Telefoane mobile

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

discutia se poate opri in orice punct; dar mie mi se pare aabsolut ok, sa recomanzi ceea ce este util si reprezentativ...
Dupa descrierea facuta de Mihai, se mai pot adauga alte detalii mult mai convingatoare; nokia 6120 este un telefon extrem de prietenos, arata bine si nu are aspect de caramida, precum n 70.
Primul este mult mai rapid in reactii decit n 70. Le-am comparat, pina sa opinez.
Pe de alta parte, Nokia 6120 are un procesor de clasa, fata de tintarul pe care il gasim pe n 70, bun si el... nimic de zis.
Nu trebuie sa judecam in functie de gratuitatea unor accesorii, fiindca asa ne-au invatat comunistii.
Cei interesati mai bine fac un efort in plus, si vor avea telefoane de calitate.
Plus de asta, mobilitatea soft-werr va fi mult mai mare pe un model mai nou.

Dupa ce se rezolva problema autorizarii pentru 6120, multi ne vom grabi sa scapam de modelele mai vechi.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

aline ai in totalitate dreptate.
un telefon nou e nou.
unul folosit e folosit.
nokia n70 nu cred ca mai gasiti noi!
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

M-ai lamurit bustean! N70 se misca foarte bine desi nu are un procesor atat de destept. Un telefon cu Simbian nu e nici computer nici aparat photo, desi cocheteaza cu ambele. Eu voiam sa aflu ce l-ar determina pe un utilizator de Talks sa schimbe un N70 cu un 6120. La urma urmei, motivul pentru care cumparam telefoane cu Simbian este faptul ca vrem sa folosim sinteza vocala, altfel am putea cumpara un Nokia 1112 care e foarte bun si are un pret mic. Daca dorim, doar sa-i impresionam pe cei din jur, am putea sa achizitionam un Nokia din gama Vertu. :?
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Se mai gasesc telefoane noi N70 si N72. Au si garantie 2 ani,.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Ionele, e ca si cand ai face comparatie intre o Dacie si un peugeot
? Toate au roti, toate au volan, toate au motor, deci sunt la fel?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

din pacate iarasi se platste tribut unei educatii pe care in mod normal, nevazatorii ar trebui sa o ia din scoli.
si anume:
relevanta imaginii pentru om ramane aceeasi, ca vezi, ca nu vezi...
Revenim...
de ce nu am asculta atunci in continuare benzi de magnetofon, de nu ne intoarrcem la patefon, era poate mai natural, mai uman, dar, regulile nu le facem noi.
Tehnica evolueaza, criteriile sunt mereu altele; penru oamenii deprinsi cu stabilitatea ori care ar fi ea, e crunt sa stie ca azi cumperi un calculator, iar in 2 ani, asta este 0, ca actualitate tehnica; el functioneaza in continuare, nu are nimic, insa nu mai este actual.
Daca un om isi cumpara o masina, trebuie sa o ia pe cea mai proasta?
si aia are rezervor de benzina, consuma ulei...
noi discutam aici, ca sa oferim suport celor intersati; si care ar putea sa ia ceva din discutia asta.
bineinteles ca e un avnataj viteza de reactie...
nu e tot una ca stai secunde pina cind el iti intra in meniu sau ca raspunde imediat.
Mai ales dupa restart n 70 seamana mult cu un pensionar, pina isi reindexeaza functiile.
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Se pare ca nu m-ai inteles! Eu ma gandeam la un nevazator care dupa ce strange cu greu o suma considerabila de bani pentruu a avea un telefon mobil accesibil, se trezeste ca poate sa-l foloseasca la fel ca si cand si-ar fi cumparat un telefon ieftin, dar neaccesibil. Mai bine nevazatorul nostru ar conduce singur Daciaa, decat sa apeleze la un sofer pentruu masina de lux. Totusi, eu cred ca diferenta dintre cele doua telefoane nu e chiar asa de marree, cum e diferenta dintre masinile oferite pentru exemplificare.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

poate ca nu e asa de mare, dar sigur, asta e tendinta.
Acuma e greu sa fim de acord pe ceea ce nu se valideaza.
Nici cum un telefon mai performant, nu va fi identic cu unul mai slab echipat.
Optiunea este insa a fiecaruia, si ea se respecta.
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Aline! Nu-i mai da zor cu educatia ca suntem elevii aceleiasi scoli. Eu ma refereamm la finalitatea practica. Doream doar sa dau un sfat de bun simt. Cum, insa, nu m-am facut inteles, nu cred ca are rost sa mai continuu acest subiect.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

De ce un telefon cu Simbian 9 nu este accesibil? Eu am un Nokia e65 si merge brici. Si il am de mai mult de o luna (stiti voi ideea). putem spune Si sa stii ca este diferenta destul de mare intre Simbian 8 si Simbian 9. Mai stabil, mai rapid, mai multe aplicatii, mai flecsibil ca simbianul 8. Eu consider ca un lucru nou (in tehnologie vorbind) este mai bun ca un lucru vechi (excludem aici aparatele de fotografiat). De ce nu ramanem toti la Windows 98? Face exact aceleasi lucruri ca XP-ul (in principiu)? Pentru ca iti iei un telefon cu Simbian 8 (spre exemplu) si te trezesti peste 2-3 ani ca nu mai ai ce sa faci cu el... de ce? Pentru ca nu o sa mai gasesti softuri, si atunci, ce faci, nu iti bagi unghia in gat?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Sorine! Tu ai folosit Windows 98? Esti sigur ca e la fel cu XP-ul? :o
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Domnule Ionel, eu am un Nokia 6600, are simbyan 7 si sunt multumit de el. Pot sa dau telefoane si sa trimit si sa primesc mesaje. pentru aplicatii office e cam batran. Acest model pe piata se gaseste undeva in jurul sumei de 150 ron...
Dar daca faceti o investitie, va recomand sa o faceti intr-un telefon pe care sa va puteti baza...

Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Nokia 6600 nu e batran.. E chiar antic. Noi, pana acum am batut apa in piua vorbind despre Nokia N70 si N72 care sunt cu totul altceva.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Sfatul trebuie sa fie precis tintit, nnu neaparat de bun simt.
Cu bunul simt, e alta treaba.
Nu pricep, daca esti elevul unei scoli nu o discuti?
nu ai apreciezi performantele si nu ai dezavuezi erorile?
ba da!
asa ca, suntem la fel de abilitati sa ai zicem de educatie, daca ne-am confruntat cu vreo situatie ce se putea gestiona altfel...
I Tichir
Sublocotenent

Telefoane mobile

Mesaj de I Tichir »

Nu prea stii sa citesti printre randuri! De bun simt a se citi practic, util echilibrat si in primul rand realist.
Scrie răspuns