locotenent - colonel
Sal. Totusi se poate instala si aceasta versiune beta. Pe idevice.ro gasiti toata procedura. Eu am instalat-o. Marea noutate pentru noi nevazatori este ca nu mai avem simona ci ioana ca voce. In rest noutatile le puteti citi pe idevice.ro Sunt si lucruri bune si lucruri rele. De ex safari crapa impreuna cu voiceover. Lucrurile bune ar fi ca a aparut control center si blacklistul. De miscat se misca la fel ca ios6. O alta neplacere este ca nu mai imi citeste cand tastez cu tastatura fizica si cand sunt pe un camp de editare imi citeste in continuu textul pe care il introduc. Daca aveti intrebari le astept. Am incercat sa revin la ios 6 da nu am mai reusit. [/i]
Gruia
-
- Locotenent - colonel
-
- Locotenent - colonel