Campionat De Top Speed!
Moderator: Manu
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Pe Italia au participat doar 6, sunt afisate rezultatele aici.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Iata ca s-a terminat prima editie Pontes Speed. Saptamana asta dam diplomele. A luat locul intai AlfaTeam cu Sorin, locul II este al echipei Thunder cu Emanuel Selaru, locul III a fost obtinut de Chat-Seen cu Alexandra, iar locul IV, ultimul care primeste diploma, este al echipei Arrow cu Bogdan Cristea.
Prima editie Pontes Speed.
A inceput si a doua editie, am deschis un topic nou in jocuri.
Prima editie Pontes Speed.
A inceput si a doua editie, am deschis un topic nou in jocuri.
-
- Maior
Pontes Speed liga 1, version 2.0
Ieri, multi din cei inscrisi in liga intai la Pontes Speed, au inceput al 2-lea sezon. Eu nu am stiut acest lucru, nu eram conectat pe Yahoo, am avut ceva probleme si credeam ca va incepe mai tarziu acest al 2-lea sezon. Asadar, nu am jucat ieri, pe Belgia, nu ca n-as fi vrut, ca n-as fi putut, dar in lipsa de ocupatie, mi-am gasit ceva de lucru, asa ca n-am mai fost la calculator. Rugamintea mea pentru toti concurentii de Pontes Speed, ar fi aceea de a se rejuca Belgia, deoarece, eu, nu am abandonat cursa, nu se considera asa, pentru ca nu stiam de ea. Nici Alexandra nu a stiut de sezonul 2, dar era pe Yahoo atunci, asa ca a jucat. Normal ar fi fost sa ma fi sunat si pe mine Sorin, pentru ca eu nu am ratat nicio cursa. Nu vreau sa fiu privilegiat, sa nu ma intelegeti gresit. Sorin si Alexandra au fost de acord sa reluam cursa. Daca se poate, m-as bucura sa o reluam, ca sa pot si eu juca, asa cum era corect. astept propunerile voastre. As fi si eu de acord sa joc daca alt concurent ar fi in situatia mea. Abea poate joaca si Vali.
- Manu
- General de divizie
De sunat... chiar nu se pune problema totusi... in mod normal, acesta fiind un campionat bazat pe internet... trebuie in primul rand pe acea cale sa se afle. Toti au intrebat cand se joaca exat, erai ultimul la care ne-am fi gandit ca nu stie sau ca nu intreaba, mai ales ca inainte cu o zi a fost primul sezon din Liga 2. Din partea mea nu ar fi nimic rau sa se rejoace, oricum am fost pe ultimul loc, dar... ce fac cei cu Bacul, care azi au proba si ieri au jucat... Se poate sa nu prea poata... sau cei care au obtinut locuri bune... sa nu isi mai doreasca... habar nu mai am, trebui scris un regulament cu toate astea ca sa fie clar in ce conditii se poate rejuca, in ce conditii nu etc.. Sincer, chiar nu stiu ce situatie e asta. O mare enigma ramane, cum de nu ai intrebat macar de curiozitate... cam cand incepe sezonul al doilea. Pe forum scria, mass s-a dat, chiar un ghinion fantastic a putut fi ca nu ai aflat.
-
- Maior
Emanuel, niciodata cand eu sau Bogdan nu am putut juca nu am cerut rejucarea cursei.Emanuel.Selaru scrie:Manu, nu doar eu am fost cel care nu a stiut. Dupa cum am scris si in postul meu anterior, nici Alexandra nu a stiut. M-as bucura sa se rejoace, dar daca nu se poate, asta este. Pai nu il sunai tu pe Sorin cand nu juca Ovi, ori Bogdan?
Nici eu nu eram sigur daca se joaca duminica sau nu, dar am facut un minim de efort si am dat un telefon.
In plus era scris pe forum de mult timp ca incepe un nou campionat pe 22 iunie.
Eu nu sunt deacord cu rejucarea turului
si nici timp liber nu mai am.
O zi placuta!
Ovi
-
- Maior
Asa cum am mentionat, nu ca n-am vrut n-am jucat. Si, nu am fost singurul care n-a stiut. OK?ovidiu_t scrie:Emanuel, niciodata cand eu sau Bogdan nu am putut juca nu am cerut rejucarea cursei.
In privinta telefonului, organizatorii trebuie sa se asigure ca toata lumea este bine informata. Vreau link despre inceperea unui nou sezon de pe 22 iunie. Scria acest lucru in legatura cu liga a doua.ovidiu_t scrie:Nici eu nu eram sigur daca se joaca duminica sau nu, dar am facut un minim de efort si am dat un telefon.
In plus era scris pe forum de mult timp ca incepe un nou campionat pe 22 iunie.
Ok, fiecare are, sau n-are timpul lui liber.ovidiu_t scrie:Eu nu sunt deacord cu rejucarea turului
si nici timp liber nu mai am.
O zi placuta!