Magazin virtual de produse pentru nevazatori

Accesibilitatea vietii de zi cu zi in cazul nevazatorilor

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

E fixa si nu e. Intr-adevar, diametrul varfului e fix (dar nu am cu ce-l masura). Insa grosimea liniei depinde de cat timp tii tu mana intr-un punct in timp ce storci pasta din tub. Cu cat o tii mai mult, cu atat va fi mai groasa linia.
Oricum, ordinul de marime e la metri, insa nu pot spune cat.
Tocmai in ideea hartilor le-am si propus.
Andreea
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Incepand de astazi, SC Anjo Web Design SRL distribuie si soft pentru nevazatori, pentru inceput vocea Carmen pentru JAWS.
Am considerat ca achizitia directa de pe un site romanesc poate fi o alternativa extrem de utila celor care nu detin carduri care sa le permita plata pe internet, dar isi doresc soft cu licenta.
La cerere, SC Anjo Web Design SRL asigura gratuit instalarea si integrarea cu JAWS prin VNC, de la distanta.
Numai bine,
Andreea
Ultima oară modificat 26 Mar 2010, 14:26 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
Paul
Sergent major

Mesaj de Paul »

Carmen, daca mai esti interesata de o masina pentru grafica tactila gen Piaf, noi distribuim un produs similar. Oferta cea mai interesanta este pentru pachetul initial, care contine dispozitivul propriuzis si 3 pachete de hartie A4, sau un pachet A4 si unul A3. Acesta costa 1000 de euro plus TVA. Platibil in lei, la cursul BNR.

Trec rar pe aici, asa ca daca te intereseaza, te rog scrie-mi la pf@baum.ro
Paul FOGARASSY
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Draga Paul,
Nu fi asa misterios si spune pe forum cum se numeste produsul similar pe care-l vinzi. la tine pe site nu apare nimic de genul asta, am vazut doar ce listez mai jos:
Afişaje Braille SuperVario si VarioConnect
Pronto! - computer portabil
Visio - magnificator
Poet Compact - pentru citit texte
Olympia - dispozitiv portabil de marire electronica
Indicatoare
Imprimante Braille
Nu gasesc absolut nimic de producere a diagramelor tactile in genul Piaf-ului, iar achizitionarea unei a doua imprimante Braille Everest in speranta ca vor iesi contururile nu-si prea are sensul. Ar fi de mare ajutor daca ai spune si cum se numeste produsul, asa am putea si noi sa-l cautam pe net si sa vedem caracteristici tehnice, opinii de utilizatori si asa mai departe.
Imi permit, ca om din aproximativ aceeasi bransa, sa-ti dau un sfat: publica niste preturi pe site. Preturi de incepere a negocierii macar, preturi pentru utilizator final. preturile de distribuitor le poti negocia, desigur, dar mie ca si client obisnuit mi s-ar parea normal sa vad cat ma costa (maxim) ceea ce imi vinzi, si sa vad asta direct, acolo unde vad si ce face produsul, fara a mai fi nevoie sa dau mailuri si telefoane. Daca o sa vreau 50 de afisaje braille in mod sigur o sa-ti scriu sa te intreb cat ma costa la o cantitate mare, dar daca imi trebuie doar unul singur, de uz personal, nu vad de ce pretul lui ar fi secret.
Numai bine,
Andreea
Paul
Sergent major

Mesaj de Paul »

Andreea Neagu scrie:Draga Paul,
Nu fi asa misterios si spune pe forum cum se numeste produsul similar pe care-l vinzi.
Ufffff ... nu vroiam sa fiu misterios, pe bune. Sunt doar super-atent in a evita referintele la numele comerciale ale produselor. Acum imi dau seama ca am exagerat, dar eram doar in trecere pe aici.

Este vorba despre o firma din Marea Britanie (Zychem), care ne-a contactat recent si ne-a propus sa-i reprezentam in Romania. Dupa ce am avut o experienta foarte neplacuta cu Reprotronics in SUA (feriti-va de ei), calitatea aparatului si a hartiei colegilor de la Zychem a fost o surpriza extrem de placuta.

Ii gasiti la http://www.zychem.co.uk/

Andreea Neagu scrie:Imi permit, ca om din aproximativ aceeasi bransa, sa-ti dau un sfat: publica niste preturi pe site.
Nu ma lasa sefu cel mare de tot; vorbesc despre cel care a dat chiar numele firmei noastre. Mi-a spus sa nu pun preturi pe sit, ca in fiecare tara distribuitorii au alte preturi. Din cate am verificat eu, preturile produselor noastre, la noi sunt cele mai mici, iar la englezi sunt cele mai mari.

Multa lume mi-a reprosat, dar nu am ce sa fac.

In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu m-ai putut ajuta cu Expressivo; polonezii sunt cam ciudati ... nu am putut plati decat cu cardul prin PayPal; nu vor sa auda despre nici un alt mijloc de plata normal.

