Campionat de Top Speed

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Cate tururi sa fie la fiecare start pe circuit?

Chestionarul s-a închis pe data de 16 Aug 2010, 18:32

4 tururi
6
55%
6 tururi
2
18%
8 tururi
3
27%

Voturi totale: 11

GSM
Sergent major

Mesaj de GSM »

Si eu particip.
Nume Trandafir Florentin, din Bucuresti.
Si mai participa-: Baicoianu camelia bucuresti.
Ultima oară modificat 04 Aug 2010, 20:32 de către GSM, modificat 1 dată în total.
Silviu
Sergent major

campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

da, participi si tu Florentin, dar te rog da-mi si mie idul tau ca sa iti spun mai multe informatii. va multumesc
si mai cauta si tu doritori care vor sa joace.
Silviu
Ludi
Sergent

Salutare prieteni

Mesaj de Ludi »

As dori si eu sa particip la campionat, ma numesc Dumitru Ludmila
Referitor la data inceperii campionatului, eu asi zice ca data de 29 este prea tarziu eu as fi de accord sa se desfasoare pe 22 luna aceasta.
Referitor la circuite eu asi zice cate doua circuite pe etapa a cate 5 ture , sunt de accord cu stabilirea intrarii jucatorilor pe server propusa de domnul gruia, ora de antrenamente sa fie tot in jurul orei 20. Ar dori sa se mai inscrie si Patrascu Marian, Mutu Eugen si Poenaro Octavian.
Multumesc anticipat.
Eu i-am inscris, daca nu se prezinta cineva la prima etapa, propun sa fie exclusi.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

ma bucur ca sunt atatia participanti. in legatura cu ora sunt doua propuneri: ora 15 si ora 20. la fel sunt doua propuneri pentru numarul de circuite 1 sau 2 circuite pe etapa. iar e discutabila treaba cate starturi sa fie.
Gruia
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

da ma bag si eu eu as zice ca cel mai bine sa incepem si mai curand
cat mai ii lumea in vacanta s-ar putea incepe chiar de acest week-end ora mi chiar indiferenta
GSM
Sergent major

Mesaj de GSM »

Salut!
raman la parerea urmatoare...
ora sa fie 20.
ziua campionatului sa fie 22.

Cu stima
Silviu
Sergent major

campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

da, dar oricum o sa fie si pe perioada scolii ca nu putem sa terminam turneul atat de repede, in trei saptamani. eu raman la aceeas parere, ca sa fie la ora 20 si sa se faca cate un circuit pe saptamana.
mai asteptam doritori si mai veniti cu sugestii.
eu cred ca tot pe 29 ar fi foarte bine sa incepem.
Silviu
Ludi
Sergent

Salutare

Mesaj de Ludi »

In legatura cu ora eu asi zice cum am spus si in mesajul anterior, sa fie ora 20 ,
in legatura cu circuitele sa fie 2 circuite pe etapa,
si in legatura cu starturile eu asi zice ca de 2-3 ori ar fi de ajuns
cu respect ludy.
PBogorin
Caporal

eu asi zice cand se face un campionat

Mesaj de PBogorin »

eu va intreb pe toti, oare cand se va face un campionat topspeed?
PBogorin
Caporal

Mesaj de PBogorin »

eu cred ca ar putea sa se faca in data de 22 august la ora 20, daca este cineva de acord sa imi dea si mie un buzz, si va rog cine vrrea sa mai joace topspeed sa isi introduca idul meu de mess paul_bogorin.
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

eu sunt de acord cu oricce data, doar, ca daca incepe in 22 veti incepe fara mine. nu am net cred ca in ziua aia fiind plecat din cluj. si eu zic sa nu ne grabim totusi sa vedem cine vrea sa participe si sa aiba lumea timp de antrenament.
Gruia
Silviu
Sergent major

campionnat de top speed

Mesaj de Silviu »

si eu raman la aceeas parere sa incepem campionatul pe 29 august si sa incepem la ora 20 ca sa participe toti ca poate mai sunt doritori pana atunci si trebuie si sa avem timp de antrenament.
Silviu
Silviu
Sergent major

lista cu participantii la campionatul campionat de top speed

Mesaj de Silviu »

pana acum sunt: Rosu Silviu, Gruia Velicu, Muresan Bogdan, Cristea Bogdan, Tataru Daniel, Trandafir Florentin, Baicoianu Camelia, Dumitru Ludmila, Patrascu Marian, Eugen, Poienaru Octavian, Bogorin Paul
si cine mai vrea sa se inscrie sa ma contacteze pe idul rosusilviu2010 ca sa il inscriu.
va multumesc si stefan ilioaica
Ultima oară modificat 14 Aug 2010, 10:57 de către Silviu, modificat 1 dată în total.
Silviu
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

ca sa nu mai tot discutam atata despre ce si cum urmatoarele hotarari raman batute in cuie. campionatul va incepe in data de 22. ora pentru antrenamente va fi 19. 30 doua curse una pentru un circuit una pentru celalalt circuit. ora de start efectiv va fi ora 20. vor fi trei curse, o etapa incluzand doua circuite. sa fiu mai explicit in prima etapa vom juca trei curse america si trei curse austria. un lucru mai ramane de stabilit cate ture pe cursa?
Gruia
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

se mai pune o intrebare de cea mai mare importanta. cine e dispus sa inregistreze audio cursele si cine doreste sa fie coordonator de grupa. coordonatorul ar trebui sa faca punctajele pe etapa si clasamentul.
Gruia
Scrie răspuns