Concurs: sir de numere
Moderator: Manu
e si pur muove...si totusi conteaza...
L-am parafrazat bine Manu , pe Galileo Galilei , care a sustinut despre miscarea pamantului in jurul soarelui si nu invers ca "e si pur muove"? Adica "si totusi se invarte". Deci , voi spune si eu : si totusi conteaza cum s-a ajuns la acel numar . Conteaza mai mult decat numarul insusi. Caci , in caz contrar , ne-am fi putut multumi cu oricare alt numar , fara ca macar sa ne pese sau sa intelegem cum s-a ajuns la el.Tocmai aici e frumusetea jocului:: sa intelegem cum s-a ajuns la rezultat , cum a gandit cel care a propus problema. In fine , eu propun sa se intruneasca consiliul inteleptilor format din ceilalti 2 moderatori ai forumului si sa decida castigatorul sau castigatorii si sa-l desemneze pe cel care va pune urmatoarea intrebare. Va invit sa va asumati aceasta raspundere, domnilor moderatori! Cristina
Ok, ok... nu imi place sa se intruneasca marele consiliu de razboi, de aceea eu vreau sa facem jumate-jumate cu Carmen. Deoarece in regulament se cerea Doar raspunsul si nu si cum s-a ajuns la el si deoarece eu am postat dupa ce concursul a expirat, mi se pare normal ca premiul sa ii revina lui Carmen, iar mie dreptul de a pune urmatoarea intrebare.
Cristina, te rog sa te gandesti ca am facut acest concurs(si ideea iti apartine) pentru a atrage userii pe forum si nu ca sa ne impartim premii intre noi moderatorii, care si asa stam toata ziua pe aici
Cristina, te rog sa te gandesti ca am facut acest concurs(si ideea iti apartine) pentru a atrage userii pe forum si nu ca sa ne impartim premii intre noi moderatorii, care si asa stam toata ziua pe aici
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
jumi-juma sa fie!
Asa sa fie , sorin! ai dreptate in ceea ce priveste felul in care s-a pus intrebarea . Aici a fost o scapare intrucat nu s-a cerut sa se indice si modul cum s-a ajuns la rezultat. Asadar , carmen este castigatoarea absoluta , iar tu ai din partea mea un cd cu air suply. Ma voi gandi cum sa fac sa ajunga la tine . Dar in ce priveste urmatoarea intrebare , desi eu sunt perfect de acord sa o pui tu , ramane de vazut , ce va spune si Andy. Intrucat vad ca Manu nu mai are nici o parere. Cristina
Incurcatura descurcata!
Saalut, Din pacate n-am fost pe acasa sa particip la discutiile de astazi. Intradevar nu am dat formula de generare a sirului, dar sincera sa fiu nici nu o stiam. Noroc ca m-am intalnit azi cu Cristina care mi-a comunicat-o...
Cristina, premiul pentru Sorin poate fi trimis prin posta. Am sa-ti trimit pe privat adresa lui si totul va functiona.
Am postat intrebarea pentru urmatorul concurs intr-un nou topic, tot in sectiunea concursuri. Daca arbitrul decide ca nu am dreptul sa pun aceasta intrebare, voi oferi un alt premiu si Sorin va putea adresa si el o intrebare.
Mi se pare draguta toata aceasta incurcatura.
Cristina, premiul pentru Sorin poate fi trimis prin posta. Am sa-ti trimit pe privat adresa lui si totul va functiona.
Am postat intrebarea pentru urmatorul concurs intr-un nou topic, tot in sectiunea concursuri. Daca arbitrul decide ca nu am dreptul sa pun aceasta intrebare, voi oferi un alt premiu si Sorin va putea adresa si el o intrebare.
Mi se pare draguta toata aceasta incurcatura.
decernarea premiului primei editii
Aseara , intr-un cadru festiv , a avut loc decernarea premiului la prima editie a concursului pe forum. Tema concursului a fost "sir de numere" iar castigatoarea absoluta a fost declarata domnisoara Carmen Todorut . A fost oferit si un premiu de consolare domnului Sorin , care daca doreste il poate oferi la randul sau castigatorului unei viitoare editii a concursului iar daca nu , premiul ii va fi trimis la Bucuresti. Cristina
-
- Colonel
Salut!
Vad ca s-a lamurit deja mica incurcatura, dar imi dau si eu cu parerea mai mult ca sa nu tac: s-a cerut cel de-al saselea termen din sir, nu si relatia care da termenii sirului, asa ca din punct de vedere al regulamentului s-a procedat corect. Oricum, interesanta relatia propusa de Carmen, nici intr-o mie de ani nu as fi gandit numerele respective asa
Andy
Vad ca s-a lamurit deja mica incurcatura, dar imi dau si eu cu parerea mai mult ca sa nu tac: s-a cerut cel de-al saselea termen din sir, nu si relatia care da termenii sirului, asa ca din punct de vedere al regulamentului s-a procedat corect. Oricum, interesanta relatia propusa de Carmen, nici intr-o mie de ani nu as fi gandit numerele respective asa
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători