Interesant. De futsal am auzit, dar credeam ca e acel tip de fotbal care se joaca intr-o sala. Nu stiam ca este pentru orbi. Sau poate ca de fapt nu era vorba despre fotbal accesibilizat pentru orbi, ci de o varianta de futsal...
Oricum, nu are nici o legatura cu team building-ul. Incep sa cred ca de fapt in Romania de fapt nu face nimeni team building.
Adica ba da, trebuie sa faca fiindca am vazut ca exista unele firme care se ocupa cu asa ceva. Am vazut totusi ca majoritatea cred ca team building inseamna sa iti petreci timpul liber
eventual intr-un weekend la munte, unde sa te dai cu bicicleta sau cu masinute de diverse tipuri, sa te impusti cu bile colorate sau sa escaladezi panouri de catarare in idea ca dupa reintoarcerea la serviciu echipele vor incepe sa functioneze de minune.
Exista intr-adevar diverse jocuri, dar care sa ii *forteze* pe colegi sa lucreze in echipa, sa colaboreze extrem de strans tocmai cu cei pe care nu ii agreaza, exista diverse jocuricare fac evident faptul ca este mai bine sa colaborezi si ca este un avantaj sa lucrezi in echipa sau alte jocuri care sa te faca sa incepi sa ai incredere inmembrii echipei si altele de acest gen. Doar ca se organizeaza o partida de fotbal eventual intre buni prieteni care poate ca doar sunt colegi dar nici nu lucreaza macar la un proiect in echipa nu inseamna ca se poate numi team building.
E un termen care suna bine, la fel ca "marketing" despre care 99% cred ca inseamna doar promovare si publicitate.Sau estefolosit de firme pentru a mai putea spune ca pe langa salariu, bonuri de masa, al treisprezecelea salariu si alte beneficii, ofera si "team building".
Informatii medicale utile pentru toti orbii care vor sa vada
Moderator: Manu