Intalniri ale membrelor Pontes

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Când am spus că nu mă prezint unui bărbat, m-am gândit la situaţia în care un bărbat îmi este prezentat, conform acelor reguli învechite de comportament civilizat. Poate m-am exprimat greşit, aşa cum şi tu probabil ai vrut să scrii că nu te imaginezi indrăgostit de o văzătoare şi ai scris cu totul altceva.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

acuma ca tot ninge pot sa dea in zapada cu ele.
Am ramas dator din cauza comoditatii cateva precizari.
Evident ca mana nu o sa iti spuna ce caracter are, nu iti va arata cata siguranta da in jurul ei o persoana sau alta.
Da iti pot garanta ca evazivitatea unui atare gest (adica te feresti sa dai mana decis cu un om,) iti poate sugera o anumita versatilitate pe care daca vezi, o poti citi si pe fata interlocutorului.
In rest, omul nu tine ca evaluare caractariala de loc de faptul ca vezi sau nu.
Plus de asta nici nu trebuie incurajate relatiile dintre 2 nevazatori, baiat si fata...
Ma refer aici la dizabilitate totala...
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Salut!
Aaaa...cum sa-ncep :D .Alin esti pe topicul;"intalniri ale membrelor Pontes".Vorbesti de iubire...Nu ti se pare ca ai intrat in barlogul ursului cu fagurii de miere in traista?Am venit sate ajut sa iesi teafar... :D
Parerea mea;dragostea la prima vederesau auz sau baston e di vina...cum poti realiza la prima intalnire ca ai putea sa-ti imparti viata cu persoana din fata ta?Sa-ti placa sau sa-ti provoace disconfort sau teama e ok...mai ales ca poate nici eu-l tau nu e bine 'configurat' si poate nu prea stii ce vrei,fie ca esti baiat fie ca esti fata,fie ca esti nevazator fie ca nu.
Asa ajung unii sa confunde iubirea cu pasiunea pentru lucrusoare indispensabile lor si sunt in stare sa ameninte ca-si fac rau daca nu primesc ce vor...
O intreb pe doamna Carmen:doamna acesta e un mod de a iubi?,nu de alta dar in urma cu ceva ani am cunoscut un asemenea caz...In plus de asta cum diferentiem iubirea.calitativ,cantitativ,pe grupuri-tinta precum oferta politica.
Eu as zice ca vorbim de un sentiment de care suntem sau nu capabili sau dornici.E ceva ,cum bine spuneati ,ce se construieste in doi si se imparte mereu la doi:ori unii nu au chef sa imparta iar altii inca nu au trecut de operatiile elementare(adunare si scadere),dar au toata viata la dispozitie.
Am baut un ceai si ma duc la scoala.salutare tuturor!toate bune!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut,
sti cum se poate sa sti asta?
asa cum intr-un accident de masina
scapi stupid fara sa iti dai seama.
Te intrebi apoi: cum a fost posibil?
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

..te referi la povestea din debut.Sper ca nu s-a suparat vreo fata bataioasa :D .Oricum eu imi iau talpasita de pe aici,dupa cum spune si titlul nu e topic pentru baieti,de ce nu ai fost atent? :D .Mai ales ca daca vrei sa le placi stii ca la fete le plac baietii atenti si ordonati...Propun sa te tii de promisiunea facuta lui Mira si sa deschizi la rubrica Discutii libere un topic pe tema asta...Acolo intervin,aici le furam fetelor topicul si nu-i frumos.
Ar mai fi o remarca,cuvantul"chef din mesajul meu e cam nepotrivit sau cel putin prea singurel p-acolo.Nu modific,completez:unii nu au chef,timp.resurse sau pur si simplu nu au gasit persoana potrivita pentru a se apuca de 'constructia' cu pricina...Oricum daca incepe constructia si se descopera nepotriviri majore gen el vrea rosu ea galben si nici portocaliul nu le place cred ca trebuie oprita constructia pe motiv de risc seismic ridicat :D .
Toate bune,receptie;baza preluati topicul :D !
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

mie mi se pare bun topicul asta ca sa discutam aici.
Odata fiindca fetele sunt curioase sa stie ce si cum e cu noi, mai mult de cat au acces in mod normal, apoi, de la un subiect obisnuit se poate ajunge la o deiscutie interesanta.
Cu ce te deranjeaza discutia?
nu vrei, nu participi.
N-are rost sa mai fac topicul ala daca nu l-am facut la vreme.
:wink: intre timp si Mira s-o fi plictisit sa tot astepte.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Acuma ca tot ninge, se poate da si in zapada cu batele.
:)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

sas decebal scrie:..pur si simplu nu au gasit persoana potrivita pentru a se apuca de 'constructia' cu pricina...Oricum daca incepe constructia si se descopera nepotriviri majore gen el vrea rosu ea galben si nici portocaliul nu le place cred ca trebuie oprita constructia pe motiv de risc seismic ridicat :D
Foarte draguta, sugestiva si "colorata" descrierea... :)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Mersi Carmen!
Pentru ca subiectul e interesant ,ne-am decis,si m-am consultat cu Alin,sa dam drumul unei ,rubrici sentimentale...Cu totii avem macar momente in care sentimentele ne dau batai de cap...haideti sa le discutam...vom alege un titlu de topic si discutia poate continua...
toate bune.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Si unde-i topicul respectiv? Asteptam!!! :D
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

O, dar ce multe postări pe aici şi chiar interesante. Am revenit după ce m-am uscat de la apa, zăpadă, nu mai ştiu nici eu...
Să înţeleg Alin că ai realizat ce şi cum? Nu am fost, nu sunt şi nici nu voi fi o ... (scuze, dar până şi acel cuvânt nu-mi place să-l folosesc).
Mi-e prea somn acum ca să mai scriu, totuşi pe scurt, am să dau câteva răspunsuri :
- chiar că e o mare tâmpenie ca cineva să ameninţe că-şi face rău dacă nu obţine ceea ce vrea pe plan sentimental, asta nu se cheamă iubire, asta se cheamă imaturitate, moft şi poate chiar ceva dereglări la cap
- iubim un om nu pentru că vede, sau nu vede
- nu prea imi place vorba aceea că unul iubeşte şi celălalt se lasă iubit, nici în cazul ăsta nu se poate vorbi de sentimentul de iubire
- nu ştiu ce să spun de dragostea la prima vedere, chiar nu am păţit aşa ceva
- e bine să se cunoască operaţiile matematice, mai ales împărţirea
- din câte ţin minte, am propus o temă legată de discuţiile de aici pentru emisiunea " Vorbeşte deschis" ( e tare mult de atunci şi se pare că nu a prezentat importanţă)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal...ma scuzati am si eu o nedumerire.Raspunsurile sunt pentru Alin sau pentru mine?
Am gasit un raspuns insa care sigur mi se adreseaza....:situatia cu fata si cu amenintarile de a-si face rau daca nu capata ce vrea ea a fost reala.A fost ,pentru ca intre timp fata a ajuns doamna si are copii pe seama carora ,probabil ,a invatat ce e iubirea...
Pentru ce a facut ea candva,'tampenie'poate ca e putin spus,dar va rog sa nu o judecati in termeni de acest gen..Nu pentru asta v-am pus in tema cu un caz real ca sa o dati la tocat!Si cand folositi expresii gen :'dereglari la cap' va rog sa fiti mai explicita daca ati putea.daca nu oferiti solutii inainte de a jigni sau faceti haz de necaz cun fac eu uneori.
toate bune!....
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Era prea târziu ca să citez ce a scris unul şi ce a scris altul şi nu am vrut să mai încurc cu citatele, dar se pare că tocmai asta am făcut, am încurcat.
Departe de mine gândul de a jigni pe cineva. Am vorbit la cazul general şi am încercat să găsesc explicaţii referitoare la cauzele pentru care o persoană ameninţă că-şi face rău, şi uneori chiar procedează aşa, atunci când nu obţine ceea ce doreşte (pe orice plan ar fi acest lucru). Aţi uitat să cuprindeţi în citat şi cuvântul poate, care dă un anumit înţeles frazei. Se ştie că unii oameni care recurg la gesturi necugetate au probleme psihice, la aceştia m-am referit, nu neaparat ca toţi cei care procedează aşa să şi aibă probleme psihice, de aceea am folosit cuvântul "poate".
M-aţi întrebat ce părere am şi v-am răspuns, nu am judecat pe nimeni.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

salut!
Am recitit mesajul...intr-adevar am omis cuvantul 'poate'.Imi cer scuze...Va asteptam pe rubrica sentimentelor...unde voi da un raspuns mai detaliat dar azi putin probabil.Am de invatat... poate Alin e mai rapid,ca tot e in concediu :D .Toate bune!
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Ok, nu face nimic, se poate întâmpla oricui! Spor la învăţat!
Scrie răspuns