Excursie in aceasta primavara, ce ziceti?
Moderator: Manu
cateva informatii despre cazare:
ARIFE CAZARE Herghelia Beclean
(conditii de trei stele)
- cazare o persoana (regim single) - 45 lei / persoana / zi
- cazare in camera dubla (2 pers.) - 80 lei / camera / zi
- cazare in camera cu trei paturi (3 pers.) - 100 lei / camera / zi
in concluzie am putea iesi foarte ieftin aproximativ 33.3 ron de persoana pentru o noapte daca alegem cazare in camere cu 3 paturi si 40 ron de caciula daca alegem camere cu 2 paturi.
cheltuieli legate de drum nu cred ca vor fi (pe cfr calatorim gratuit).
de mancat, mancam si acasa asa ca nu va fi ceva iesit din comun
asa ca pe cai ca 'filmam'!
ARIFE CAZARE Herghelia Beclean
(conditii de trei stele)
- cazare o persoana (regim single) - 45 lei / persoana / zi
- cazare in camera dubla (2 pers.) - 80 lei / camera / zi
- cazare in camera cu trei paturi (3 pers.) - 100 lei / camera / zi
in concluzie am putea iesi foarte ieftin aproximativ 33.3 ron de persoana pentru o noapte daca alegem cazare in camere cu 3 paturi si 40 ron de caciula daca alegem camere cu 2 paturi.
cheltuieli legate de drum nu cred ca vor fi (pe cfr calatorim gratuit).
de mancat, mancam si acasa asa ca nu va fi ceva iesit din comun
asa ca pe cai ca 'filmam'!
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Lol, uite cu ce a ramas celebru Bucurestiul nostru, cu "Cocosatul"!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Ovi, esti sigur ca nu mancai catei si credeai ca-s mici?
Pentru cei ce vor Beclean, puteti face un antrenament la Floresti, sa fiti smecheri cand ajungeti cu toata gasca la Beclean. Aici se face calarie pentru copiii cu probleme si fiecare persoana beneficiaza de un asistent sau antrenor sau cum s-o fi chemand. Am inteles ca tariful e de vreo 25 ron pe jumatatea de ora. Sper sa nu va dezinformez.
Pentru cei ce vor Beclean, puteti face un antrenament la Floresti, sa fiti smecheri cand ajungeti cu toata gasca la Beclean. Aici se face calarie pentru copiii cu probleme si fiecare persoana beneficiaza de un asistent sau antrenor sau cum s-o fi chemand. Am inteles ca tariful e de vreo 25 ron pe jumatatea de ora. Sper sa nu va dezinformez.
-
- Colonel
Ca bucuresteanca, ma simt jignita! Sa zici tu ca micii de la Cocosatu' sunt de caine?! Pai n-a mancat neam de neamul tau mititei ca acolo, mai Carmenus! N-am ce face, va trebui sa te invit la un mic la Cocosatu' cand te intorci din Italia. Si daca si atunci or fi de caine, inseamna ca nu stii ce-i bun.carment scrie:Ovi, esti sigur ca nu mancai catei si credeai ca-s mici?
Daca voi veniti antrenati de la Floresti, va trebui sa dau si eu o raita pe la hipodromul din Baneasa, ca sa nu vin la Beclean fredonand "Caii liberi" si nestiind cum sa ajung in spinarea sus-mentionatelor cabaline.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Ei, nu voiam sa jignesc ospitalitatea bucuresteana . Dar referirea la catei o pot intelege cei ce au terminat postlicealul la Vatra luminoasa. Acolo era un local (ii ziceam "La Mihaela") unde speculam noi ca se sfarsesc cu zilele maidanezii de prin jurul Vetrei. Da oricum, cred ca am digerat si eu cativa catelusi de aia.
-
- Colonel
Am banuit ca era vorba de ceva de genul asta, de-aia am si zis in gluma ca jignesti bucurestenii. La cata carne de caine banuiesc ca am mancat la munca de cate ori am comandat mancare chinezeasca, nici nu-mi mai fac probleme.
As zice ca Mihaela n-a prea facut treaba buna, ca e Vatra plina de maidanezi, ca si restul Bucurestiului de altfel.
Andy
As zice ca Mihaela n-a prea facut treaba buna, ca e Vatra plina de maidanezi, ca si restul Bucurestiului de altfel.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Eu nici nu vad ceva rau in carnea de caine. Doar este un animal ca oricare altul, nu? Cu ce o fi porcul mai presus, ca daca e sa ne uitam la el... pe ala nici macar nu il mangaiem sau de luat in casa nici nu incape vorba.
Daca as manca acum mici si mi s-ar spune ca in componenta este un procent mare de carne de catel as manca in continuare fara probleme.
Daca ar fi de pisica, lucrurile ar fi cu totul altfel, nu ca aceasta nu ar fi si mai acceptabila, dar... saracuta de ea, asa mica si pufoasa sa o mai si mancam?
Daca as manca acum mici si mi s-ar spune ca in componenta este un procent mare de carne de catel as manca in continuare fara probleme.
Daca ar fi de pisica, lucrurile ar fi cu totul altfel, nu ca aceasta nu ar fi si mai acceptabila, dar... saracuta de ea, asa mica si pufoasa sa o mai si mancam?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Pai si mielul? Asa mic si pufos si... ce drob bun iese din el...
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Da, dar cu ala nu dormi niciodata...
- Manu
- General de divizie
Da, eu chiar am una de plus, primita cadou de Mos Nicolae, stim noi de la cine...
Dar mai bine sa lasam in pace animalutele si sa vorbim de excursie, de fapt sa mergem in ea, faptele vorbesc, nu?
Dar mai bine sa lasam in pace animalutele si sa vorbim de excursie, de fapt sa mergem in ea, faptele vorbesc, nu?
Ei, eu doar de catei ma leg, ca doar astia imi plac. Sau ma rog, animalul meu preferat e iepurasul, dar pe asta chiar ca nu l-as manca. In schimb de animalutele tale cred ca ai observat Manu ca nu ma leg... chiar ma abtin sa o fac...manu scrie:Da, eu chiar am una de plus, primita cadou de Mos Nicolae, stim noi de la cine...
ce povestiti voi aici, imi aminteste de o chestie tare haioasa;
tatal unei colege, pretindea ca numananca orice s-ar intimpla picioare de broasca.
buun,
este invitat la o masa, si se serveste o bunatate de preparat, fraged si de tot gustul; omul nostru curios ce s-a servit, pune intrebari aferente gaazdei. I se spune ca, a mancat faimoasele si scarboasele picioare de broasca;
e?
ce spuneti?
tatal unei colege, pretindea ca numananca orice s-ar intimpla picioare de broasca.
buun,
este invitat la o masa, si se serveste o bunatate de preparat, fraged si de tot gustul; omul nostru curios ce s-a servit, pune intrebari aferente gaazdei. I se spune ca, a mancat faimoasele si scarboasele picioare de broasca;
e?
ce spuneti?