Ce mai citim si noi?
Moderator: Manu
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Am citit mai bine de jumatate din Baronul din copaci, dar... ma cam plitiseste, nu mai am rabdare. Am inceput cu Camasa lui Hristos, tot am vrut sa o citesc sa vad cam cum isi mai imagineaza si altcineva perioada aceea antica.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Nu stiu ce sa zic... nu prea am simtit asa ca ar fi ceva in felul meu... nu stiu cum sa spun.
Acum, in paralel cu Camasa lui Hristos m-am apucat sa recitesc acele trei nuvele de H. G. Wells din volumul Masina timpului, am inceput cu ultima, aceea mi s-a paruc prin liceu foarte interesanta, cu insula unde se facea vivisectie pe animale.
Acum, in paralel cu Camasa lui Hristos m-am apucat sa recitesc acele trei nuvele de H. G. Wells din volumul Masina timpului, am inceput cu ultima, aceea mi s-a paruc prin liceu foarte interesanta, cu insula unde se facea vivisectie pe animale.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Am inceput sa citesc memoriile reginei Maria a Romaniei. Se numeste "Povestea vietii mele" si se gaseste pe ftp-ul ANR in format audio. Am citit doar putin din ea, dar pare foarte interesanta. Prezinta amanunte din viata unor importante personalitati de la curtile europene, precum Anglia, Rusia, Romania. Pentru cei interesati de istorie e chiar recomandabila, dar oricum se citeste ca un roman si e accesibila si celor mai putin iubitori de istorie.
Ah, era sa uit, Cristina, cred ca ti-ar place foarte mult cartea asta, asa ca incearc-o. Autoarea e plina de sensibilitate si descrie unele trairi foarte in amanunt.
Ah, era sa uit, Cristina, cred ca ti-ar place foarte mult cartea asta, asa ca incearc-o. Autoarea e plina de sensibilitate si descrie unele trairi foarte in amanunt.
-
- Colonel
Da-o pe mail la aeneagu@yahoo.com si ma ocup eu de upload in biblioteca.
Andy
Editare ulterioara: Am incarcat-o si in biblioteca.
Andy
Editare ulterioara: Am incarcat-o si in biblioteca.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Adresa mea de e-mail este: cristina.vuscan@yahoo.com. ID-ul este acelasi si pe Messenger si pe Skype. Multumesc frumos. Datorita tie vor putea citi de-acum si alti copii aceasta minunata carticica, partea a doua de la "Alice in Tara Minunilor" care exista deja in biblioteca. Tu ce ai cautat si nu ai gasit? Poate te pot ajuta eu sa gasesti sau poate chiar am cartile respective... As fi bucuroasa sa iti ofer si eu ceva in schimb! Crisvalentin scrie:am incercat sa uploadez cartea in biblioteca insa nu merge. imi zice ca failed files. daca vrei dami e-mailul tau si ti-o trimit.
-
- Plutonier
-
- Colonel
Trimite un mail la secretariat@pontes.ro in care specifici userul si parola dorite si atasezi o copie dupa buletin si una dupa certificatul de grad. Ti se va crea contul in cel mai scurt timp.
Numai bine,
Andy
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro