Revelion 2007-2008
-
- Colonel
Daca aduc Commandaria, o sa bea. Garantat. Am dat studentimea mofturoasa pe spate in tabara asta vara cu respectiva licoare. N-o sa-ti mai trebuiasca suc de morcovi Dar nu ma mai laud, ca poate nu ma mai trimit astia nicaieri si vin cu mana goala. Macar de m-ar lasa sa plec acasa, daca nu in alte tari de soare pline...
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Mai mult de un milion sigur nu va trebui, nu ai cum sa mananci de unul singur, daca mergi la o pizzerie de banii astia, chiar daca suna putin la prima vedere, dar cand suntem in grup... se cumpara mult mai mult, va spun ca vor fi alimente si bautura, in cantitate suficienta, si pentru cheful de a doua zi. Mai aduce cate unul o chiftea etc., va fi, Ovidiule, sa poti face si indigestie.
Apropo, cei care aduc snitele, chiftele sau salate etc., trebuie sa dea tot un milion intreg? Trebuie si asta clarificat, sa nu fie probleme ca unii au pus banii ca ceilalti si au si adus mancare. Trebuie lucrat rational, conform principiului ratiunii suficiente, nu? Ce interesant e sa scrii cuvantul "chiftea", cred ca inca nu l-am mai tastat pana la acest topic.
Apropo, cei care aduc snitele, chiftele sau salate etc., trebuie sa dea tot un milion intreg? Trebuie si asta clarificat, sa nu fie probleme ca unii au pus banii ca ceilalti si au si adus mancare. Trebuie lucrat rational, conform principiului ratiunii suficiente, nu? Ce interesant e sa scrii cuvantul "chiftea", cred ca inca nu l-am mai tastat pana la acest topic.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
hei,Andreea Neagu scrie:Cristina, cum adica "daca se poate"?! Pai cum sa nu se poata?! Te asteptam cu mare drag, si pe tine si pe salata ta de icre :D
Eu nu pot spune cu certitudine ce aduc, pentru ca nu prea-s transportabile chestiile de mancare de la Bucuresti la Cluj. Insa daca plec in delegatie in Cipru, promit vreo cateva sticle de Commandaria. Asta e un vin cipriot dulce, pe care producatorii sunt obligati prin lege sa-l lase sa se invecheasca minim 5 ani in butoaie de stejar inainte de a-l scoate pe piata. Si e demential la gust. Asa ca daca mai plec - ar fi trebuit sa plec azi dar s-a anulat - ma ocup de asta.
Andy
nu-i vorba de cei care vin din Bucuresti sau din alte parti, la asa distante.
Noi astia, autohtonii, ziceam..
Pacat de vinul ala, de nu-l mai aduci...
- Manu
- General de divizie
Ei, pai nu e prea clar totusi. Inseamna ca milionul e obligatoriu, iar cei care nu aduc chiftele sau snitele trebuie sa mai puna ceva, nu? Altfel nu imi iese la socoteala, se va vorbi dupa, chiar daca suntem cu totii prieteni etc., nu prea merge fara putina precizie. E destul ca in situatii din astea se face compromisul involuntar al inechitatii, altfel mananca unul, altfel mananca altul, la baut la fel, deci aici nu va fi nimic de comentat, fiecare inghite cat poate, nu se returneaza nimic.
Hai ca ma prostesc si eu, oricum, din partea mea nu e nici o problema... doar un revelion pe an este, nu?
Hai ca ma prostesc si eu, oricum, din partea mea nu e nici o problema... doar un revelion pe an este, nu?
da,manu scrie:Ei, pai nu e prea clar totusi. Inseamna ca milionul e obligatoriu, iar cei care nu aduc chiftele sau snitele trebuie sa mai puna ceva, nu? Altfel nu imi iese la socoteala, se va vorbi dupa, chiar daca suntem cu totii prieteni etc., nu prea merge fara putina precizie. E destul ca in situatii din astea se face compromisul involuntar al inechitatii, altfel mananca unul, altfel mananca altul, la baut la fel, deci aici nu va fi nimic de comentat, fiecare inghite cat poate, nu se returneaza nimic.
e o treaba si asta; asa ca, sa vina propunerile!
fie suntem toti de acord cu formula sau procedam altfel.
parerea mea e ca, milionul sa fie obligatoriu, restul, e optional.
Salut! Nu mi-ati raspuns la propunerea cu turta dulce si napolitanele in loc de prajituri. Revin cu amanunte: turta dulce e la 3,49 roni cutia de 500 g iar punga de napolitane e la 3,29 roni punga de 500 g. Exista si fursecuri cam la acelasi pret cutia de 500 g. Toate sunt nemtesti. Napolitanele au trecut aproape toate si nu mai sunt decat cu vanilie. Eu mi-am facut aprovizionarea. Poate mai merg o data. Hotarati-va daca vreti sau nu. Mai astept pana diseara si daca nu raspunde nimeni, consider ca nu sunteti interesati si cu asta basta. In legatura cu a doua problema, mie mi se pare cam mult un milion, daca se aduc si preparate...Dar depinde si cata lume vine si cat costa bautura. Din cate stiu eu, bautura e scumpa...Si apoi, nu se stie exact si cine mai aduce preparate si ce anume...Practic, nu se prea stie nimic...Cristina
-
- Colonel
Parerea mea: ceva turta dulce ar fi buna, merge bine la vin. Idem pentru fursecuri. De napolitane nu stiu ce sa zic, nu ma pronunt ca nu-s mare fan. Dar pana la urma de ce nu?!
O sa ma duc zilele astea in Carrefour sa vad care-s preturile la bautura si in functie de asta o sa evaluam suma. Noi suntem cel putin 11 din cate stiu eu, deci cu un milion de persoana am avea 11 milioane. Zic eu ca astia ne ajung de bautura si mancare suficienta, ca sa nu zic ca ne si ramane ceva. Am trecut prin revelioane cu bautura destula si cam tot atatia oameni pe bani mai putini. S-ar putea sa reusim, zic eu, cu vreo 700 de mii de persoana. Daca luam un bax de cutii de bere in loc de sticle, de exemplu, dintr-un foc iesim mai ieftin. Cu apa sau suc asijderea, luam bax si putem scadea pretul. Asa ca ziceti cam ce ati vrea sa beti - zicea Manu de bere, vin, suc, apoi adaug obligatoriu sampanie. Daca mai e ceva, spuneti ca sa pot face un calcul de pret maine.
Andy
O sa ma duc zilele astea in Carrefour sa vad care-s preturile la bautura si in functie de asta o sa evaluam suma. Noi suntem cel putin 11 din cate stiu eu, deci cu un milion de persoana am avea 11 milioane. Zic eu ca astia ne ajung de bautura si mancare suficienta, ca sa nu zic ca ne si ramane ceva. Am trecut prin revelioane cu bautura destula si cam tot atatia oameni pe bani mai putini. S-ar putea sa reusim, zic eu, cu vreo 700 de mii de persoana. Daca luam un bax de cutii de bere in loc de sticle, de exemplu, dintr-un foc iesim mai ieftin. Cu apa sau suc asijderea, luam bax si putem scadea pretul. Asa ca ziceti cam ce ati vrea sa beti - zicea Manu de bere, vin, suc, apoi adaug obligatoriu sampanie. Daca mai e ceva, spuneti ca sa pot face un calcul de pret maine.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
N-am idee cat. Esti matematician, ocupa-te de calcul Eu sunt biochimista, asa ca doar la compozitie pot sa-mi dau cu parerea.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
mie nu mi se pare mult un milion.
Cred ca nu are nimeni chef, sa se trezeasca in noaptea de revelion, si adoua seara, ca ar mai bea o bere, si nu are de unde sa o mai ia...
Si asta, fiindca incercam o chestia faina cu un buget minim...
Cine nu e de acord cu un milion, sa o spuna.
Ce nu stim inca, e citi suntem.
zicea ceva de 11, Andreea.
In rest, eu zic, cine doreste sa pluseze, cu chestii gen: "chiftele" etc e liber.
Cred ca nu are nimeni chef, sa se trezeasca in noaptea de revelion, si adoua seara, ca ar mai bea o bere, si nu are de unde sa o mai ia...
In rest, eu zic, cine doreste sa pluseze, cu chestii gen: "chiftele" etc e liber.
- Manu
- General de divizie
Trebuie poate si putina tarie, ceva de luat inaintea mancarii, adica un coniac, zic eu, tot trebuie sa fie pe acolo.Andreea Neagu scrie:Asa ca ziceti cam ce ati vrea sa beti - zicea Manu de bere, vin, suc, apoi adaug obligatoriu sampanie. Daca mai e ceva, spuneti ca sa pot face un calcul de pret maine.
-
- Colonel
O sa ma uit si de tarie. Calculam si cu aia. Cam cata? La bere ma pricep cat sa pun de persoana, dar la tarie nu prea.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Cum a iesit pana la urma cumparatul de turta dulce si fursecuri? Ce cantitati avem?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
poate ca reusim revelionu cu mai putin de un milion, dar tre sa ne gandim si la ce a zis alin, vine si runda a doua si nu om sta degeaba...claus scrie:mie nu mi se pare mult un milion.
daca vreti eu pot veni mai din timp sa ajut la cumparaturi/pregatiri, etc...
cine mai vine la rev sa se anunte sa stim exact toti cheflangii, pentru a putea face aprovizionarile.....
mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)