Centre-pilot de consiliere pentru persoanele cu dizabilitati
Moderator: Manu
-
- Colonel
Mda, probabil ca nu ma ajuta mutra sa impresionez in mod pozitiv pe cei din jur. ecvestra insa pot sa te asigur ca nu mi-a fost aparitia, fiindca am venit cu avionul si nu calare.
Revenind la subiect, sunt convinsa ca angajata respectiva nu a avut parte de nici un fel de pregatire pentru acest post, insa nici de cei 7 ani de acasa sau de un minim de pregatire in privinta conduitei normale in relatia cu clientii.
Despre stimularea insuficienta a angajatorului voi reveni cu un mesaj ceva mai tarziu, fiindca o vad si eu ca pe un factor care alimenteaza lipsa de interes a patronilor.
Revenind la subiect, sunt convinsa ca angajata respectiva nu a avut parte de nici un fel de pregatire pentru acest post, insa nici de cei 7 ani de acasa sau de un minim de pregatire in privinta conduitei normale in relatia cu clientii.
Despre stimularea insuficienta a angajatorului voi reveni cu un mesaj ceva mai tarziu, fiindca o vad si eu ca pe un factor care alimenteaza lipsa de interes a patronilor.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Caporal
SALUT
fratilor si eu sunt la fel de intrigat ca si voi. sunt din tr severin si la noi a venit un nene de asta ce isi dadea mare inportanta la noi la filiala, bine inteles ca ne-am strins toti cei ce eram vizati. ne-a facut zice el niste profile si ne-a promis marea cu sarea si apoi, cind am apelat la acest centru mi s-a intors spatele. stau acum si va intreb oare de ce mai platim acea cotizatie catre filiala de nevazatori? tot eu raspund ca sa se infrupte cei mari din ia.
aa38aa
-
- Colonel
Cotizatia pentru filiala n-are nici o legatura cu centrele de consiliere aflate in subordinea ANOFM si nu a ANR. ANOFM e autoritate a statului si centrele de consiliere ale lor isi fac treaba prost, ANR e un simplu ONG ca si Pontes, Vier Pfoten si Salvati Rosia Montana, deci nu are nici o autoritate asupra centrelor agentiei nationale de ocupare a fortei de munca.
Nu discut aici daca ANR face sau nu ceva pentru membrii cotizanti, nefiind in mediu n-am idee, doar ca nu are legatura cu ANOFM-ul.
Nu discut aici daca ANR face sau nu ceva pentru membrii cotizanti, nefiind in mediu n-am idee, doar ca nu are legatura cu ANOFM-ul.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro