Doamne fereste!Shady scrie:Mda...Nu prea stiu ce sa spun...Nu prea cred ca e prea bun...Nu stiu...Nu vreau sa jignesc.Ma mai gandesc.
Stai linistit. Nu a fost creat pentru ceea ce doresti tu sa faci cu el.
Daca helpul ar fi online, nu ar mai fi nevoie de inca un fisier, din System Tray s-ar putea deschide direct pagina instrmentelor unde ar putea fi explicat totul acolo la sectiunea despre Sedillator. O optiune in Tray Icons: "Sedillator pe Web" sau asa ceva.Campus scrie:Sedillator - versiunea 1.2
Poate pe viitor o sa scriu si un help... desi eu tin foarte mult ca totul sa ramana intr-un singur fisier.
A fost creat pentru inlocuirea diacriticelor noi, introduse in windows 7 cu cele vechi, mai exact la Ş si Ţ. Este conceput pentru cei care folosesc editoare de text si copiaza text prin clipboard. Nu are nici o legatura cu eloquence in italiana.Shady scrie:Da' chiar asa.Pentru ce a fost creeat?Ma gandeam la persoanele care folosesc Eloquence in italiana.Ca jaws nu pronunta acele litere cu virgulita sau caciulita.Vorba lui Carmen T. te-nebuneste cu tot felul de bazdaganii de fiecare data cand in alcatuirea cuvantului apar litere cu virgulita sau caciulita.