Configurarea Outlook Express sau Live Mail cu Yahoo Mail

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cred ca singura solutie este sa stergi tot contul pentru Yahoo din Windows Live Mail sau Outlook, apoi sa-l recreezi.
Vor veni dupa restabilirea setarilor pentru Yahoo toate mail-urile de pe server.
Pentru a sterge tot contul din Windows Live Mail, ai optiunea Eliminare cont in Context menu daca dai Application pe numele lui in treeview..
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Problema cu stergerea contului ar fi, ca acum mi se salveaza mesajele trimise din outlook doar in outlook si daca sterg contul le sterg cu totul. Ele nu exista si pe interfata web. Si am nevoie si de astea. Este vreo metoda sa le export undeva si sa le import dupa aceea?
Merci mult.
Carmen
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai cum sa se salveze doar pe Outlook daca spui ca pe server sunt si acum mesajele.
Daca e configurat Yahoo Mail pe IMAP, nu se duc de pe server la stergerea contului din Outlook.
Probabil ca pe IMAP este acum configurat contul de Yahoo, daca ai fi tinut neaparat sa ai POP3, ar fi trebuit sa iti faci cont la Yahoo ca si cum ai fi din Asia.
Cornel
Locotenent

gmail sau yahoo

Mesaj de Cornel »

nu sunt sigur, dar cred ca in cazul in care esti pe gmail.com deci pop3 chiar daca stergi contul si il refaci in outlook iti vor veni doar mailurile din momentul refacerii contului; ar fi o solutie sa incerci cu un client cum ar fi thunderbird; odata configurat, el cred ca iti va prelua mailurile in totalitatea lor...
Cornel
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

A spus ca are Yahoo, atunci cred ca se poate rezolva astfel, stergand si recreand contul.
Cornel
Locotenent

atunci e ok

Mesaj de Cornel »

Atunci nu e nicio problema; Carmen, dupa stergerea contului si crearea unuia nou, practic iti vor veni toate mailurile, inclusiv cele de dupa aparitia problemei.
Cornel
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ziceam ca mesajele pe care le-am trimis pana acum din outlook s-au salvat doar in outlook si nu pe interfata web. Daca sterg outlook sterg si toate mesajele trimise de mine. In schimb mesajele din inbox le am doar pe interfata web si nu le mai am in outlook.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Creezi un folder nou, sa zicem "Mesaje trimise si salvate", dar nu in contul de Yahoo, ci in alt cont.
Mergi apoi in Send Items la Yahoo, dai un select all si apoi cu Aplicatie, in meniul context, gasesti Copy to folder sau asa ceva. Apare un tree view in care alegi folderul "Mesaje trimise si salvate" si dai enter sa se copieze acolo.
Asadar le copiezi in alt folder, salvandu-le.
Dupa ce refaci contul de Yahoo, faci aceeasi operatie invers si mesajele vor ajunge iar in Sent Items de la Yahoo.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare lume!Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi configurez windows live mail?ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau pe skype shady.hashim.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi configurez windows live mail?Am incercat sa rezolv cu ajutorul unui prieten insa nu-mi aparea mesajul sau de la inceput.Abia astazi am vazut mesajul dar cand il selectez pentru a-l citi imi da eroare:Conexiunea la server nu a reușit.

Subiect 'mesaj'
Server: 'imap.mail.yahoo.com'
ID eroare Windows Live Mail: 0x800CCC0E
Protocol: SMTP
Port: 465
Securizat(SSL): Da
Eroare socket: 10060.Ma gasiti pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com,skype shady.hashim.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut, Incerc sa configurez un cont de yahoo pe microsoft outlook, dar nu gasesc meniul acounts ca sa pot intra la proprietati sa fac setarile necesare. Ma ajuta cineva?
Merci mult.
Carmen
Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

e ca la vechiul outlook express aproape: mergi in tools, accounts si acolo ai in sectiunea mail, new; urmezi acel wizzard si revii la modify cu celelalte setari: porturi etc.
Cornel
Scrie răspuns