Centre-pilot de consiliere pentru persoanele cu dizabilitati

Formare profesionala si locuri de munca

Moderator: Manu

Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Mda, probabil ca nu ma ajuta mutra sa impresionez in mod pozitiv pe cei din jur. ecvestra insa pot sa te asigur ca nu mi-a fost aparitia, fiindca am venit cu avionul si nu calare.
Revenind la subiect, sunt convinsa ca angajata respectiva nu a avut parte de nici un fel de pregatire pentru acest post, insa nici de cei 7 ani de acasa sau de un minim de pregatire in privinta conduitei normale in relatia cu clientii.
Despre stimularea insuficienta a angajatorului voi reveni cu un mesaj ceva mai tarziu, fiindca o vad si eu ca pe un factor care alimenteaza lipsa de interes a patronilor.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

in privinta educatiei sunt de acord,
orice fel de angajator ar fi, nu il poti trata in felul asta.
plus de asta angajatii orbi sau cum or mai fi ei,nu sunt neaparat expluatati, numa ca lucreaza.
SANYPEGASUS
Caporal

SALUT

Mesaj de SANYPEGASUS »

fratilor si eu sunt la fel de intrigat ca si voi. sunt din tr severin si la noi a venit un nene de asta ce isi dadea mare inportanta la noi la filiala, bine inteles ca ne-am strins toti cei ce eram vizati. ne-a facut zice el niste profile si ne-a promis marea cu sarea si apoi, cind am apelat la acest centru mi s-a intors spatele. stau acum si va intreb oare de ce mai platim acea cotizatie catre filiala de nevazatori? tot eu raspund ca sa se infrupte cei mari din ia.
aa38aa
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Cotizatia pentru filiala n-are nici o legatura cu centrele de consiliere aflate in subordinea ANOFM si nu a ANR. ANOFM e autoritate a statului si centrele de consiliere ale lor isi fac treaba prost, ANR e un simplu ONG ca si Pontes, Vier Pfoten si Salvati Rosia Montana, deci nu are nici o autoritate asupra centrelor agentiei nationale de ocupare a fortei de munca.
Nu discut aici daca ANR face sau nu ceva pentru membrii cotizanti, nefiind in mediu n-am idee, doar ca nu are legatura cu ANOFM-ul.
Scrie răspuns