Oricum, multumesc pentru vorbele bune. Am sa iti trimit clienti la magazin, ca ma cauta multa lume pentru genul de produse pe care le ai.
Paul FOGARASSY
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Multumesc si eu pentru referinte si pentru potentialii clienti. Daca cererea de expressivo ar fi fost acum, SC Anjo Web Design SRL ar fi putut oferta la pretul de 146 RON/licenta fiindca intre timp am devenit distribuitor IVO in Romania, iar eu accept si mijloace de plata normale, adica transfer bancar.
Andreea
PS: Mijloacele de plata normale, in tranzactiile externe, SWIFT TT-ul mai precis, ard clientii la buzunar mult mai tare decat cardul si PayPal-ul.
Ultima oară modificat 26 Mar 2010, 14:25 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Acum am intrat pe site-ul Anjo si am gasit multe noutati. Ar fi bine daca ar exista posibilitatea de a te abona la news letter.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Va exista incepand, sper, de azi. mai mult, de acum aveti la dispozitie si un domeniu mai usor de tinut minte: http://www.magazin-nevazatori.ro
Acesta e orientat strict pe vanzare, nu si pe activitatea de web design a firmei mele, si de aici chestiile in plus: lista ultimelor produse aparute, sectiunile de intrebari frecvente, cum cumpar, cum platesc etc.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

A mai aparut ceva nou in magazinul de produse pentru nevazatori Anjo. Daca tot s-a discutat mai demult ca Nuance nu face voci in romana fiindca nimeni nu cumpara TALKS aici, cred ca merita incercata punerea lui in vanzare ca sa vedem daca nu cumva cei de la Nuance gresesc. Asadar, de astazi puteti gasi Nuance TALKS Premium, cu licenta pe baza de IMEI, la Anjo si pe magazin-nevazatori.ro.
Am in pregatire si licenta pe baza de SIM si transferul licentelor IMEI de la un telefon la altul. Momentan negociez preturi cu furnizorul, insa in curand le voi lista si pe acestea pe site.
Succes,
Andreea
PopeyC
Soldat

Un nou magazin cu produse pentru nevazatori

Mesaj de PopeyC »

Buna,
As dori sa fac public in acest mod lansarea unui nou magazin cu produse tiflotehnice in Romania.
Este vorba despre www.altix.ro. Inca lucram la acest site pentru versiunea in Romana.
Va rog sa intrati si sa imi spuneti ce parere aveti, sugestii.

Va multumesc

Catalin Popescu
Reprezentant Altix
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut si eu lansarea oficiala a siteului Altix, cu cat suntem mai multi, cu atat vom fi fortati sa fim mai performanti, sa livram mai repede, sa largim gama de produse, sa facem promotii si asa mai departe. Mult succes!
Profit de ocazie si ca sa anunt noutatile Anjo. Saptamana aceasta am avut o intalnire cu cei de la Star Storage, importator unic al produselor ABBYY in Romania, in urma careia Anjo a devenit distribuitor oficial al ABBYY si Star Storage pentru produsele ABBYY FineReader si ABBYY PDF Transformer. Preturile pentru ABBYY FineReader sunt 142,8 euro la cursul zilei pentru versiunea pe cd si 136,85 euro la cursul zilei pentru versiunea electronica, disponibila ca download. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Software pentru nevazatori de pe siteul Anjo.
De asemenea, introducem pe piata un MP3 player cu meniu audio, proiectat special pentru nevazatori, si anume VI Player de care povestea Ioan Tichir pe grup acum ceva vreme. Pretul este de 925 lei.
Intre timp, Anjo a ajuns la o gama de 75 de produse, majoritatea aflate permanent pe stoc, si sper ca existenta Altix sa ne stimuleze sa ajungem la 100 cat mai repede.
Ultima oară modificat 26 Mar 2010, 14:23 de către Andreea Neagu, modificat 1 dată în total.
Manu
General de divizie

Re: Un nou magazin cu produse pentru nevazatori

Mesaj de Manu »

popeyc scrie:As dori sa fac public in acest mod lansarea unui nou magazin cu produse tiflotehnice in Romania.
Este vorba despre www.altix.ro. Inca lucram la acest site pentru versiunea in Romana.
Va rog sa intrati si sa imi spuneti ce parere aveti, sugestii.
Deocamdata asteptam versiunea romana a site-ului, apoi comentam aranjamentul produselor pe rafturile virtuale.
Oricum, unele produse ar fi bine sa apara si pe aici cu pretul lor, unii afla prima data de pe acest forum. Asa face si Andreea, mai anunta si pe aceasta cale, astfel e si un mod de reclama, cele mai multe cuvinte cheie legate de persoanele cu deficiente de vedere dau in Google rezultate catre site-ul Pontes.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut Papai si bun venit pe forum. :)
Astept si eu traducerea site-ului. Dar as vrea sa va rog sa fiti atenti la redactare. Sunt cam multe greseli pe acolo si cand le citesti cu JAWS-ul nu prea da bine.
E initiativa ta, sau cine gestioneaza filiala romana a magazinului?
Felicitari si spor!
PopeyC
Soldat

Mesaj de PopeyC »

Buna ziua,
As dori sa spun mai intai ca versiunea Romana a sitului exista, numai ca mai trebuiesc facute cateva modificari. Pentru cei ce nu au reusit sa o gaseasca intrati aici veti gasi un catalog cu produsele oferite de Altix. Voi reveni maine cu cateva produse distribuite in Romania.
Pentru detalii ma puteti contacta la popeyc@gmail.com

Catalin Popescu
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am intrat, dar deocamdata tot poloneza sau nu stiu ce limba barbara ne zgarie la urechi.
Programul CMS pentru site este cam intortochiat, prea multe sectiuni pentru un acces rapid.
Asteptam in continuare limba romana.
Succes!
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns